Horoscop Weekend General 29 - 31 martie 2024

Horoscop General pentru weekend 29 - 31 martie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual. Site de...

Horoscop pentru femei de azi Duminica 24 Septembrie 2017

Written By NIKE B. on duminică, 24 septembrie 2017 | 06:27


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Duminica 24 Septembrie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Duminica 24 Septembrie 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

E o zi buna pentru a cauta confortul emotional in rude si prieteni, dar alegi sa te retragi si sa te izolezi. Acest lucru va starni nemultumirea celor in jur, care percep aceasta stare ca pe o indepartare a ta de cei dragi.




Horoscop pentru femeia din Taur

Nu te inchide intre patru pereti, pentru ca e o zi ideala pentru a lucra in echipa. Cauta sa impartasesti ideile tale cu altii, pentru a le imbraca si a le face din simple idei bune, idei de-a dreptul geniale.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Impulsivitatea te face sa iei decizii pripite si sa accepti prea multe treburi deodata. Te vei incurca si lucrurile vor iesi prost. Cauta indrumarea unor persoane mai experimentate decat tine! Comunicarea te va salva de la un esec!



Horoscop pentru femeia din Rac

Daca nu simti nevoia, nu te obliga nimeni sa ai de-a face cu problemele altora acum. Poate ca nici nu e indicat sa ajuti, cand nu o faci cu tot sufletul!




Horoscop pentru femeia din Leu

Astazi localizezi sursele de informatie in mod intuitiv. Chiar daca nu esti o persoana tocmai organizata, stii ce trebuie sa gasesti si mergi drept la tinta.



Horoscop pentru femeia din Fecioară

Astazi simti nevoia sa intri in contact cu o ruda sau un prieten care nu mai e de mult aproape de tine. Ti se va parea mai usor ca niciodata sa restabilesti legatura, chiar daca nu ati mai vorbit de mult. E o perioada foarte buna pentru cei care sunt intr-o relatie la distanta.



Horoscop pentru femeia din Balanță

Astazi, va trebui sa fii in garda pentru ca iti dai seama ca simti ceva pentru o persoana care a fost mereu langa tine. Doar ca pana acum, din diferite motive, nu ai reusit sa o remarci. Vei fi usor data peste cap de aceasta constatare.







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Oamenilor le este adesea frica sa nu le fie spulberate visele. Dar ce rost are sa traiti intr-o lume de fantezie, in care nimic nu este real? Nu va fie frica sa va treziti la realitate, va asteapta lucruri bune in viitorul apropiat.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Chiar in momentul in care credeai ca ai finalizat un proiect, cineva se trezeste sa iti puna bete in roate. Daca ai rabdarea necesara, s-ar putea sa ajungi sa te distrezi, demontandu-i toate argumentele!


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Mare atentie atunci cand puneti bazele urmatoarelor actiuni. Ideal este sa ganditi in perspectiva. Incepeti de la baza si nu porniti acoperisul pana nu ati terminat toate zidurile. Nu e necesar sa terminati repede, dar e precaut sa va asigurati ca fiecare pas e dinainte stabilit.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Astazi ve trebui sa depui mai mult efort pentru a duce la capat responsabilitatile profesionale si personale. Cu toate acestea, reusesti sa nu ramai in urma si chiar sa ii motivezi si pe cei din jur sa faca la fel ca tine. Chiar daca muncesti mai mult, vei avea si rezultate mai bune.


Horoscop pentru femeia din Pești

Nu lasa lenea sa te impiedice din a duce la bun sfarsit proiectele tale astazi! Va trebui sa lucrezi din umbra si sa analizezi cu atentie multi factori care vor avea un impact puternic asupra vietii tale profesionale. Nu lasa pe locul doi aceste probleme importante!


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții