Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 3-5 mai 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de astrolo...

Horoscop pentru femei de azi Duminica 23 Iulie 2017

Written By NIKE B. on duminică, 23 iulie 2017 | 06:20


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Duminica 23 Iulie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Duminica 23 Iulie 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Daca aveti emotii in ceea ce priveste banii, s-ar putea sa aveti niste discutii cu partenerul/partenera pe marginea acestui subiect. Ascultati-va partenerul pentru ca s-ar putea sa aiba dreptate in ceea ce zice.



Horoscop pentru femeia din Taur

Ai mintea si discursul clare. Aceasta abilitate poate deschide usa vorbitului in public, a jurnalismului sau a instructajului. Trebuie sa ai grija sa nu-ti consumi energiile implicandu-te in mai multe activitati decat poti sa duci la bun sfarsit. Nu semna documente legale cand esti stresat.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Astazi, drumul pe care il planuiai s-ar putea sa fie deviat; totusi, nu este ceva tau, pentru ca vei afla noi moduri de a rezolva problemele si de asemenea vei cunoaste noi oameni care sa tea jute. Este momentul sa incepi sa te reinventezi pentru ca intuitia si viziunile tale sunt foarte puternice.


Horoscop pentru femeia din Rac

Este o perioada in care se pune accentul pe independenta mentala in vorbire si pe vorbire in general. Este momentul ideal sa-ti faci planuri pentru viitoarele cursuri la care vei participa. In urmatoarele cateva luni vei fi ocupat sa asiguri servicii altor persoane.



Horoscop pentru femeia din Leu

Daca sunteti casatorit si va este greu sa va satisfaceti ginerele, nora, sau cealalta parte a familiei, este momentul sa faceti un pas in spate si sa nu mai raspundeti la ce vi se cere. Aveti mai mult control decat credeti, dar va doriti sa fiti privit drept Domnul/Doamna Dragut. Nu va mai prefaceti si actionati doar dupa cum va spune inima.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Daca simti nevoia sa cheltui extravagant, atunci fii macar sigur ca dupa ce impulsul a trecut, acele achizitii nu iti vor parea frivole. Nu poti rezista sa nu faci cumparaturi astazi, dar ai grija ca tot ce consideri a fi o afacere buna si ti se para asa si dupa. Simti dorinta de a cheltui pe lucruri decorative si sa faci achizitii in domeniul artei, dar gandeste-te bine daca este o investitie sau un capriciu de moment.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Evita argumentele azi deoarece nu ai pe cine sa convingi. Relaxeaza-te in perfecta armonie si bucura-te de prieteni. Ar trebui sa-ti alegi o functie in care sa-ti motivezi si sa-i animi pe ceilalti, lasa-i pe altii in functiile de conducere.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Trebuie sa aveti mare grija astazi cu latura comunicarii, fiindca s-ar putea sa apara multe neintelegeri. Repetati-va cand explicati ceva pentru a va asigura ca toata lumea a inteles. De asemenea, s-ar putea ca starea generala a familiei dumneavoastra sa se schimbe in bine.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Poti fi rugat sa fii de o parte sau alta astazi, si nu te vei simti deloc comfortabil, mai ales ca nu ai o simpatie speciala pentru nici una dintre parti. Pe moment, cat cele doua parti sunt in conflict , s-ar putea sa fie necesar sa alegi una dintre parti. Poate cel mai bine ar fi sa refuzi cu gratie orice activitati sociale sis a eviti astfel de alegeri.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Visele si dorintele care sunt legate de lux se pot adeveri in sfarsit daca aveti destul curaj sa credeti ca le meritati! Ati trait cu idei false, in umbra a ceea ce vi s-a zis ca sunteti? Acum puteti sa va ridicati in picioare si sa aruncati aceste ganduri pentru ca numai dumneavoastra stiti ce vreti de la viata.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Este o perioada perfecta in care puteti sa va imbunatatiti latura romantica, fiind mai atent cu dumneavoastra si cei din jur. Veti avea de castigat daca veti fi disponibil din punct de vedere social si daca veti analiza persoanele in mod obiectiv. Prima impresie conteaza, asa ca acordati-va destul timp sa va pregatiti ca atare.

Horoscop pentru femeia din Pești

S-ar putea sa te surprinda prietenii tai, gelosi sau invidiosi, acum, cand ai din ce in ce mai mult succes. Vei afla rapid cine iti este prieten si cine iti este dusman, dar vei avea si dusmani secreti. Trebuie sa mai inveti sa analizezi oamenii.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții