Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi Joi 24 August 2017

Written By NIKE B. on joi, 24 august 2017 | 05:36


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Joi 24 August 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Joi 24 August 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Se pare ca un plan este aproape de realizare, chiar daca cei la care tineti nu va sprijina. Puteti, chiar, sa il faceti sa functioneze in favoarea, si nu impotriva dumneavoastra. Ideea este urmatoarea: daca il aplicati singur si daca are succes, dumneavoastra luati toti laurii. Pare a fi un plan perfect.




Horoscop pentru femeia din Taur

Este dificil sa alegi de care parte sa fii, dar grija si diplomatia sunt necesare, fiindca partile opozante necesita sprijinul dumneavoastra. Trebuie sa mentineti o stare demna cu ambele parti pentru propria integritate.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Este prioritar sa descoperiti in ce credeti si sa luptati pentru acest lucru. Religia, legile, politica, calatoriile si educatia superioara sunt cateva zone pe care le putem da exemplu. Este momentul sa va testati limitele si sa vedeti cat puteti ajunge de departe.



Horoscop pentru femeia din Rac

Sunteti foarte vulnerabil din punct de vedere emotional si simtiti ca v-ati pierdut total mandria si demnitatea. In urmatoarele trei luni, veti avea de luat cateva decizii majore pentru a va croi un drum nou in viata. Va trebui sa va faceti ordine in ganduri si sa va stabiliti clar prioritatile si scopurile.




Horoscop pentru femeia din Leu

Daca puteti scapa de iluziile care va inconjoara si daca ii puteti vedea pe ceilalti asa cum sunt, s-ar putea sa evitati o experienta extrem de dezamagitoare. Nu este momentul sa va casatoriti sa sa porniti un parteneriat de afaceri.



Horoscop pentru femeia din Fecioară

Activitatile in care sunteti implicati amandoi se bazeaza pe interesele intelectuale astazi. Daca sunteti singur momentan, cautati-va noi oportunitati romantice printre cei pe care ii cunoasteti.



Horoscop pentru femeia din Balanță

Neintelegerile pe care le aveti cu cei din jur va deranjeaza. Este mai bine sa taceti cand trebuie, decat sa puneti piciorul in prag si sa complicati lucrurile mai rau. Cu cat mai putin, cu atat mai bine!







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Legat de situatia dumneavoastra de la munca, veti incerca sa reparati sau sa corectati de unul singur unele probleme. Este interesant, insa, ca veti pleca intr-o calatorie cat de curand.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Este semnul cumularii. Problemele legate de niste proiecte sau de familie vor disparea. Este momentul sa legati o relatie cu unul dintre parintii dumneavoastra. Nu va mai ocupati de sarcinile grele singur.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Aveti grija cand calatoriti; incetiniti cand faceti o curba si aveti grija in spate, fiindca s-ar putea sa apara obstacole sau probleme neprevazute.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Ce este mare nu este si mai bun, dar este distractiv. Simtiti nevoia sa va intreceti limitele si sa faceti lucrurile intr-un mod original si, oarecum, luxuriant. Totul suna perfect, dar daca nu va permiteti aceste luxuri, inseamna ca trebuie sa imprumutati bani. Asta inseamna sa ii dati si inapoi. Nu stiu daca ma intelegeti...


Horoscop pentru femeia din Pești

Va trebui sa discutati cu rudele sau cu prietenii despre calatoriile in care vreti sa plecati, despre relatii si despre bani. Din pacate, insa, vor exista si niste mici dispute pe marginea acestor teme.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții