Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 25 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop pentru femei de azi Luni 21 August 2017

Written By NIKE B. on luni, 21 august 2017 | 05:58


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Luni 21 August 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Luni 21 August 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

O relatie importanta, o persoana in varsta sau cineva cu autoritate va iese in cale astazi. S-ar putea sa existe o oarecare tensiune sau o opozitie care necesita compromis sau negociere, din partea dumneavoastra. Aveti ocazia de a intelege mai multe si de a mai creste.






Horoscop pentru femeia din Taur

Incepeti sa va largiti orizonturile. Vreti sa vedeti totul per ansamblu, dar sa treceti direct la subiect. Calatoriile si educatia va pot ajuta in acest sens. Ideile si persoanele de pe o scara mai mare decat pana acum va mentin mintea ocupata.



Horoscop pentru femeia din Gemeni

Paziti-va sanatatea, fiindca s-ar putea sa se observe o schimbare majora in ceea ce priveste rezistenta dumneavoastra fizica. Acest lucru se poate datora unei probleme stresante sau emotionale, care implica responsabilitatile fata de un alt individ. Sau poate ca lucrati ore suplimentare, in care este nevoie de multa atentie la detalii.




Horoscop pentru femeia din Rac

Simtiti un fel de chimie, care nu este des intalnit cand vine vorba de o persoana noua. S-ar putea ca lucrurile sa se incinga, iar acest lucru va ofera posibilitatea sa ajungeti intr-o relatie superba. Avand in vedere ca energia va aprinde apetitul sexual, orice este posibil saptamana aceasta.






Horoscop pentru femeia din Leu

Va faceti griji legate de o prietenie astazi motiv pentru care trebuie sa spuneti ce aveti pe suflet. Cei din jur vor aprecia ca ati fost onest si vor trece peste toata problema, gandindu-se ca a fost doar o furtuna intr-o ceasca de cafea.



Horoscop pentru femeia din Fecioară

Cel mai bine ar fi sa ramaneti in casa, fiindca puteti sa ganditi mai profund si sa rezolvati cateva cereri. S-ar putea ca sfatul pe care vi l-a dat o femeie in aceasta perioada sa sune cam bizar, dar aveti putina incredere in ea, fiindca mai mult ca sigur va va ajuta sa gasiti o rezolvare favorabila.





Horoscop pentru femeia din Balanță

Relatiile romantice stabile sufera o intoarcere astazi. Puteti sa aveti un efect urias unul asupra celuilalt, fie pozitiv, fie negativ, in functie de ce va doriti. Vorbiti cu partenerul, pentru a preveni distrugerea relatiei si pentru a o intari.









Horoscop pentru femeia din Scorpion

Seful sau supraveghetorul dumneavoastra este foarte stresant cu privire la un proiect al dumneavoastra care va fi intrerupt din cauza unei reglementari guvernamentale, motiv pentru care propunerile catre alte companii vor fi retrase, din cauza ca ideile dumneavoastra par excentrice, greu de pus in practica si de-a dreptul nefondate.



Horoscop pentru femeia din Săgetător

Aveti episoade cu femeia din viata dumneavoastra. Are stari schimbatoare fata de dumneavoastra. Modul in care actionati si raspundeti nu opereaza corect, si s-ar putea sa va prindeti in dezbateri aprinse, in care va aparati propriile puncte de vedere.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Orice activitate pe care o faceti in familie va va placea enorm. S-ar putea, chiar, sa vi se ceara ajutorul in cartier sau in comunitatea locala. De asemenea, calitatile dumneavoastra creative sunt mai bune in aceasta perioada.





Horoscop pentru femeia din Vărsător

S-ar putea sa aveti probleme legate de angajamentele pe care vi le-ati luat. Fiti selectiv cu noii prieteni si noile femei din viata dumneavoastra. S-ar putea sa fiti atras de tipul cu care nu va potriviti.


Horoscop pentru femeia din Pești

Aveti capacitatea de a face multe cu putin si de a avea rezultate exceptionale, iar acest lucru va fi pus in evidenta, pe langa capacitatea de a face efort sustinut si de a va exercita autoritatea in teritoriul personal. Daca totul merge bine, veti tine minte luna asta ca fiind luna in care v-ati creat planul ideal pentru viitor.



0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții