Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Horoscop pentru femei de azi Luni 25 Septembrie 2017

Written By NIKE B. on luni, 25 septembrie 2017 | 06:24


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Luni 25 Septembrie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Luni 25 Septembrie 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Ai o intuitie foarte buna in ce priveste evenimentele din jurul tau. Daca e ceva legat de domeniul profesional, e bine sa asculti de instinctele tale si sa nu apleci urechea la ceea ce spun colegii. Nu e chiar sigur ca iti vor binele!





Horoscop pentru femeia din Taur

Astazi veti descoperi ca nu e nevoie sa iesiti pentru a va amuza. Nu va speriati de ideea de curatenie dupa petrecerea data acasa, acestea sunt cele mai reusite metode de distractie. E o zi propice pentru a va comunica trairile interioare, pentru ca veti fi surprins de cat de multe persoane va impartasesc viziunile.



Horoscop pentru femeia din Gemeni

Un look casual va va deschide portile zilei de azi. Nu e nevoie sa adoptati nici stil de strada, nici sa va echipati la patru ace pentru a impresiona. E mai avantajos astazi sa mergeti pe simplitate: succesul va va fi asigurat de alinierea la gusturile generale.




Horoscop pentru femeia din Rac

Nivelul ridicat al energiei te ajuta sa duci la bun sfarsit indatoririle zilei. Esti pe val si nu va trebui sa depui eforturi suplimentare. Ziua e buna si din punct de vedere financiar.





Horoscop pentru femeia din Leu

Esti atat de distrasa, incat iti este foarte greu sa iti dai seama care dintre prietenii tai merita cu adevarat afectiunea ta. Ti se pare ca te invarti intr-un cerc vicios, in care toata lumea cere ceva de la tine si tu nu stii catre cine sa iti indrepti atentia.




Horoscop pentru femeia din Fecioară

Ai chef de petreceri si nu e nimic rau in asta. Meriti s ate relaxezi si tu, mai ales ca in ultima vreme ai cam neglijat acest aspect. In orice caz, nu uita sa o faci cu moderatie!




Horoscop pentru femeia din Balanță

Astazi vii cu idei noi intr-un proiect care presupune acte si proceduri ample. Daca ceri ajutorul unui prieten apropiat, lucrurile vor merge si mai repede.








Horoscop pentru femeia din Scorpion

In eforturile tale de a face economii, vei ajunge la concluzia ca tot nu traiesti la fel de bine ca altii din jurul tau. Va trebui sa treci peste acesta ganduri negative si sa incepi sa te concentrezi pe telurile tale. Chiar daca par marete, ceea ce gandesti, influenteaza ceea ce ti se intampla!



Horoscop pentru femeia din Săgetător

S-ar putea sa treceti de la munca alaturi de cei tineri, la cei mai varstnici sau mai experimentati. Sau s-ar putea sa cautati un loc de munca in care aveti colegi mai respectabili si cu asteptari mai mari. S-ar putea ca cei afiliati politicii sau administratiei publice sa joace un rol important in viata dumneavoastra.



Horoscop pentru femeia din Capricorn

Promisiunile sunt usor de facut, dar greu de tinut. Asa ca permiteti-va sa visati numai in masura in care ele incep sa se concretizeze. Daca va lasati prada reveriilor, riscati sa cadeti in capcana propriilor plasmuiri. Sinceritatea cu propria persoana are rezultate promitatoare.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Va trebui sa faci o calatorie neasteptata, care te da peste cap. Organizeaza-te acum, pentru a te bucura mai tarziu si de ceva timp liber.



Horoscop pentru femeia din Pești

Dezvoltarea unei noi idei este favorizata astazi daca reusiti sa va abateti de la vechile strategii pe care le puneati pana acum in practica. Va va nelinisti la inceput si va veti simti ca un peste pe uscat. Daca va pastrati spiritul intreprinzator,veti culege roade bogate in final.



0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții