Mesajul Universului de Pasti 5 mai 2024

Ce îți transmite Universul de Pasti in funcție de zodia ta! Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrolo...

Horoscop pentru femei de azi Miercuri 16 August 2017

Written By NIKE B. on miercuri, 16 august 2017 | 06:26


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Miercuri 16 August 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Miercuri 16 August 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Vise si viziuni profunde va pot inspira impulsurile creative. Este o perioada favorabila, daca sunteti o persoana cu talente artistice sau intelectuale, fiindca aveti o imaginatie ingenioasa. Incepeti sa percepeti mai multe informatii din toate sursele care va inconjoara.




Horoscop pentru femeia din Taur

Ce faceti cu o relatie de dragoste necunoscuta care, oricum, nu prea este relatie de dragoste? Treziti-va la realitate si insusiti-va sentimentele pentru acea persoana, fiindca nu va mai puteti preface. S-ar putea ca rezultatul sa va zguduie amandurora vietile, dar cam asta face dragostea.



Horoscop pentru femeia din Gemeni

Simtiti nevoia de a va implica mai tare in relatia in care sunteti. Daca apare o situatie dificila, veti cauta sursa problemei, dupa care o veti rezolva. Gandirea superficiala nu va ajuta cu nimic.



Horoscop pentru femeia din Rac

Dorinta de a iubi si de a avea grija de cei la care tineti este foarte puternica astazi. Partea parentala si grijulie a naturii dumneavoastra iese la iveala si s-ar putea sa faceti anumite schimbari pozitive in ceea ce priveste relatiile dumneavoastra apropiate.






Horoscop pentru femeia din Leu

Este un moment bun sa va revizuiti CV-ul si sa profitati de realizarile dumneavoastra, incluzandu-le si pe cele pe care nu le-ati folosit. Puteti face mai multe decat credeati, iar acum este momentul sa spuneti lumii acest lucru.





Horoscop pentru femeia din Fecioară

In aceasta perioada, invatati sa va exprimati asteptarile in cazul unei legaturi amoroase. S-ar putea ca experientele din trecut sa va dea mult de gandit astazi. Ar fi bine sa rezolvati problemele vechi si sa va concentrati doar la prezent.





Horoscop pentru femeia din Balanță

Este momentul sa mergeti la un control de rutina sau sa faceti cateva schimbari in dieta dumneavoastra. Veti avea multe contacte cu rude sau colegi de la locul de munca in aceasta perioada. Daca tot incercati sa fiti perfect, doar va distrugeti sistemul nervos si intestinele.









Horoscop pentru femeia din Scorpion

Va doriti sa o luati de la capat, sa preluati initiativa si sa faceti proprii pasi. Energia fizica si curajul dumneavoastra cresc. Daca nu va canalizati energia abundenta intr-o directie buna, s-ar putea sa se nasca multe sentimente negative.




Horoscop pentru femeia din Săgetător

Astazi veti avea probleme emotionale, dar si domestice, dar cu precadere in locurile in care sunt si femei. Acestea va vor enerva si vor interfera cu planurile dumneavoastra. Ca rezultat, s-ar putea sa apara o despartire.




Horoscop pentru femeia din Capricorn

Reuniunile de familie aduc toate rudele la un loc. Daca au existat tensiuni acasa, este momentul sa va intalniti din nou pentru a le rezolva. Evitati, insa, subiectele serioase, fiindca nu aveti nevoie de o disputa in plus.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Tensiunea nervoasa si stresul pot fi des intalnite in aceasta perioada. S-ar putea sa simtiti o oarecare frustrare in ceea ce priveste prietenii sau locul de munca. Planurile si scopurile dumneavoastra ajung intr-un punct mort sau sunt intrerupte in mod neasteptat.



Horoscop pentru femeia din Pești

Asteptati-va la o perioada luminata, de vreme ce planetele va fac sa va concentrati mai tare la motivatia dumneavoasta si la modul in care comunicati. Veti fi mai atent la ce spun ceilalti, analizand, cu atentie, ce vor sa transmita. Va doriti sa calatoriti in lume si, desi este o trasatura a caracterului dumneavoastra, simtiti un stimulent al acesteia in perioada care urmeaza.




0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții