Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscop pentru femei de azi Miercuri 19 Iulie 2017

Written By NIKE B. on miercuri, 19 iulie 2017 | 06:08


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Miercuri 19 Iulie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Miercuri 19 Iulie 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Te simti norocos/oasa si apt/a sa-ti supraestimezi potentialul in anumite situatii. Nu-ti iti lua prea multe angajamente sin u face prea multe promisiuni, caci poti fii imprudent/a sau prea aglomerat/a mai tarziu. Esti bine dispus/a, totusi, iar in privinta relatiilor sociale stai bine astaza.



Horoscop pentru femeia din Taur

Nu va faceti sperante prea mari daca planuiti o intalnire cu unul sau mai multi prieteni la dumneavoastra acasa. Cu cat va asteptati la mai multe, cu atat veti fi mai dezamagit. Trebuie sa planificati cu grija si, eventual, sa va aflati cateva informatii despre cei cu care va veti reintalni. Astfel, veti putea multumi atatea persoane cate vreti.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

S-ar putea sa apreciezi abordarea nerealista a unei persoane intr-o anumita situatie. Starea de confuzie si lipsa simtului practic te va pune in conflict cu aceste persoane. In aceasta perioada esti foarte dinamic/a si asertiv/a. Ai o resursa adundenta de energie.


Horoscop pentru femeia din Rac

Puteti sa fugiti cat vreti, azi tot nu gasiti loc de ascuns. Lumea va va urmari chiar si pentru lucruri marunte. Va trebui sa incepeti de dimineata si sa incheiati tarziu, din cauza mai multor cereri , nu toate va vor conveni insa. O baie calda si telefonul inchis va vor face sfarsitul zilei mai relaxant.



Horoscop pentru femeia din Leu

In aceasta perioada, va este mai usor sa va consolidati legaturile emotionale cu cei pe care ii iubiti. Firea dumneavoastra compatimitoare capata contururi noi. Din cauza ca dorinta de a-i proteja pe cei la care tineti va stapaneste, cei din jurul dumneavoastra se vor simti in siguranta in prezenta dumneavoastra. Membrii familiei vor avea rezultate exceptionale in toate domeniile de activitate, datorita bucuriei ce se resimte in cadrul familiei.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Raspunsurile la rugaciunile tale nu sunt intotdeaua atat de directe precum ti le-ai dori. Fii pregatit sa primesti solutii in forme neobisnuite. Rugaciunile pot fi mai mult o chestiune de atitudine decat de a transmite mesaje Celui de Sus , daca intelegi la ce ma refer.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Oficialii guvernului, un parinte sau prieteni cu atitudini foarte serioase s-ar putea sa te ajute. S-ar putea sa ti se recunoasca niste eforturi din trecut. Este momentul sa-ti revizuiesti planurile de viitor.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

In aceasta perioada veti avea schimbari in program care va vor afecta planurile sociale. In cel mai rau caz, s-ar putea sa va strice o ocazie romantica importanta. Avansati intuitiv, pentru ca puteti gasi un echilibru, daca va doriti cu adevarat. Poate nu va doriti atat de mult lucrul acesta, ci poate asa va spune mintea dumneavoastra.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Singura lucru care te nemultumeste momentan este lipsa de raspuns a partenerului tau. Vei dori sa il seduci si sa il faci sa fie mai afectiv. Nu are nimic, doar este lenes. Asigura-te ca relatia este reciproca, nu doar din partea ta.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Mariajul tau si alte relatii aproapiate par sa-ti ofere mari asteptari in acest moment, de vreme ce incepe un nou ciclu in viata ta. Este momentul sa te bucuri de legaturile tale cu cei din jur si sa incepi sa armonizezi cu toti cei din jur.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Planuiesti o reuniune de familie sau o intalnire cu fostii colegi de liceu. Prietenii vechi sau rudele distante vor reintra in peisaj. Raporturile tale cu alte persoane incep sa se intareasca, iar solidaritatea familiei tale incepe sa capete noi forte.

Horoscop pentru femeia din Pești

In aceasta perioada este posibil sa joci rolul unui dascal. Esti versatil in hobby-uri si talente. Poti sa-ti oferi serviciile unui centru educational. Pe plan sentimental nu stai prea bine, iti cauti parteneri de viata care sa fie extroverti, sportivi si la acelasi nivel intelectual.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții