Horoscopul zilei de 18 mai 2024

Horoscop Special zilei de 18 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Horoscop pentru femei de azi Sambata 30 Septembrie 2017

Written By NIKE B. on sâmbătă, 30 septembrie 2017 | 08:28


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Sambata 30 Septembrie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Sambata 30 Septembrie 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Calatoriile vor merge mana in mana cu afacerile in aceasta perioada. Programul tau va fi mult mai flexibil, odata cu aceste schimbari in plan profesional.




Horoscop pentru femeia din Taur

E cazul sa iti retragi energia, atentia si efortul din lumea exterioara si sa le indrepti spre interiorul tau. Meditatia in singuratate te ajuta este lucrul de care ai nevoie acum. Va trebui sa lucrezi in liniste, fara sa atragi prea multa atentie.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Oscilezi intre ceea ce ai testat si ceea ce e de probat in viitorul tau. Te tenteaza o situatie nu prea ortodoxa, dar destul de palpitanta, insa experienta anterioara iti spune ca pasesti pe nisipuri miscatoare. E greu sa alegi: sa cedezi tentatiei, sau sa asculti de ratiune?




Horoscop pentru femeia din Rac

Contextul astral iti aduce vesti de la persoane aflate la distante foarte mari, oameni de care nu ai mai auzit de multa vreme. Te tenteaza ideea de a le face o vizita, pentru a recupera putin din timpul petrecut departe.





Horoscop pentru femeia din Leu

AI oportunitati mari in plan financiar si orice forma de negociere este favorizata astazi. Vei fi uimita de abilitatile in acest sens ale unei persoane mai tinere.




Horoscop pentru femeia din Fecioară

Ideile tale sclipitoare de aduc cu multi pasi in fata celor care participa la orice competitie, impotriva ta. Nu perimiti nimanui sa iti calce pe urme, pentru ca stii ca ai tot arsenalul pentru a fi in frunte. Ai grija, nu te imbata cu laurii, pana nu esti sigura ca i-ai si obtinut!



Horoscop pentru femeia din Balanță

Ai tot trasat linii si, in loc sa te ajute, nu a facut decat sa iti provoace frustrari si nemultumiri. E cazul sa largesti limitele si sa iesi putin din cercul in care te-ai inchis. Indrazneste sa ai asteptari mai mari de la tine!







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Ti se va cere sa indeplinesti un rol care ti se pare peste puterile tale. Avand in vedere ca nu ai de ales, va trebui sa face ce ti se cere. Cu ocazia asta, descoperi ca iti subestimezi limitele.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Astazi veti fi vorbaret si inteligent, pe masura ce ideile bune va vin in minte pe banda rulanta. E o buna perioada pentru a va gandi la afacerile proprii. O conversatie cu cineva mai in varsta va poate aduce o noua viziune asupra problemelor.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Nu exista rezolvare rapida pentru problemele pe care le vezi astazi in jurul tau. Incerci sa gasesti solutii de moment, dar totul se va rezolva in timp. Va trebui sa recunosti ca a renunta nu e mereu o dovada de lasitate!



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Astazi e o zi in care e foarte probabil sa reiei legaturile cu figuri masculine importante din trecutul tau. Fie ca e vorba de un fost iubit, prieten sau chiar de tatl tau, recladesti o legatura cu cineva de care nu ai auzit de ceva vreme.


Horoscop pentru femeia din Pești

E o zi in care vei avea parte de inceputuri proaspete. Esti destul de agresiva in incercarea de a-ti impune punctul de vedere in fata unor provocari ivite din senin. Nu uita: cu cat esti mai relaxata, cu atat mai multe sanse ai de a vedea lucrurile lucid!


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții