Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscop pentru femei de azi Miercuri 27 Septembrie 2017

Written By NIKE B. on miercuri, 27 septembrie 2017 | 06:12


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Miercuri 27 Septembrie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Miercuri 27 Septembrie 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Energia ta e la cote maxime, asa ca ai face bine sa profiti de aceasta zi, pentru a duce la bun sfarsit toate activitatile pe care ti le-ai programat. Se prevad si ceva proiecte noi, care te vor tine in priza. Ai grija totusi, nu trebuie sa te epuizezi!




Horoscop pentru femeia din Taur

Daca ati obtinut o victorie, nu mergeti mai departe in subminarea adversarului. Lipsa limitelor auto-impuse nu e demna de un lider. Mai bine va axati pe consolidarea castigurilor.





Horoscop pentru femeia din Gemeni

E o armonie generala in univers astazi si tu nu esti o exceptie de la ea. Totul pare a fi in concordanta cu ideile si asteptarile tale, asa ca reusesti sa te deconectezi si sa te bucuri de aceasta stare generala de bine.






Horoscop pentru femeia din Rac

Calatoriile si prietenii merg mana in mana in aceasta perioada. Vei incepe o frumoasa poveste de dragoste, impletita cu o prietenie trainica. Totul tine numai de cat de deschisa esti tu la ideea unei conexiuni atat de profunde.







Horoscop pentru femeia din Leu

Asteapta-te la o zi plina de imprevizibil! Vei avea parte de multe avantaje si dezavantaje, care vor creea contextul propice formarii unor relatii care ies din sfera ta de obisnuit.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Pentru un moment, ai impresia ca ai intalnit pe cineva care iti ofera nu numai pasiune, ci si solutia dintr-o situatie dificila. Pasiunea nu tine la nesfarsit, asa ca nu o confunda cu veritabilele valori pe care trebuie sa le aiba o relatie. E bine sa nu spui prea multe despre tine, pentru ca persoana din fata ta s-ar putea sa fie mai putin loiala decat crezi.






Horoscop pentru femeia din Balanță

Situatiile neprevazute va impiedica sa va aprofundati legaturile cu prietenii sau sa va implicati activ in orice comunitate. Munca pe care o faceti si responsabilitatile fata de copii va izoleaza de restul lumii.










Horoscop pentru femeia din Scorpion

Nu e o zi buna pentru a te confrunta cu probleme nerezolvate din trecut. Mai bine le eviti, decat sa iei decizii pe baza unor viziuni care, la momentul acestea, sunt destul de false.





Horoscop pentru femeia din Săgetător

Partea financiara incepe sa "friga" astazi, pe masura ce economiile tale se micsoreaza din ce in ce mai mult. Ai tot scos cate putin din pusculita si astazi observi ca e mult mai usoara. Nu te panica si incearca sa strangi cureaua. Iti vei reveni in curand.





Horoscop pentru femeia din Capricorn

Simti un impuls puternic pentru a face schimbari in viata ta, in mare parte legat de propria libertate si propriile optiuni in viata. Descoperi ca ceea ce credeai pana acum ca iti doresti nu e ceea ce te satisface cu adevarat si incerci sa stabilesti care sunt pasii necesari pentru a adopta un nou drum in viata ta.






Horoscop pentru femeia din Vărsător

Trebuie sa fii mai atenta cu persoanele catre care te deschizi. Nu toti au intentii bune si chiar daca ai tendinta sa spui tot ce ai pe suflet primului om iesit in cale, mai bine te abtii. Uneori, e mai bine sa tii in tine supararile!





Horoscop pentru femeia din Pești

Vei fi dezamagita sa auzi ceva barfe la adresa ta, mai ales ca lucrurile vehiculate nu sunt conforme cu realitatea. Sursa acestor vorbe e o anumita disputa, pe care, la un moment dat, ai preferat sa o eviti. Din pacate, acum vine momentul unei confruntari, care nu va fi prea placuta.






0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții