Mesajul Universului de Pasti 5 mai 2024

Ce îți transmite Universul de Pasti in funcție de zodia ta! Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrolo...

Horoscop pentru femei de azi Luni 19 Iunie 2017

Written By NIKE B. on luni, 19 iunie 2017 | 06:23


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Luni 19 Iunie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Luni 19 Iunie 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Participati la cursuri noi care va satisfac nevoia de estetic in viata. Capatati o noua viziune asupra artei, odata cu aceasta noua viziune care vi se arata.



Horoscop pentru femeia din Taur

Sunteti mai energic si energia va vine din o serie de intalniri, atat legate de munca, dar si sociale. Nu uitati sa recurgeti la cateva exercitii fizice, pentru a pastra aceasta energie intacta.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Problemele in afaceri si cele pe plan financiar te descurajeaza. Este posibil sa nu dormi datorita acetor aspecte. Nu este un moment bun sa ceri favoruri din partea sefilor, parintilor sau unor persoane in varsta, sau sa incepi noi proiecte. Chiar daca vrei sa faci foarte multe, ia o pauza sa-ti reincarci baterile in acesta perioada.


Horoscop pentru femeia din Rac

Acum incepe o noua si importanta faza in viata ta in care planetele iti dau o energie pozitiva de care dispui de ceva vreme. Tocmai acesta atitudine pozitiva te va face sa treci mai usor peste schimbarile intense din viata ta. Daca poti reaminteste-ti ca nu este o cursa pe viata si pe moarte si ca poti sa continui sa obtii rezultate pozitive chiar daca te misti mai incet.



Horoscop pentru femeia din Leu

Faci fata presiunii, indoielilor si stresului intr-un mod lin si pasiv, azi. Fii hortarit/a sa reusesti scotind idele bune din orice conflict. Invata sa faci fata extremelor emotionale, nevoilor insatiabile si cererilor nebunesti ale celor care te preseaza in acest moment. Scapa de "gunoaie" chiar daca asta inseamna sa scapi si de anumiti oameni.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Veti avea destui bani sa va platiti facturile si sa va satisfaceti nevoie. Daca sunteti implicat intr-un litigiu, o lupta sau o dezbatere legata de bani, din care veti iesi castigator. Problemele personale nerezolvate vor avea un efect major asupra dumneavoastra.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Trebuie sa faceti cateva schimbari de ultim moment in rutina familiei dumneavoastra pentru ca aceasta sa se lege cu celelalte activitati pe care le aveti programate. Din pacate, va trebui sa suportati putina presiune din partea celor care au alte planuri.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Astazi vitalitatea ta este in crestere. Unul dintre scopurile fundamentale va fi este sa te definesti ca persoana si sa prezinti aceste ideii lumii intregi cu entuziasm si autoritate. Competenta e un lucru bun, dar nu lasa ca energia excesiva sa ii striveasca pe ceilalti care nu sunt chiar atat de plini de energie ca tine azi.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Veti primi ce ati cerut sau ceva ce ati pierdut, iar acest lucru va face sa va linistiti si sa ii multumiti binefacatorului. V-ati concentrat la locul gresit, in momentul gresit. Nu va mai stresati acest obiect va aparea cand va asteptati mai putin.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Sentimentele si actiunile sunt complet sincronizate astazi, iar asta te ajuta sa nu mai fii distras si, implicit, sa iti economisesti energia. Trebuie sa o consumi in mod constructiv, si nu aiurea. Este indicat sa stai cu alte persoane foarte motivate ca sa iti mentii aceasta stare de spirit.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Daca aveti o stare de nervozitate sau de ostilitate, este pentru ca nu sunteti sincer cu dumneavoastra (sau cu altcineva) sau pentru ca ceva ce incercati sa faceti merge spre rau, si nu spre bine. De-abia cand va veti da seama ca de asta sunteti suparat, veti putea sa va reveniti mental.

Horoscop pentru femeia din Pești

Veti simti ca faceti un compromis, dar nu este cazul. In schimb, veti incerca sa corectati situatia. Veti pleca de acasa intr-o calatorie, fie de afaceri, fie de alt gen, sau va fi nevoie sa va reparati masina.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții