Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi Miercuri 20 Septembrie 2017

Written By NIKE B. on miercuri, 20 septembrie 2017 | 05:29


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Miercuri 20 Septembrie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Miercuri 20 Septembrie 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Dragostea pe care o primesti de la cei din jur te va misca profund si iti va provoca schimbari de dispozitie. Vei fi mai afectuoasa cu cei dragi. imaginatia si creativitatea iti sunt stimulate de aceste sentimente, lucru care provoaca o stare generala buna pentru tine.




Horoscop pentru femeia din Taur

Gandirea expansiva de care dati dovada va fi ridiculizata de cineva in aceasta perioada, dar nu trebuie sa lasati acest lucru sa va retina din a va gandi la ce este mai bine pentru dumneavoastra si cei care va sunt dragi.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Esti intr-o pasa foarte creativa, lucru benefic pentru activitatile tale din sfera profesionala. Toate atributiile tale vor sta sub semnul acestei bune influente, asa ca asteapta-te sa primesti laude si, de ce nu, recompense!



Horoscop pentru femeia din Rac

Te-ai cam plictisit sa iti bati capul cu aceleasi atributii zi de zi, asa ca noul proiect de care trebuie sa te apuci astazi e solutia salvatoare. Asta iti deschide noi orizonturi si in ce priveste socializarea.




Horoscop pentru femeia din Leu

Esti axata pe problemele legate de munca astazi si lucrurile vor merge bine, avand in vedere ca ai o mare capacitate de a te concentra. Pe de alta parte, neglijezi alte aspecte importante ale vietii, ca iubirea, socializarea sau relaxarea. Incearca sa gasesti un echilibru!



Horoscop pentru femeia din Fecioară

Ar fi bine sa faceti o selectie a lucrurilor care va inconjoara, pentru a putea anticipa ceea ce se asteapta de la dumneavoastra in urmatoarele luni. Nu fiti zgarcit in metodele de auto-promovare, dar asigurati-va ca sunt insotite de substanta si ca asigura un bun material de sprijin, pentru dumneavoastra si pentru cei din jur.



Horoscop pentru femeia din Balanță

Oportunitati excelente pe terenuri infertile. Cam asta ar fi deviza de astazi pentru tine. Vei invata ce inseamna sa ai ocazia perfecta, in momentul nepotrivit. Nu dispera, zilele nu au intrat in sac si roata se intoarce!







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Astazi va setati toate dorintele spre un lucru stralucitor dintr-o vitrina si nimic nu va impiedica sa il obtineti. E foarte probabil ca dupa ce faceti rost de bani si puneti mana pe ce va doreati sa va dati seama ca de fapt nu era deloc necesar. Lucrurile devin banale odata ce le aveti in dulap.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Este momentul sa va redefiniti planurile si scopurile. Mintea dumneavoastra inca se gandeste la ceva ce, la inceput, parea a fi o idee buna, dar care nu va mai atrage la fel de mult. Nu va grabiti cand luati o decizie, ci fiti mai rational.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Nu dati asa de multa atentie problemelor pe care le aveti cu copiii. Daca va este greu sa comunicati, faceti un efort in plus si vorbiti cu ei. Alta solutie mai buna nu exista.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

In momentul acesta e cel mai bine sa adoptati o atitudine agresiva si sa va folositi de toata tenacitatea de care dispuneti. Abordarea energica va va ajuta sa va finalizati planurile, pentru a avansa si spre activitati mai placute. Aveti ocazia sa recuperati efectele procrastinarii din ultima vreme.


Horoscop pentru femeia din Pești

Investitiile par a fi o problema a acestei zile. E o perioada buna pentru a le rezolva, mai ales in ce priveste partea legala a problemelor financiare. In plan personal, simti nevoia de ceva mai multa intimitate decat in mod normal.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții