Horoscopul zilei de 16 mai 2024

Horoscop Special zilei de 16 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Horoscop pentru femei de azi Luni 18 Septembrie 2017

Written By NIKE B. on luni, 18 septembrie 2017 | 05:37


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Luni 18 Septembrie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Luni 18 Septembrie 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Persoana de langa dumneavoastra e pe cale sa va seduca si dumneavoastra sunteti pe cale sa fiti agresiv. Respirati adanc inainte de a lansa un raspuns, astfel veti evita un moment jenant de tensiune.





Horoscop pentru femeia din Taur

Va trebui sa iei in considerare si feluri mai neconventionale de a-ti dezvolta intelepciunea. Daca metodele tale s-au cam plafonat, trebuie sa schimbi putin metoda de abordare. Ceva nu merge cum trebuie si depinde doar de tine sa remediezi problema.



Horoscop pentru femeia din Gemeni

Norii ce va inconjoara ambitiile personale vor disparea. Aceste momente va energizeaza si va impulsioneaza. Puteti cere ajutorul unor femei si unor prieteni apropiati pentru a va pune in aplicare planurile. Folositi parfumuri noi pentru a scoate in evidenta starile prin care treceti.




Horoscop pentru femeia din Rac

E momentul propice unei impacari, avand in vedere ca timpul vindeca ranile. E bine sa va setati noi limite si standarde daca vreti sa reaprindeti vechea flacara. Cineva din trecut va reiese in cale.





Horoscop pentru femeia din Leu

Daca astazi iubiti ceva care va transmite un sens, nu ezitati sa il obtineti. E indicat sa fiti atent la detalii si sa incercati sa va bucurati de ceea ce faceti.




Horoscop pentru femeia din Fecioară

Astazi, esti deosebit de anxioasa si de ofensiva cu cei din jur. Daca vrei sa iti impui un punct de vedere, e bine sa lupti pentru ideile tale, dar atacul nu e totusi cea mai indicata arma in aceasta lupta...




Horoscop pentru femeia din Balanță

Ai tendinta sa iei o atitudine defensiva, ca si cum toti cei din jur ar complota impotriva ta. Oricat de puternica e senzatia asta, ar fi mai bine sa nu mai crezi ca totul se invarte in jurul tau. Cei dragi au si alte subiecte de gandire, in afara de tine.








Horoscop pentru femeia din Scorpion

Astazi inveti o lectie de viata foarte importanta: trebuie sa oferi ceea ce iti doresti de la cei din jur. Nu te poti astepta sa dai putin si sa primesti mult. Tot ceea ce sutezi astazi, se va intoarce inapoi in poarta ta. Efectul de bumerang este ceea ce iti domina ziua.



Horoscop pentru femeia din Săgetător

Tendinta de a fi impulsivi are doua taisuri. O schimbare brusca a directiei va poate asigura pozitia de lider. Daca nu riscati nu castigati, asa ca e indicat sa va aruncati in valtoarea jocului.



Horoscop pentru femeia din Capricorn

Emotiile te napadesc astazi si iti este foarte greu sa le tii in frau. Te simti foarte atrasa de o persoana care nu pare sa te remarce. Incearca sa fii discreta, pentru a nu-ti pune in joc demnitatea!




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Ziua de azi ti se centreaza pe un Taur sau pe o Fecioara. Mentalul lor de tip cald/rece, da/nu iti provoaca mari nedumeriri si nu reusesti sa ii intelegi. Pune intrebari si vei primi raspunsurile cautate!



Horoscop pentru femeia din Pești

E o perioada favorabila extinderii anturajului tau. Ai ocazia sa cunosti oameni noi, sau chiar un posibil nou partener. Esti mai prietenoasa si mai deschisa decat de obicei, lucru care va atrage simpatia celor din jur. Simti o mare nevoie de afectiune si companie placuta.



0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții