Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscop pentru femei de azi Joi 21 Septembrie 2017

Written By NIKE B. on joi, 21 septembrie 2017 | 05:38


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Joi 21 Septembrie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Joi 21 Septembrie 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Incepi sa poti sa pui ceva bani deoparte si asta iti da un sentiment reconfortant de siguranta. Problemele de ordin financiar sunt in centrul atentiei astazi si iti ocupa cam toate gandurile.




Horoscop pentru femeia din Taur

Nu mai lasa sortii sa decida pentru tine si incearca sa fii cu un pas inaintea destinului. Ai mai multa putere asupra viitorului tau decat iti inchipui de fapt, asa ca, in loc sa fii tematoare, paseste cu incredere inainte!



Horoscop pentru femeia din Gemeni

Esti intr-o pasa foarte creativa, lucru benefic pentru activitatile tale din sfera profesionala. Toate atributiile tale vor sta sub semnul acestei bune influente, asa ca asteapta-te sa primesti laude si, de ce nu, recompense!



Horoscop pentru femeia din Rac

Pentru a primi ceea ce iti doresti, va trebui sa faci compromisuri si promisiuni. Lucrurile nu sunt usor de obtinut astazi, dar asa iti palce tie sa traiesti, asa ca nu vezi ninio o problema in aspectul general al zilei.





Horoscop pentru femeia din Leu

Trebuie sa va decideti ce vreti inainte de a porni la actiune si acesta e timpul oportun pentru consolidarea propriilor nevoi, reunirea dorintelor si stabilirea lucrurilor pe care va puteti baza cu adevarat. In ce va priveste, asta inseamna probabil sa va sprijiniti pe ajutorul persoanei iubite sau pe cel al unui prieten.




Horoscop pentru femeia din Fecioară

Ranile nu sunt singura forma de suferinta. Daca nu incetezi sa iti impingi limitele, vei descoperi ca si stresul poate sa te afecteze destul de grav. Ar fi bine sa gasesti o metoda de a te detensiona in fiecare zi.




Horoscop pentru femeia din Balanță

E o perioada in care esti in acord cu sentimentele tale, lucru care iti aduce o liniste pe care nu ai mai incercat-o de mult. Instinctele tale te ghideaza in directiile potrivite, asa ca fiecare pas este bine masurat!








Horoscop pentru femeia din Scorpion

Veti simti o lipsa de comunicare in casa dumneavoastra. Judecata nu va este prea clara in ce priveste deciziile legate de camin. De vina e probabil lipsa de interes sau supra-sensibilitate la emotiile celor din jur.



Horoscop pentru femeia din Săgetător

Ziua e dominata de sentimente destul de superficiale, lucru care iti cam pune bete in roate cand vine vorba de decizii serioase. Generozitatea te face sa uiti si sa ierti cu o usurinta neobisnuita, dar nu trece cu vederea situatiile care s-ar putea repeta!



Horoscop pentru femeia din Capricorn

Ai in gand o achizitie destuld e scumpa, dar aceasta se va definitiva mai tarziu. O masina sau o locuinta nu sunt chiar lucruri pe care sa le pui in cos si sa le iei apoi acasa!




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Te-ai cam saturat ca oamenii sa te trateze cu aceeasi nonsalanta, asa ca incepi sa construiesti ziduri in jurul tau, care sa ii tina departe pe cei nepofiti. Incerci sa pari mai dura si mai greu de impresionat decat esti de fapt in realitate, dar, in final, tot tu esti cea care va suferi.



Horoscop pentru femeia din Pești

Comunicarea e pe plan secund astazi, pentru ca primesti o veste care te da peste cap. Nu e bine sa fii atat de transparenta, pentru ca varful icebergului nu iti dezvaluie si ce e in adancime.



0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții