Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 28 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop pentru femei de azi Sambata 5 August 2017

Written By NIKE B. on sâmbătă, 5 august 2017 | 06:26


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Sambata 5 August 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Sambata 5 August 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Aceste planete va imbunatatesc viata sociala si ar trebui ca si cercul de prieteni sa vi se mareasca. Acesti oameni au o influenta pozitiva asupra dumneavoastra. Prieteniile existente se vor intari si va vor ajuta foarte mult pe parcursul acestei zile.



Horoscop pentru femeia din Taur

Cate palarii aveti in dulap? Putine, sper. Va trebuie sa jucati multe roluri in saptamanile ce vin. Daca nu stiti "cum", raspunsul este "simplu". Improvizati cand sunteti intr-o situatie dificila si veti avea rezultate mai bune decat credeti. Sunteti foarte capabil in aceasta perioada.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Este un moment bun sa va relaxati si sa va bucurati de viata, inainte ca altcineva sa o faca. Lasati-va purtat de val, fiindca, altfel, programul incarcat va deveni foarte dificil. Odihniti-va si relaxati-va, pentru ca nu numai ca va odihniti, dar va reinnoiti si va incarcati pentru ce urmeaza.


Horoscop pentru femeia din Rac

Poate nu va dati seama ca partenerul dumneavoastra simte ce simtiti si dumneavoastra. Amandoi incercati sa mentineti un control emotional atunci cand sunteti pusi fata in fata cu o situatie neplacuta, dar obisnuita. Daca nu vorbiti despre aceste probleme, nu va veti da seama cat de mult semanati la gandire. S-ar putea ca aceasta perioada sa va lege foarte mult.



Horoscop pentru femeia din Leu

Pune in balanta ce trebuie sa faci si ce vrei sa faci. Intra in contact cu adevarata natura a sentimentelor tale si pune in balanta sentimentele si ratiunea, Astazi trebuie sa petreci mult timp in prezenta unor oameni care dispun de logica si mult bun simt.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

O fapta buna merita o a doua. Este momentul sa dati inapoi favorul pe care vi l-a facut cineva in trecut. Daca uitati, va stricati reputatia. Pe de alta parte, karma din trecut se pregateste sa va rasplateasca pentru niste actiuni de mai demult ale dumneavoastra.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Simtiti multe senzatii si extaz in aceasta perioada si va doriti sa faceti ceva iesit din comun. Aveti foarte multa energie si reflexe foarte rapide. Puteti juca niste tenis sau ping-pong pentru a va distra din plin. Daca reactionati la impulsurile spontane si daca va urmati dorintele "nebune", puteti avea multe surprize pozitive.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

S-ar putea sa va oboseasca faptul ca va doriti sa fiti in controlul deplin al tuturor lucrurilor. Daca sunteti prea obosit, faceti o pauza. Orice progres semnificativ are la baza o pauza.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Acum descoperi ce scop ai in viata, dar la un stadiu inferior. Incepi sa iti dai seama ca esti centrul lumii tale. Trebuie sa fii egoist, dar nu este nimic rau in asta: daca nu te gandesti mai intai la tine, nu poti sa te gandesti la altceva.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

O sa vi se para ca nu va mai satisface munca pe care o faceti, motiv pentru care veti fi extrem de nelinistit. Cu toate acestea, nu luati decizii importante pana cand nu v-ati convins ca sunt bune. Actiunile impulsive duc doar la complicatii.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Trebuie sa cautati noi moduri de a castiga bai in plus in aceasta perioada. Poate vi se pare ca ati consumat deja toate caile posibile, dar veti fi surprins daca veti sapa putin mai adanc. Sunteti pregatit sa imbunatatiti calitatea vietii dumneavoastra, asa ca banii in plus trebuie sa vina. Cautati noi cai de a face bani prin intermediul unor afaceri, corespondentei sau al reclamelor.

Horoscop pentru femeia din Pești

Calitatile dumneavoastra verbale si intelectuale sunt usor de recunoscut in aceasta perioada. Chiar daca s-ar putea sa lasati o impresie puternica unei persoane, aveti grija daca va flateaza prea mult. Ganditi-va putin de ce va complimenteaza. Ganditi-va serios!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții