Horoscopul zilei de 7 mai 2024

Horoscop Special zilei de 7 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni,...

Horoscop pentru femei de azi Vineri 16 Iunie 2017

Written By NIKE B. on vineri, 16 iunie 2017 | 05:33


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Vineri 16 Iunie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Vineri 16 Iunie 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Asigura-te ca vei obtine ce vrei, dar mai ales ca vrei cu adevarat ce vei obtine, caci va trebui sa te multumesti cu ce vei primi o perioada buna de timp. Ai grija ce-ti doresti, caci s-ar putea sa primesti, si cand vei primi, iti vei dori sa te satisfaca pe termen lung. Ma refer mai ales la relatii azi.



Horoscop pentru femeia din Taur

E o zi in care veti aluneca usor in amintiri si retrairi ale momentelor din trecut, mai ales cele legate de locul in care ati crescut. Daca veti calatori in acele locuri, veti reusi sa rezolvati unele chestiuni pe care nu ati avut curajul sa le infruntati.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Ceea ce dezvaluiesti azi despre tine poate face demarcatia intre success si regres. Imbunatateste-ti abilitatea de a-ti intelege si recunoaste defectele iar cei care te vor cunoaste vor intelege diferenta intre critica constructiva si jignire.


Horoscop pentru femeia din Rac

Memoria va joaca feste. Ati fost obisnuit sa retineti detalii in mod mecanic si acum, cand e nevoie sa vi le amintiti spontan, nu prea reusiti. Cateva exercitii de memorie nu ar strica...



Horoscop pentru femeia din Leu

Daca nu stiati ce mai face o persoana la care ati tinut odinioara, s-ar putea sa auziti de la ea cat de curand. S-ar putea ca aceasta reintalnire sa capete un contur interesant, indiferent de natura sa. Luati legatura cu prietenii si cunostintele vechi.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Cineva care locuieste in casa cu tine are un handicap emotional, mental sau fizic. Muzica sau creatiile artistice pot juca un rol important in casa ta. Acest semn este asociat si parintelui care sufera de o boala greu de identificat.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Vei munci pentru o cauza nobila astazi si asta duce la armonie, frumusete si corectitudine cand judecata vine dupa deliberare. Trebuie sa te astepti la conlicte compromisuri si cautari ale caii de mijloc, sau macar incercari. Peste o luna vei reusi in sfarsit sa ajungi la un compromis. Misiunea ta: sa creezi echilibru.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Cateva cuvinte bine alese pot rezolva conflicte interioare si exterioare ajutandu-te sa le intelegi mai bine. Temeri fara motiv dispar la lumina zilei. Alerga incet si profund, apoi cand ajungi la liman, inspira adanc.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Un singur cuvant va descrie personalitatea in acest moment: "impulsiv". Aveti tendinta de a fi agresiv cand vine vorba de bani. Va identificati cu ce aveti, nu cu cine sunteti. Relaxati-va pentru a evita erorile.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

In urmatoarele luni vei simti un val de energie metala si fizica. Fii atent la acest val, ai grija sa canalizezi aceasta energie catre rezolvarea unor probleme dificile. Gaseste o cale constructiva.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Uneori este mai usor sa iti omiti defectele de caracter care au nevoie de revizuire. Cineva te-a atentionat cu privire la unele aspecto ale caracterului tau, desi fara intentie.

Horoscop pentru femeia din Pești

Este o perioada buna sa fii inconjurat/a de prieteni si oameni tineri cu care sa te distrezi. Te bucuri de statutul actual si de ajutorul celor din jurul tau.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții