Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscop Urania saptamana 23-29 Septembrie 2017 in functia de zodie

Written By NIKE B. on vineri, 22 septembrie 2017 | 20:01



Horoscop Urania săptămâna 23-29 Septembrie 2017 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 23-29 Septembrie 2017. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 23-29 Septembrie 2017

Horoscop Urania Berbec

Între 23 și 25 septembrie, dimineața, posibilă supărare sau amărăciune născută din dificultatea de a conserva un bun material din cauza unei greșeli, confuzii, sau înșelătorii. Între 25 septembrie, după ora 07:01', și seara zilei de 27 septembrie, relațiile cu persoane și/sau instituțiile din străinătate pot trece prin clipe dificile: întreruperea comunicării, mesaje distorsionate, refuzuri, amânări, condiții noi, greu de acceptat, amânarea călătoriilor, riscuri neprevăzute care îl pun pe nativ în întârziere, în încurcătură sau în vină. Unele persoane pot trec prin clipe de revoltă cu privire la condiția lor actuală (materială, fizică, socială, profesională). Pe fondul opoziției drastice, la grad perfect, din 26/27 septembrie, între Uranus, în tranzit prin Berbec și Jupiter, în tranzit, prin Balanță, se pot declanșa crize de conștiință care îi pot împinge pe nativi să ia decizii bruște, ciudate, aparent inexplicabile, marcate de radicalism, stârnite de nevoia de a face o schimbare în viața lor. Un alt domeniu vizat de această furtună reformatoare, ar putea fi casa relațiilor parteneriale (ruperea unei alianțe, încetarea unei activități contractuale, ieșirea dintr-o afacere, separarea de partenerul de viață, un divorț, revendicări în justiție). Precipitarea evenimentelor care îi împing sau îi obligă la o abordare juridică lasă impresia că procesul inițiat de ei ar fi singura soluție sau „ultimul tren” pe care Berbecul trebuie să-l prindă. Între 27 septembrie, după ora 19:24', și 29 septembrie, concentrare pe problemele legate de carieră sau de imagine, rezistență în fața presiunilor care s-a putea exercita, mai ales asupra celor care au funcții și responsabilități. În această etapă tulbure, nativii trebuie să se concentreze pe nevoia de a se apăra sau de a demonstra un abuz ori o nedreptate comisă asupra lor și să nu deschidă noi capitole de viață. Vor fi însă și nativi a căror viață s-ar putea schimba dintr-o dată, trezindu-se în fața altor orizonturi și provocări.





Horoscop Taur pentru săptămâna 23-29 Septembrie 2017

Horoscop Urania Taur

Între 23 și 25 septembrie, dimineața, ambițiile și orgoliile vor dicta reacțiile, deciziile și comportamentul nativilor în chestiuni contractuale și/sau parteneriale. Taurii vor dori să-și ia revanșa față de cineva care i-a pus, cândva, într-o situație incomodă. Între 25 septembrie, după ora 07:01' și seara zilei de 27 septembrie, trăirile Taurilor vor fi determinate de niște circumstanțe care privesc interesele materiale care sunt, deocamdată, vulnerabile, din cauze litigioase. Se pot identifica noi motive de îngrijorare cu privire la statutul unor bunuri care riscă să fie pierdute din lipsa documentelor de proprietate sau din cauza unor revendicări dubioase. Uneori, nativii pot face descoperiri surprinzătoare cu privire la una sau la mai multe persoane care nu sunt de partea lor, le subminează interesele sau care au creat circuite, în acte și/sau mărturii vicioase, menite să le sustragă, discret, un bun material, care să le permită să-și adjudece un avantaj financiar ori, măcar, să se „înfrupte” din el. Între 27 septembrie, după ora 19:24', și 29 septembrie, dorință de stabilizare în năzuințe, proiecte și planuri. Aspectul funcționează mai intens în cazul celor tineri care încearcă să se realizeze în și prin activități de creație sau de valorificare a unui talent. Nota generală a săptămânii o va da excesul de răceală și obiectivitate pus pe viața sentimentală care este controlată de nativi până la inhibarea ei. Soarele marchează casa sănătății de fiecare zi, dându-le vigoare, forță de muncă și capacitate de echilibrare psiho-fizică. O atenție specială trebuie acordată regimului muncii, supus unor transformări ce depășesc voința nativilor și care pot genera schimbări, prea profunde și lezante, pentru ca Taurii să le accepte resemnați, de unde și nota pronunțată de revoltă și ripostă categorică. Perioadă bună pentru șlefuirea unor produse din sfera creației artistice sau tehnice care presupun atenție pe detaliu și răbdare.




Horoscop Gemeni pentru săptămâna 23-29 Septembrie 2017

Horoscop Urania Gemeni

Între 23 și 25 septembrie, dimineața, disfuncții organice, de natură hormonală; posibile răceli, viroze, guturai, sinuzite, infecții dentare, urinare sau genitale. Motive de încărcare nervoasă la locul de muncă (invidii, rivalități, lipsa de caracter a colegilor, conduita arbitrară a șefilor). Între 25 septembrie, după ora 07:01' și seara zilei de 27 septembrie, posibile conflicte, tensiuni și enervări mai ales în cazul nativilor maturi, care desfășoară activități publice și au responsabilități. Asupra lor se vor exercita presiuni și constrângeri, uneori justificate și legale, alteori exagerate și abuzive. Contextul în care se vor desfășura anchetele, depozițiile, mărturiile și procesele le va impune nativilor restricții în a se apăra sau a administra probe și dovezi. Atenția trebuie centrată pe felul de a vorbi cât mai corect și pe transmiterea cât mai puțin pătimașe a informațiilor, chiar dacă provocarea este mare iar înclinația spre gesturi de forță este tentantă. Între 27 septembrie, după ora 19:24', și 29 septembrie, preocupări administrative, mobilizare pentru a pune ordine în acte, regimul bunurilor și statutul casei ori al unui teren. Oscilații sentimentele sau schimbare frecventă a impresiilor de moment și a deciziilor pe fondul tendinței de a analiza, de a ierta sau de a amâna o decizie și obligația de a ține cont de realitățile care se impun conștiinței lor cu brutalitate, generate de opoziția Jupiter/Uranus, care va patrona schimbările de atitudine și modificarea criteriilor de referință față de o persoană apropiată ori dragă lor, inclusiv față de copii. Disfuncții în activitatea de creație (întreruperea procesului de elaborare, a repetițiilor, a înregistrărilor ori a spectacolelor), nemulțumire față de rezultatele obține și de contextul general în care se desfășoară un act artistic. Pentru unii Gemeni, săptămâna va fi o perioadă bună pentru activități practice și domestice.






Horoscop Rac pentru săptămâna 23-29 Septembrie 2017

Horoscop Urania Rac

Între 23 și 25 septembrie, dimineața, regrupări afective în jurul unor persoane (iubit/ă, copii); pentru unii nativi s-ar putea vorbi de gânduri ambițioase cu privire la un proiect artistic (în cazul nativilor deja afirmați sau care au o carieră consolidată dar care acum vor să se depășească pe sine) sau la găsirea identității interioare în vederea unei opțiuni fundamentale (studii, meserie, carieră, performanță, afirmare). Posibile sentimente negative stârnite de circumstanțe complicate. Între 25 septembrie, după ora 07:01' și seara zilei de 27 septembrie, ar putea fi puse în discuție vechile contracte de muncă, ar putea fi cazul semnării unor contracte, în condiții noi dar nu și avantajoase, situații speciale, de natură legală, care presupun elaborarea unor anexe la contractul inițial de muncă. Nativii vor cere explicații, vor aduce argumente, vor rezista presiunilor care s-ar putea exercita asupra lor pentru a accepta un cadru de muncă și/sau o salarizare în defavoarea lor. Posibile schimbări bruște în structura instituției în care lucrează care determină reorganizarea responsabilităților (unii își pot pierde funcția prin demitere sau demisie). Între 27 septembrie, după ora 19:24', și 29 septembrie, preocupări legate de evoluția căsniciei sau a unor proiecte de „suflet” ale nativilor care ocupă un loc important în existența lor și la care nu vor să renunțe. Posibile deziluzii în urma dialogului purtat cu cineva care le arată adevărul, le dezvăluie o realitate ascunsă până acum lor sau le atrage atenția asupra contextului în care se desfășoară un fapt de viață pe care nativii trebuie să-ți centreze atenția. Accent puternic pe carieră, pus de opoziția Uranus/Jupiter, sau pe consecințele în plan familial ale unor decizii și evenimente importante cu miză socio-profesională. Convorbirile, schimburile de informații, impresii și idei se vor desfășura sub semnul corectitudinii, al adevărului sau al legalității; deplasări cu scop precis.





Horoscop Leu pentru săptămâna 23-29 Septembrie 2017

Horoscop Urania Leu

Între 23 și 25 septembrie, dimineața, mici disfuncții în funcționarea gospodăriei (stricăciuni curente, avarii de mici proporții); posibile schimburi de cuvinte antipatice ori cuvinte adresate lor, de către un membru de familie, care „ustură” și dor. Între 25 septembrie, după ora 07:01' și seara zilei de 27 septembrie, Leii vor avea tendința să intervină autoritar în viața copiilor încercând să-și impună un punct de vedere pedagogic sau de viață care stârnește revolta și nesupunerea acelora, nemulțumiri de constrângerile și regimul restrictiv la care se încearcă a fi supuși. Viață afectivă marcată de discuții încinse, de tribulații sentimentale, de decizii haotice și/sau disproporționate față de motivul care le provoacă, risc de a greși prin lipsă de măsură. Unii nativi se pot lăsa antrenați de aventuri „picante” sau care le pun în pericol imaginea și onorabilitatea. Între 27 septembrie, după ora 19:24', și 29 septembrie, muncă multă care necesită răbdare, precizie, atenție și tenacitate. Posibile tulburări organice care țin de fiziologia picioarelor (mai ales a articulației genunchiului) și a pielii. Nota generală a săptămânii va fi dată de preocupările bănești, de discuțiile sau negocierile ori, de la caz la caz, de „târguielile” cu privire la înstrăinarea unui bun, la obținerea unui beneficiu prin buna administrare a unei case, a unui tren, a unui utilaj, care ar fi indicat să se finalizeze până pe 30 septembrie, când Mercur va intra în zodia Balanței, favorizând concesiile, abandonul ori slăbirea voinței în fața insistențelor cuiva. Posibil joc între iluzie și dezamăgire pe fondul proiectelor nerealiste din punct de vedere financiar pe care nativii și le-au făcut, cu privire la valorificarea unui obiect din patrimoniul lor sau al familiei lor. Dezechilibru între convingeri și capacitatea de a le exprima sau materializa din cauza îndoielilor, nesiguranței interioare, informațiilor destabilizatoare, cunoștințelor insuficiente, sugestiilor neinspirate.







Horoscop Fecioară pentru săptămâna 23-29 Septembrie 2017

Horoscop Urania Fecioara

Între 23 și 25 septembrie, dimineața, răstimp al ironiilor, nu întotdeauna „fine”, al dialogurilor condimentate cu reproșuri, al aluziilor deranjante, al criticilor sau al acuzațiilor rostite mai voalat sau mai direct. Enervare pe parcursul unei deplasări; mici inconveniente de la elementul „Apă”, în contextul unei călătorii. Risc de a fi mințiți sau păcăliți de persoane lipsite de onestitate. Prudență mare și naivitate zero! Între 25 septembrie, după ora 07:01' și seara zilei de 27 septembrie, amalgam de situații și stări de spirit generate de relația nativului cu părinții sau cu rudele în vârstă care provoacă disconfort emoțional, contraziceri și imposibilitatea de a cădea de acord asupra modului în care trebuie să se soluționeze o chestiune de interes comun pentru că aceia vor opune rezistență la tot ceea ce li se sugerează sau li se indică iar atitudinea lor refractară cât și incapacitatea de a asimila argumentele logice îi vor scoate din sărite pe nativi. Între 27 septembrie, după ora 19:24', și 29 septembrie, Fecioarele, în postură de părinți, vor se vor purta ferm, uneori chiar inflexibil, cu copiii lor, introducând restricții la joc și interzicerea unor distracții, impunând un program zilnic, bazat pe studiu și responsabilitate, măsuri cu scop educativ care vor fi primite cu ostilitate de către copii dar, este puțin probabil ca aceia să aibă vreun câștig de cauză prin răsfăț, aroganță sau indiferență în fața felului autoritar în care nativii își vor pune odraslele la punct. Fecioarele vor fi preocupate de persoana lor (înfățișare, sănătate, mod de a se prezenta în lume) sau de redresarea rapidă provocată de o dezamăgire sau de o concluzie care nu le face plăcere cu privire la felul în care s-au purtat într-o anumită situație sau cu o persoană, ceea ce le-a șubrezit statutul într-o asociere (parteneriat, afacere, căsnicie) la care țin. Posibile situații neprevăzute la capitolul bani; piedici în rezolvarea pe cale legală a unor încurcături financiare.





Horoscop Balanță pentru săptămâna 23-29 Septembrie 2017

Horoscop Urania Balanta

Între 23 și 25 septembrie, dimineața, Balanțele pot fi nemulțumite de felul în care se prezintă starea lor financiară sau de o pagubă bănească: pierdere, furt, păcăleală la piață. Între 25 septembrie, după ora 07:01', și seara zilei de 27 septembrie, iureș de vorbe, argumente, explicații, întrebări și comentarii. Unele privesc reglementarea unui aspect din viața lor, drept pentru care citesc, abordează specialiști, se consultă cu persoane cu experiență în respectiva problemă. Alteori, poate fi vorba de o audiere, de o depoziție, de un interviu pentru obținerea unui loc de muncă, mai ales pe ideea plecării din țară la studii, la muncă, la cursuri de perfecționare. O serie de „necunoscute” se vor ridica împotriva proiectelor lor, la tot pasul. De cele mai multe ori, nativii nu vor ști de unde vin aceste piedici, cine le provoacă și, mai mult decât atât, nu vor ști nici cum să le contracareze. Dacă, la mijloc, va fi vorba de un contract, discuțiile pot înceta brusc și, o tăcere fără explicații, îi poate pune pe jar. Dar, cum nimic nu se iscă din senin, trebuie să prevenim Balanțele că, în cele mai multe cazuri, va fi vorba de intervenția „discretă” a cuiva care îi influențează în chip negativ pe cei implicați în rezolvarea respectivei situații (un comentariu defavorabil, o relatare defăimătoare, o acuzație, o invenție, o insinuare). Prudența este necesară în cazul tuturor deplasărilor dar, în cazul celor care presupun trecerea frontierei, e nevoie de verificarea la timp a documentelor, la termenul lor de valabilitate, la exactitatea înscrisurilor și dovezilor cu care se pleacă la drum. Între 27 septembrie, după ora 19:24', și 29 septembrie, plictiseli cotidiene rezultate din treburile casnice care se aglomerează sau care îi solicită din cale afară de mult. Favorabil, rămâne tranzitul Soarelui prin semnul lor zodiacal care le oferă energie și protecție. Destabilizatoare și plină de neprevăzut poate fi opoziția Jupiter în Balanță cu Uranus în Berbec.








Horoscop Scorpion pentru săptămâna 23-29 Septembrie 2017

Horoscop Urania Scorpion

Între 23 și 25 septembrie, dimineața, Luna în Scorpion va accentua trăirile interioare; nativii, însă, se vor simți în largul lor, pentru că vor avea posibilitatea să fie subtili, intuitivi, telepați, sensibili și receptivi. Între 25 septembrie, după ora 07:01', și seara zilei de 27 septembrie, unii dintre Scorpioni vor fi preocupați de latura legală sau juridică a aspectelor financiare sau a relațiilor bănești. Pe fond, se poate vorbi de o neregulă, de o eroare care trebuie remediată: în detaliu, însă, unele relații de amiciție se pot deteriora din cauza nemulțumirilor personale care pleacă de la bani. Nici de relațiile apropiate lui, nativul nu se va arăta prea încântat, dacă va trebui să cheltuiască pentru susținerea lor financiară. Între 27 septembrie, după ora 19:24', și 29 septembrie, Scorpionii se vor purta ca niște persoane lucide și raționale, care își vor fi închide sentimentele în dulap și vor privi lumea, oamenii și evenimentele cu precizia nemiloasă a unui entomolog (cel care studiază insectele). Unul dintre capitolele pe care le vor cerceta cu multă atenție vor fi relațiile de prietenie pe care le vor întoarce, în analiza lor, pe toate fețele, pentru a descoperi un detaliu util. Un sector special îl reprezintă axa celor două case ale sănătății: stările proaste pot veni „din senin” și pot dispare la fel de brusc, fără o explicație logică. Aceste tulburări trupești sau sufletești vor fi posibile întreaga săptămână, cu un spor, în intensitatea manifestării lor (uneori sâcâitoare), pe 26 și 27 septembrie. În cazul altor persoane, lezate mai demult în statutul lor profesional sau la locul de muncă, s-ar putea vorbi de o recuperare de imagine, de o reevaluare a situației care a justificat, în trecut, măsurile luate împotriva lor sau de aflarea unor motivații necunoscute care vor explica întregul curs al evenimentelor și logica ascunsă a lucrurilor, sau chiar de o posibilă reabilitare și victorie morală.





Horoscop Săgetător pentru săptămâna 23-29 Septembrie 2017

Horoscop Urania Săgetător

Între 23 și 25 septembrie, dimineața, numeroase vor fi motivele pentru care acești nativi nu se vor simți în largul lor: ba îi va chinui o stare de rău difuză la nivelul funcționării organismului, ba nu știu ce tristețe va pune stăpânire pe ei, ba niște amintiri le vor răscoli trecutul și îi vor amărî, ba vor purta ecoul evenimentelor de peste zi și nu se vor putea lepăda de bruiajul unor discuții și afirmați stupide care îi vor obliga să se gândească la o replică pe măsură. Între 25 septembrie, după ora 07:01', și seara zilei de 27 septembrie, Săgetătorii ar trebui, în mod normal, să revină la normal, să fie iarăși veseli, încrezători, puternici, activi, sociabili. Firește că, și aici, vor interveni nuanțele necesare: viața profesională, răspunderile sociale, construirea unui nume, renume, glorie, obținerea unui succes, conservarea faimei, le vor pune probleme de strategie. Într-o primă etapă, ei vor recurge la exprimare sau apărare prin discurs liber, prin exprimare publică, prin activism și inițiativă organizatorică. Deși intențiile lor vor fi bune și constructive, demersul lor se va lovi de o serie de opoziții sau condiții (concesii) pe care nu le vor putea accepta de bună voie, de unde și al doilea aspect astral al acestei perioade, luptele interioare pentru găsirea unor soluții corecte. Între 27 septembrie, după ora 19:24', și 29 septembrie, în mintea unora va încolți un plan cu miză financiară: dacă au funcție, au și bani; asta nu înseamnă că vor manifesta tendințe de parvenitism ci vor gândi o formulă de securizare a vieții lor poate și pe fondul multor responsabilități și cheltuieli asumate pentru susținerea familiei. Casa relațiilor de prietenie sau a comunicării cu persoane de care se simt apropiate prin idealuri, gusturi sau scopuri comune ar putea fi „scuturată” de evenimente care vor scoate la iveală aspecte de viață nebănuite; șocul Săgetătorilor ar putea să fie mare.





Horoscop Capricorn pentru săptămâna 23-29 Septembrie 2017

Horoscop Urania Capricorn

Între 23 și 25 septembrie, dimineața, etapă în care nativii pot trăi sentimente diferite: unele de simpatie, comuniune și empatie cu persoanele apropiate lor și altele, de antipatie, nemulțumire, iritare și respingere, în funcție de felul în care se vor purta și cum vor reacționa respectivele cunoștințe față de problemele nativului. Capricornii vor fi nemulțumiți că nu pot vorbi sincer, deschis cu unul sau cu mai mulți prieteni și că trebuie să facă slalom printre sensibilitățile, orgoliile și interesele acestora. Între 25 septembrie, după ora 07:01', și seara zilei de 27 septembrie, Capricornii se vor concentra pe strategii personale și pe abordarea corectă și legală a unor situații de viață a căror rezolvare intră în contradicție cu mentalitatea sau cu concepția lor de viață, cu educația și convingerile morale, profesionale, religioase. Din când în când, ei se vor bloca, negăsind, în ciuda frământărilor interioare, răspuns la toate întrebările, de unde și nevoia lor de a se sfătui cu cineva. Între 27 septembrie, după ora 19:24', și 29 septembrie, perioadă mai calmă, în care nativii vor fi mai cerebrali dar și mai determinați. Va fi o etapă a coagulării unor intenții, comportamente și decizii importante de viață; în ajutor le vor veni cărțile, manualele și publicațiile de specialitate din a căror consultare, în chestiunile cu care se confruntă, vor identifica idei și sugestii noi, interesante, utile. Acești nativi ar trebui să se aștepte la un eveniment cu aspect de surpriză, la o întorsătură de situație care poate viza, de la caz la caz, cariera, autoritatea publică, funcția sau familia, casa, patrimoniul ori, și pe unele și pe altele. Latura pozitivă ar trebui să se manifeste pe casa a X-a a afirmării prin meserie, latura vulnerabilă va fi legată de gospodărie și bunuri. În unele situații poate izbucni o dispută stridentă între ei și rudele cu care intră în conflict de interese.





Horoscop Vărsător pentru săptămâna 23-29 Septembrie 2017

Horoscop Urania Vărsător

Între 23 și 25 septembrie, dimineața, Vărsătorii vor dezvolta ambiții născute din dorința de a se afirma, de a-și demonstra valoarea, de a da o replică celor care nu au încredere în capacitatea lor, de a-și lua revanșa. Între 25 septembrie, după ora 07:01' și seara zilei de 27 septembrie, nativii vor cultiva relațiile care le insuflă siguranță de sine, entuziasm față de un proiect de-al lor și se vor dovedi refractari față de cei care îi contrazic și se arată sceptici față de inițiativele lor. Vărsătorii pot face cunoștință cu „figuri importante”: oameni cu funcție, cu rang înalt în stat sau cu o pregătire specială (autorități într-un domeniu). Nu toate dialogurile cu aceștia îi vor entuziasma; de exemplu, cele în care vor fi corectați, atenționați sau priviți cu reticență ori chiar cu spirit critic, îi vor revolta și-i vor enerva, provocându-le Vărsătorilor reacții neașteptate (trântitul ușii ar fi o ipostază). Între 27 septembrie, după ora 19:24', și 29 septembrie, plăcere, cultivată uneori teatral, de a se izola, dar nu și de a se închide în sine. Cel mai des, ei vor recurge la această strategie de izolare de restul lumii și, mai ales, de mediul familial solicitant, pentru a-și pune ordine în gânduri, pentru a analiza evenimentele de dată recentă și a trage o concluzie pertinentă. Uranus, Guvernatorul lor, va fi angajat, întreaga săptămână, într-o opoziție cu Jupiter, ultima pentru mult timp de acum încolo, pe direcția Berbec/Balanță, care va marca sectorul comunicării (de unde și conotația furtunoasă și bizară a dialogurilor) și casa a IX-a, a studiilor înalte. Este evidentă uriașa contradicție interioară care, pentru unii, mai puțin consolidați interior, poate lua aspectul unei crize existențiale, iar pentru alții poate reprezenta substratul astral pentru decizii care îi vor uimi (sau speria?!) pe cei din jur. Bine ar fi, totuși, să nu se lase duși de valurile acestui moment astral fulminant.





Horoscop Pești pentru săptămâna 23-29 Septembrie 2017

Horoscop Urania Pești

Între 23 și 25 septembrie, dimineața, meditații filosofice, rugăciune, lecturi speciale care îi strămută într-un univers rupt de contingent. Peștii își vor dori să evadeze, pentru a se liniști sau pentru a se regăsi pe sine, după momente de încercare intensă, prin activități care le vor da satisfacții sau le vor compensa, prin satisfacții intelectuale și bucurii spirituale, nemulțumirile cotidiene. Este clipa lor de fericire când vor înota în ape astrale. Între 25 septembrie, după ora 07:01' și seara zilei de 27 septembrie, se va pune problema unor decizii și acțiuni care privesc sfera vieții profesionale. Unii vor primi funcții, alți atribuții speciale de serviciu; firește, dacă există o logică personală (vârstă adecvată, pregătire necesară, experiență, etc.). Toate acestea nu se vor desfășura repede și ci vor fi însoțite de audieri, negocieri, interviuri, angajamente, analiza unui portofoliu de cerințe și condiții, stipulate într-un contract ce nu e nevoie să fie semnat în acest răstimp dar a cărui negociere ar trebui să se încheie, cel puțin în datele esențiale, până pe 30 septembrie, când Mercur, planeta negocierii, va părăsi casa a VII-a a contractelor, ce facilitează discuțiile pe această temă. Între 27 septembrie, după ora 19:24', și 29 septembrie, unele persoane vor avea tendința de a se delimita de unele cunoștințe ori de a elimina, din proiectele comune, persoanele care nu se ridică la nivelul exigențelor. Soarele, intrat de curând în casa a VIII-a beneficilor ce decurg din bunăvoința unor persoane și instituții, va lucra în favoarea nativilor, alături de Jupiter (planeta sumelor mari de bani, a averii ori a generozității dar și a gesturilor legale sau a cadrului juridic ce le consfințește) care mai stă în acest sector până pe 10 octombrie a.c., patronând un potențial avantaj material. Atenție: unele câștiguri pot apărea ca o surpriză, altele pot genera, însă, până la deplina lor rezolvare, surprize, condiții ciudate sau chiar conflicte.





Horoscop Urania saptamana 23-29 Septembrie 2017

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții