Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscop pentru femei de azi Vineri 22 Septembrie 2017

Written By NIKE B. on vineri, 22 septembrie 2017 | 05:43


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Vineri 22 Septembrie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Vineri 22 Septembrie 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Devii mai atenta la nevoile membrilor celor din familie. Nu primesti bine criticile, oricat de constructive ar fi ele. Te asteapta o schimbare majora in viitorul apropiat.





Horoscop pentru femeia din Taur

Nu e cazul sa iei evenimentele de astazi in serios. Ai tendinta sa faci din tantar armasar si nu e cazul! In final, cine rade la urma, rade mai bine!




Horoscop pentru femeia din Gemeni

Un prieten sau un partener are probleme de sanatate, iar loialitatea ta va fi pusa la incercare de aceasta situatie. Va trebui sa pui in asteptare cateva din activitatile tale zilnice, pentru a-i dedica lui timp. Vei ramane in urma cu treburile, dar vei castiga respectul si recunostinta lui pe termen lung.




Horoscop pentru femeia din Rac

Capeti un sentiment foarte reconfortant din faptul ca lucrurile par sa se aseze pentru tine. Orarul tau capata contur, programarile ocupa casuta lor proprie in tabel si mintea ta reuseste sa se linisteasca, in sfarsit!






Horoscop pentru femeia din Leu

Ideile creative se vor conecta de evenimente trecute si se vor concretiza numai daca faceti si ultimele retusuri. Bazati-va pe instinct si piesele se vor lega de la sine.





Horoscop pentru femeia din Fecioară

Astazi, puteti localiza orice informatie intuitiv, pana cand vi se umbla in birou. Acesta este un semn al unei boli psihologice care, deja, a atins cote ingrijoratoare.





Horoscop pentru femeia din Balanță

Vei da peste oameni care incearca sa te limiteze si sa te convinga de justetea propriilor lor pareri. Ai impresia ca esti manipulata si ai tendinta sa respingi instantaneu sugestiile lor. Asculta-i, inainte de a le inchide gura!









Horoscop pentru femeia din Scorpion
Trasforma sprijinul schemelor tale in metode de a-ti indeplini visele. Ambitia e un drog puternic si e si mai puternica atunci cand o impartasesti cu altii. Bucura-te din plin de aceasta senzatie!




Horoscop pentru femeia din Săgetător

Cand cei la care tii cel mai mult te dezamagesc, cea mai buna solutie este sa ai rabdare. Nu trebuie sa lasi asta sa interfereze cu responsabilitatile tale zilnice. Incetul cu incetul, vei trece peste toate nemultumirile.




Horoscop pentru femeia din Capricorn

Daca nu risti, nu castigi! Ceva de la munca te va face sa iti impingi limitele imaginatiei si sa incerci ceva inedit si riscant totodata. Necunoscutul situatiei te sperie si te incita totodata.





Horoscop pentru femeia din Vărsător

Va veti simti mai imbogatit astazi, cu toate ca s-ar putea sa fie doar o aparenta. E o zi buna pentru a va maximiza investitiile si pentru a obtine profituri de pe urma lor. Ceea ce aveti de oferit arata promitator, dar si lucrurile pe care le pastrati va vor aduce beneficii pe termen lung.




Horoscop pentru femeia din Pești

Daca ajutati pe cineva intr-o situatie delicata veti reusi astazi sa alungati umbra in care v-ati retras in ultima vreme. Va veti creste stima de sine daca iesiti din universul propriu si intindeti o mana de ajutor catre cei din jur.




0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții