Horoscopul Astrologilor din Israel 2024

Horoscopul Astrologilor din Israel 2024 Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Fiecare...

Horoscop pentru femei de azi Luni 14 August 2017

Written By NIKE B. on luni, 14 august 2017 | 06:37


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Luni 14 August 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Luni 14 August 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Simtiti ca cineva vrea neaparat sa va enerveze, sa va alunge entuziasmul sau sa va inhibe dorintele si ambitiile. Va fi greu sa capatati ajutorul celor din jur, de vreme ce prefera sa va puna la incercare motivatia si intentiile.





Horoscop pentru femeia din Taur

Puteti sa va petreceti aceasta perioada incercand sa faceti ordine in toate afacerile dumneavoastra. Aveti grija, insa, fiindca s-ar putea sa fiti foarte zelos cand vorbiti cu ceilalti, exagerand din anumite puncte de vedere.




Horoscop pentru femeia din Gemeni

Un prieten de-al dumneavoastra crede ca sunteti prea serios cand se face o gluma despre dumneavoastra. Destindeti-va, ca sa nu ajungeti sa pierdeti un prieten bun.





Horoscop pentru femeia din Rac

Va simtiti mai bine cu cei pe care ii cunoasteti bine, iar persoanele noi din anturajul dumneavoastra starnesc confuzie. Nu va complicati: ramaneti cu cei la care tineti ca sa va simtiti bine.




Horoscop pentru femeia din Leu

S-ar putea ca femeile sa va ajute foarte mult, mai ales ca stiti ca sunt de acord cu dumneavoastra si ca va sprijina in totalitate. In relatia dumneavoastra, s-ar putea sa fiti mai devotat fata de partenera. Va concentrati cu usurinta la nevoile acesteia pentru a o face fericita.



Horoscop pentru femeia din Fecioară

Banuielile dumneavoastra sunt intemeiate astazi, asa ca puteti avea incredere in ele. Aveti impresia ca niste persoane va pacalesc pe la spate, asa ca depinde numai de dumneavoastra sa aflati adevarul. Primele dumneavoastra impresii vor fi corecte.



Horoscop pentru femeia din Balanță

Evitati toate activitatile plictisitoare astazi. Intalnirile de munca sau de afaceri pot fi obositoare si dezamagitoare. Trebuie sa va organizati si sa va imbunatatiti concentrarea pentru a ajunge unde va doriti. Chiar daca sunteti pesimist si inhibat, puteti rupe acest ciclu cu niste energie si putin entuziasm.







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Poatefi o perioada dificila, atat acasa, cat si la locul de munca, asa ca relaxati-va si nu va grabiti. S-ar putea sa fie destul de greu, fiindca faceti multe schimbari. Deja treceti intr-o etapa noua a vietii, dar s-ar putea sa dureze ceva pana finalizati procesul.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Faptul ca sunteti corect cand umblati cu banii va atrage respectul celor din jur. Nu va plac trucurile cand vine vorba de bani, fiindca dumneavoastra jucati cu cartile pe fata. Este posibil sa aveti o discutie pe tema banilor.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Luna asta vi se va parea ca mergeti pe un drum lung, dar ca nu avansati deloc. Tocmai de aceea este foarte important sa va conservati energia si sa va alegeti bine scopurile. Va fi tentant sa va ocupati de probleme care au fost rezolvate deja, iar astfel veti consuma mai multa energie. Cand vi se pare ca sunteti prins, in loc sa incercati sa treceti direct inainte, dati un pic inapoi si cautati o alta solutie.





Horoscop pentru femeia din Vărsător

S-ar putea sa ajungeti foarte dependent de cineva din cercul dumneavoastra si sa va fie greu sa taiati legaturile cu acea persoana. Chiar daca receptati bine sfaturile si idelie care vi se ofera, s-ar putea sa apara si cereri neplacute sau restrictii legate de libertatea dumneavoastra.


Horoscop pentru femeia din Pești

S-ar putea astazi sa aveti o cearta sau sa va simtiti izolat de restul grupului dumneavoastra. Este probabil sa fiti trist si dezamagit in aceasta perioada. Va deranjeaza mult greselile pe care le comit prietenii sau persoanele dragi dumneavoastra.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții