Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 19 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop pentru femei de azi Miercuri 23 August 2017

Written By NIKE B. on miercuri, 23 august 2017 | 09:10


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Miercuri 23 August 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Miercuri 23 August 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Exista posibilitatea sa exagerati cu cheltuielile. Ar fi bine sa nu va ocupati de nimic ce implica un contract, o calatorie sau un curs in aceasta perioada. Fiti moderat in tot ce faceti. Evitati schimbarile inutile si ingrijiti-va singur. Nu mancati sau beti prea mult si aveti grija cu activitatile obositoare.



Horoscop pentru femeia din Taur

Folositi-va ratiunea in aceasta perioada. S-ar putea sa aveti tendinta sa exagerati in incercarea de a atinge scopuri mult prea indepartate. Subestimati timpul si efortul care sunt necesare pentru finalizarea anumitor proiecte.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Aveti multe probleme in relatia dumneavoastra. Cel putin unul dintre voi nu vrea sa faca niciun compromis cand vine vorba de situatii importante, iar acest lucru va afecteaza functionarea ca echipa. Una din persoane vrea mai multa afectivitate si apreciere, cealalta vrea sa isi urmeze propriile scopuri.


Horoscop pentru femeia din Rac

Interactiunea placuta cu cel la care tineti va intareste relatia. S-ar putea sa va ganditi mult la relatia dumneavoastra si s-ar putea sa aveti si discutii pe aceasta tema cu partenera.



Horoscop pentru femeia din Leu

Paziti-va sanatatea, mergand in mod regulat la un control. Nu va imaginati ca trebuie sa faceti tot, chiar daca va este greu sa ii delegati pe altii. Durerile din piept nu indica numai probleme ale inimii, dar este cazul sa va faceti griji ca sunteti prea stresat.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Puneti accent pe relatiile apropiate si pe corectitudine si armonie in aceasta perioada. Talentul dumneavoastra intelectual si cel comunicativ al celor din jurul dumneavoastra capata mai multa importanta: orice problema legata de aceste lucruri va afecteaza foarte tare.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Mediul de acasa si din interiorul familiei va fi plin de provocari. Oamenii care vor sa faca dupa bunul loc plac va vor crea neplaceri. Este important sa reglati schimbarile de acest gen altfel, s-ar putea sa apara nesiguranta, aceasta fiind foarte greu de controlat.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Curajul fizic sporit si dorinta de aventura se combina si va ajuta sa va distrati mult mai mult. Trebuie sa faceti ceva inovator sau neobisnuit. Vreti sa va urmati niste impulsuri mai nebune pe care le simtiti din cand in cand.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Exista posibilitatea unei mosteniri sau a unui cadou scump din partea altor persoane. Din cauza ca va daruiti complet in relatiile sexuale, nu vi se pare nimic rau la compensarea monetara. Ba chiar, daca nu primiti ceva in schimb, vi se pare ca persoanei nu ii pasa de dumneavoastra.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Energiile din subconstientul dumneavoastra se activeaza si pot duce la un numar mare de consecinte. Cu siguranta veti trece prin multe situatii care va vor aminti mai multe lucruri din trecut.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Va cunoasteti limitele. Nu vi se pare ca atingeti limita de forta, toleranta si rabdare? O problema normala v-ar putea face sa treceti de aceste limite si sa va cauzeze o durere de cap sau o pierdere. Nu exagerati, fiindca sunteti doar un om.

Horoscop pentru femeia din Pești

Prietenul la nevoie se cunoaste. Asta nu inseamna sa va sacaiti prietenii cu diverse cereri, ci doar sa le cereti ajutorul din cand in cand, atunci cand simtiti ca ati lovit un punct mort. Nu uitati ca ei pot face unele lucruri pe care dumneavoastra nu puteti.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții