Mesajul Universului de Pasti 5 mai 2024

Ce îți transmite Universul de Pasti in funcție de zodia ta! Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrolo...

Horoscop pentru femei de azi Marti 27 Iunie 2017

Written By NIKE B. on marți, 27 iunie 2017 | 05:50


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Marti 27 Iunie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Marti 27 Iunie 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

In prezent, cautati sa va largiti orizonturile calatorind, studiind sau citind despre culturi straine sau, eventual, conversand cu persoane cu o experienta cat mai vasta. In acest moment, cel mai mult va influenteaza un profesor sau un mentor.



Horoscop pentru femeia din Taur

Interactiunea cu ceilalti astazi poate fi un amestec de reactii positive si negative de partea celor care te inconjore felul in care gestionezi anumite reactii negative azi va reflecta si va influenta felul in care ceilalti te vad. Chiar trebuie sa te comporti cat mai frumos.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Ideile tale exprima clar si elocvent ceea ce simti, mai ales problemele interioare. Poti sa vorbesti despre ceea ce te inspira, dar ai grija sa nu le genealizezi pera mult in fata celorlalti, caci singura realitate pe care o percepi acum este propria realitate.


Horoscop pentru femeia din Rac

Claritatea din gandire apare mai usor atunci cand nu te mai lasi agasat de lucruri marunte, iar ceea ce este cu adevarat necesar devine scopul normal al gandirii tale. Nu iti lipsesc cuvintele, iar ceea ce vei spune va impune respect si iti va face pozitia de nezdruncinat. Cand argumentele tale sunt atat de bine intemeiate, cine ar putea sa te contrazica?



Horoscop pentru femeia din Leu

O atractie intensa imbinata cu simtul provocarii vor face ziua de azi foarte interesanta din punct de vedere romantic. Trebuie sa faci ceva nou, indraznet iesit din comun, eliberator, incitant si provocator. Esti inclinat/a sa sactionezi sub imperiul instinctelor si dorintelor pe care le simti din cand in cand. Ravnesti la aspectul carnal. Daca ai o aventura amoroasa, o poti transforma intr-o relatie serioasa acum.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Acesta este o perioada linistita de noroc cand lucrurile incep sa mearga de la sine. Situatiile iti sunt favorabile si este usor sa vezi ce cale sa alegi. Acesta perioada buna in ocazii si vei descoperi ca vrei sa le faci pe toate.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Esti sfatuit sa iei in seama aceste critici constructive si sa le folosesti pentru a te imbunatati in aceasta perioada. O alta alternativa ar fi sa nu le iei in seama, dar asta va duce la tristete.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Poti petrece cateva zile placute chiar stimulante cu cineva special. Totusi, daca te simti doborat/a in relatia cu ceilalti, asta demonstreaza ca trebuie sa lucrezi la stima de sine. Probleme financiare pot aparea la orizont. Datoria si dorinta sunt in conflict.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Cantareste bine orice planuri sau promisiuni inainte de ale pune in plicare. Este probabil sa vezi lucrurile in ansamblu si sa te simti bine, dar ai deasemenea tendinta sa treci cu vederea detalile. Excesul de optimism poate fi inalturat mai tarziu din cauza unei neplacute dar necesare verificari le realitatii palpabile. Incearca sa nu exagerezi.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Vei intra in conflict cu cei care nu sunt de accord cu ideile tale. Dorinta de a fi important/a poate genera idei ciudate si tendinte spre extravaganta. In acesta perioada pot aparea probleme de circulatie sanguina, la ficat, sau aparitia unor tumori.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Numele tau este pe buzele tuturor in acesta perioada- esti subiect de conversatie. Este o perioada propice invatatului si dezvoltarii spirituale, o perioada de educatie in viata ta. Incepi sa descoperi natura lucrurilor. Curiozitatea este cheia, mai ales in ceea ce priveste legatura ta cu ceilalti si cu tot ce te inconjoara.

Horoscop pentru femeia din Pești

Apeleaza la prieteni pentru a obtine ajutor si sprijin si vei dobandi o energie suplimentara care te va ajuta sa treci prin situatii dificile. Este o perioada buna pentru intalniri cu cei dragi pentru a impulsiona relatiile si a le consolida. Stelele te vor sprijini, moral si fizic, acesta se va materializa printr-o favoare neasteptata.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții