Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi Vineri 11 August 2017

Written By NIKE B. on vineri, 11 august 2017 | 05:40


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Vineri 11 August 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Vineri 11 August 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

S-ar putea sa subestimati bugetul pentru o vacanta sau alte cheltuieli aleatorii. Nu va stricati o vacanta de vis sau o iesire placuta printr-o finantare proasta. Verificati-va contul si asigurati-va ca invitatii sau cei cu care calatoriti nu au o surpriza scumpa pregatita pentru dumneavoastra.




Horoscop pentru femeia din Taur

Cautati multa dragoste si sarm la partener sau, daca ii lipsesc acestuia, la un partener nou. In general, este o zi in care trebuie sa va lasati urmarit si in care sa asteptati ca ceilalti sa faca primul pas. Amandoi veti avea de castigat.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Lucrurile nu sunt chiar la locul lor, dar rezolvarea si progresul sunt posibile doar prin intermediul recunoasterii si compromisului mutual. Alegeti-va prioritatile si fiti gata sa renuntati la lucrurile mici pentru a ajunge la cele mari. S-ar putea sa aveti concurenta serioasa, dar acest lucru va face mai puternic, iar astfel dobanditi atat incredere, cat si respect.



Horoscop pentru femeia din Rac

Va simtiti sexy, atragator si vioi in aceasta perioada. Este momentul sa va manifestati creativitatea, sa va distrati si sa va bucurati de viata. Echilibrul perfect dintre afirmare si compromis va ajuta sa aveti un succes mai mare in ceea ce priveste relatiile dumneavoastra, dar si sa capatati mai multi bani, daca alegeti acest lucru.




Horoscop pentru femeia din Leu

In urmatoarele saptamani veti acorda mult timp relatiei dumneavoastra, asa ca pregatiti-va de niste schimbari majore. Este nevoie si de unele despartiri pentru a va da seama de ce simtiti cu adevarat. Daca cealalta persoana va sugereaza o despartire, nu va impotriviti. Totul va fi bine pe termen lung.



Horoscop pentru femeia din Fecioară

Puterea dragostei va capteaza complet. Intrebarea este daca puteti sa o controlati. Planetele va vor influenta foarte tare in aceasta perioada, oferindu-va multe posibilitati sau punand multa presiune pe dumneavoastra. Ganditi-va bine la ce doriti daca va asteptati ca cineva sa se implice in relatia cu dumneavoastra.



Horoscop pentru femeia din Balanță

Incercati foarte mult sa faceti ce va place si sa va indepliniti scopurile personale. Cu toate acestea, veti depune ceva mai mult efort la locul de munca, fapt care va face ca atingerea intereselor personale sa intarzie.







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Puteti sa va linistiti, acum ca planetele va ofera ocazia sa apreciati ce-i mai bun in viata, in loc sa va ocupati de toate activitatile dificile care va ies in cale. Chiar daca nu ati rezolvat o anumita problema, trebuie sa intelegeti ca exista momente in care nu puteti face nimic mai mult decat sa va relaxati si sa lasati Universul sa se ocupe de cateva detalii minore.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Daca aveti incredere cand vine vorba de bani, fara a tine cont de cine v-a dat banii imprumutati inapoi si cine nu, va veti gasi intr-o situatie jenanta cat de curand. Aveti grija cati bani imprumutati si nu va fie frica sa puneti intrebari inainte de a face acest lucru.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Activitatile sunt intense. Va doriti sa va largiti aria de cunostinte, prin intermediul unor studii sau a unor cursuri. Activitatea fizica va va atrage atentia in mod deosebit. Vor aparea multe situatii care va vor duce in mai multe directii simultan.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Veti fi afectat emotional de starea dumneavoastra financiara. Aveti sansa sa faceti mai multi bani, dar si probleme legate de ei. Tocmai de aceea, va veti concentra ideile catre viitor, chiar daca nu le veti indeplini pe toate. S-ar putea sa va ajute cineva cu bani.


Horoscop pentru femeia din Pești

Aveti ocazia sa faceti un pas inainte in aceasta perioada si chiar daca va costa scaderea salariului, merita. Cel mai important astazi este sa aveti grija cu sanatatea dumneavoastra, dar si cu claritatea perceptiei.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții