Cadoul special oferit de Univers

Horoscopul special Puterea primită de Univers la naștere, în funcție de zodie Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții...

Horoscop pentru femei de azi Marti 26 Septembrie 2017

Written By NIKE B. on marți, 26 septembrie 2017 | 06:18


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Marti 26 Septembrie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Marti 26 Septembrie 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Daca trebuie sa treci peste o situatie opresiva sau sa faci o schimbare intr-o relatie, va trebui sa o faci pe cai viclene. Putina lingusire te va scoate din situatia in care nu te simti in largul tau. Calca-ti pe mandrie si incearca mai mult!



Horoscop pentru femeia din Taur

Intelegi mult mai bine slabiciunile umane si de aceea reusesti sa iti atingi scopurile mai repede si mai eficient. Chiar daca asta implica o oarecare doza de viclenie din partea ta, esti convinsa ca scopul scuza mijloacele.




Horoscop pentru femeia din Gemeni

Eforturile tale se indreapta spre viata ta profesionala in aceasta perioada. De aceea, fericirea ta interioara este dependenta de atmosfera placuta de la locul de munca.





Horoscop pentru femeia din Rac

Esti confuza in ce priveste pozitia ta in camin si in societate. Intalnirile cu prietenii nu fac decat sa adanceasca aceasta nesiguranta, a carei sursa e un mister pentru tine. Daca ai nevoie de putin timp in singuratate, nu te sfii sa ti-l acorzi.






Horoscop pentru femeia din Leu

Pentru a castiga o lupta astazi, va trebui sa fortezi mana cuiva. Nu va fi o situatie placuta, dar rezultatul va compensa!





Horoscop pentru femeia din Fecioară

Somnul nelinistit din ultima vreme inseamna ca ai cam neglijat bunastarea ta fizica si psihica. Fa pasii necesari pentru a ajunge la un echilibru, inainte de a fi nevoita sa o faci! Daca iti permiti sa clachezi, ai de pierdut multe lucruri importante!





Horoscop pentru femeia din Balanță

E una din acele zile in care mintea si corpul tau sunt in armonie perfecta. Esti foarte entuziasmata in legatura cu relatiile tale, de aceea dai tot ce e mai bun din tine, pentru a-i multumi pe cei dragi.









Horoscop pentru femeia din Scorpion

E cazul sa te apuci de regimul alimentar pe care ti l-a recomandat medicul sau nutritionistul tau. Este cel mai bun moment pentru a incepe o lupta cu acele cateva kilograme in plus pe care ai tot vrut sa le dai jos. Tentatiile se tin departe de tine!




Horoscop pentru femeia din Săgetător

Iti este usor sa intaresti relatiile emotionale cu cei dragi. Natura ta empatica si plina de compasiune iese astazi la iveala. Cei din jur se simt in siguranta in preajma ta, datorita atitudinii tale protectoare.




Horoscop pentru femeia din Capricorn

Ai noi responsabilitati, dar primul tau impuls este sa dai cu piciorul tuturor grijilor. Din pacate, toate problemele sevor intoarce ca un bumerang. Indrazneste sa fii matura si sa iti asumi atributiile noi!





Horoscop pentru femeia din Vărsător

Daca te simti limitat in incercarile tale de a te auto-imbunattati, ai rabdare! Un prieten iti va iesi in intampinare si iti va arata calea corecta.




Horoscop pentru femeia din Pești

Nu va asteptati ca reputatia dumneavoastra sa dea roade peste noapte, dar fiti sigur ca hotararea de care dati dovada va fi rasplatita in timp. Nu e timpul sa va umflati in pene, ci sa profitati de fiecare ocazie.




0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții