Urmează săptămâna schimbărilor majore

Horoscopul special Urmează săptămâna schimbărilor majore pentru zodii Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și prev...

Horoscop pentru femei de azi Miercuri 28 Iunie 2017

Written By NIKE B. on miercuri, 28 iunie 2017 | 07:06


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Miercuri 28 Iunie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Miercuri 28 Iunie 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Daca vrei ca planurile tale functioneze asa cum le-ai trasat tu si sa evolueze foarte bine, astazi este ziua sa pui cartile pe masa. Imaginatia si inspiratia merg impreuna cu motivatia si coordonarea mai mult decat de obicei, asa ca aduna-i pe toti in spiritul unei operatiuni de succes.



Horoscop pentru femeia din Taur

Te poti afla in mijlocul unui "razboi" intre vechi si nou, ceea ce pare sigur bazat pe experienta trecuta si ceea ce arata promitator, conform ultimelor cercetari. Cel mai bun pariu este sa faci un effort major si un compromis pentru a le imbina.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Temelia este cladita pe baza unei rezistente solide, uneori chiar si prin demolari repetate. Opizitia in dorintele tale apare sporadic, dar este serioasa, asa ca uneori trebuie sa te retragi pentru a te auto-evalua, iar opozitia va disparea. O data ce ai success, acorda-ti putin ragaz de odihna inainte de o noua incercare.


Horoscop pentru femeia din Rac

Sunteti oarecum extravagant. Nu are rost sa va cheltuiti toti banii aiurea, pentru a descoperi, ulterior, ca ati ajuns din nou in aceeasi situatie. Fiti mai moderat cand cheltuiti.



Horoscop pentru femeia din Leu

Evenimentele care vor avea loc luna viitoare iti vor aduce schimbari minore in rutina zilnica. Femeile vor avea un rol activ in problemele tale personale, sau noi cunostinte vor intra in viata ta. S-ar putea sa vrei sa-ti schimbi viata, sa te gandesti la noi oferte de munca sau sa faci o calatorie.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Se anunta un proiect la munca care va avea nevoie de multe pregatiri. Daca ai facut niste planuri de a iesi in lume sau ai dat curs unei invitatii la un eveniment, va trebui sa reprogramezi sau sa te adaptezi la aceste implicatii profesionale. Interesele tale pe plan romantic te fac sa-ti pui intrebarea "cum ii voi face fata acestei persoane?" Exista un echilibru firav intre a-ti lasa grijile in voia sortii si simtul responsabilitatii pentru actiunile tale in relatia cu aceasta persoana. Fie ca relatia asta are un viitor sau nu va depinde de echlibrul acesta fragil.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Ocazii rare alternand cu conditii precare sunt la ordinea zilei, asa ca pune man ape ce poti dar fii pregatit ca intr-o secunda sa dispara. Nu jeli daunele, pentru ca le vei recupera in alta parte. Probabil ca la final vei iesi echitabil, dar vei fii obosit.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Regula degetului mare este: daca este in jos, nu mai amana treci mai departe. Libertatea ta de a actiona este restirctionata doar de povara pe care esti dispus/a sa o cari, asa ca arunc-o peste bord ca Iona, total este spre avantajul tau. Asta este sansa pe care ai asteptat-o sa te reinventezi, cel putin lasa-i pe ceilalati sa creada ca o faci.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Nu incerca sa-i impresionezi pe ceilalti cu statistici sau dovezi, impresioneaza-i prin felul tau de a fi, cu convingerea pe care o ai in ceea ce prezinti. Astazi ai sansa de ai fi pe scena, asa ca profita de ea sa stralucesti.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Aveti grija ce si cui spuneti! Peretii au urechi si cel mai nevinovat comentariu va poate implica in scandaluri destul de neplacute.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Faptul ca actionezi instinctiv face parte din matrita vietii tale de acum. Ai o dorinta puternica sa a prelua initiativa bazata pe instincte primare si exista o posibilitate sa ai parte de castiguri. In acelasi timp, totusi, nu prea ai multa rabdare- asta te poate face sa pari un pic mai aspra.

Horoscop pentru femeia din Pești

Nivelul tau maxim de energie emorionala continua sa se concentreze asupra relatiilor cu oamenii azi, sentimentele tale voi primi raspuns de la persoana pe care ai ales sa o asaltezi cu afectiune saptamana acesta. Este o perioada propice pentru tine.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții