Urmează săptămâna schimbărilor majore

Horoscopul special Urmează săptămâna schimbărilor majore pentru zodii Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și prev...

Horoscop pentru femei de azi Duminica 6 August 2017

Written By NIKE B. on duminică, 6 august 2017 | 08:09


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Duminica 6 August 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Duminica 6 August 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Ai incredere in vocatia sau talentul tau cu care faci bani, iar acest lucru te avanseaza. Vei gasi noi moduri de a arata lumii ce talente ai. Vei avea ocazia sa-ti expui ideile pentru a putea fi laudate.



Horoscop pentru femeia din Taur

S-ar putea sa aveti conflicte de natura personala sau profesionala in aceasta luna, care s-ar putea sa va dea peste cap. Nu o sa puteti combina distractia cu munca, motiv pentru care ar trebui sa le separati clar. Nu va luati biroul acasa si nu lasati nici problemele personale sa va acapareze la munca.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Aveti o stare de letargie astazi, asa ca odihniti-va cat mai mult inainte de a merge la o intalnire. Doar nu vreti sa adormiti in mijlocul acesteia si sa ratati tot ce e mai interesant. Fiti mai atent la ce se spune si odihniti-va cat trebuie inainte.


Horoscop pentru femeia din Rac

Mintea dumneavoastra este in locuri departate astazi si s-ar putea sa nu aveti cum sa va concentrati atat de tare incat sa duceti un lucru la bun sfarsit. Aveti parte de un volum de munca foarte incurcat de faptul ca nu sunteti deloc atent. Ridicati-va, mergeti putin la geam, respirati adanc si concentrati-va din nou.



Horoscop pentru femeia din Leu

Va simtiti ca un rasfatat astazi, motiv pentru care preferati sa stati in casa alaturi de persoana iubita. Ar fi bine sa nu socializati in aceasta seara, asa ca cea mai buna solutie o reprezinta linistea casei dumneavoastra, alaturi de cineva in preajma caruia va simtiti bine.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

S-ar putea ca ce este in urma dumneavoastra sa afecteze ce este in fata dumneavoastra, in mod pozitiv � daca aveti o perspectiva corecta. Nu toate evenimentele negative din trecut ne condamna la o viata de mizerie, decat daca le lasam. O mica schimbare a atitudinii dumneavoastra va va ajuta mult.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Simtiti ca detineti mai mult control astazi, iar acest lucru se datoreaza faptului ca va identificati emotional cu ce se intampla in aceasta perioada. Este important sa va placa ce faceti pentru ca, daca ati fost intr-o situatie frustranta in ultima vreme, s-ar putea sa apara un punct de intoarcere pentru dumneavoastra, care sa ajuta sa va implicati in ceva care va place.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Esti prea expus/a si va trebui sa dai socoteala. Nu e nimic rau in asta, dar poate ca vei prierde timp incercand sa te justifici. Dupa ce ai clarificat totil, poti sa mergi mai departe si sa cauti noi cai de a-ti imbunatati imaginea si de a fi subiectul unor discutii.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Exista un lucru care va indica faptul ca dorintele dumneavoastra ascunse trebuie sa iasa la lumina. Va extindeti orizonturile foarte mult. Faptul ca planetele va ofera niste impulsuri noi si stimulatoare arata ca este momentul sa faceti o schimbare in atitudinea si gandurile dumneavoastra.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Intimitatea poate duce la transformari majore in viata dumneavoastra in aceasta perioada. Cresterea dumneavoastra este proportionala cu dragostea pe care o oferiti si cu cat de deschis sunteti. Puteti ajunge intr-o noua dimensiune cu partenera daca sunteti la fel de deschisi si de sinceri cu privire la ce simtiti.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Esti foarte elocvent/a in perioada acesta si ai darul de a vorbi cam mult. Iti doresti sa ii conduci pe ceilalti prin intermediul abilitatilor tale comunicationale. Prin urmare asta face din tine un bun profesor sau un excelent agent de vanzari, din moment ce inspiri credibilitate prin personalitatea ta. Este momentul sa semnezi un contract sau o intelegere daca vrei.

Horoscop pentru femeia din Pești

S-ar putea sa fiti prea dominant in incercarea de a va atinge obiectivele. Nu riscati pierderea unui prieten de dragul de a dobandi bunuri materiale. Astazi trebuie sa va demonstrati dragostea sau devotamentul anumitor persoane.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții