Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Citește Horoscopul zilei de Miercuri 18 Octombrie 2017

Written By NIKE B. on marți, 17 octombrie 2017 | 05:42


Horoscop de azi Miercuri 18 Octombrie 2017

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Miercuri 18 Octombrie 2017


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Conjuncturile care apar la locul de munca sunt imbietoare, oferindu-ti prilejul de a-ti atinge niste scopuri demult propuse. Insa e posibil sa-ti scape niste detalii sau sa le treci cu vederea intentionat, in ce priveste regulile de ordine interioara, normele juridice sau, pur si simplu, principiile tale morale. Asadar, urmareste-ti interesele, dar fara sa faci compromisuri.









Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Ai idei multe si bune, esti inspirat si creativ. Ziua aceasta ti-ar putea aduce debutul intr-o relatie sentimentala sau bucurii de la persoana iubita. Exista totusi predispozitia catre nehotarare, razgandiri, ezitare. Daca vrei sa faci alegerile potrivite, singura solutie este sa-ti asculti intuitia. Ea te va conduce pe drumul de care ai nevoie.





Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Chiar daca e atipic pentru tine, ziua de astazi se pare ca-ti accentueaza simtul practic. Tot ce te intereseaza acum este sa-ti pui la adapost resursele materiale, sa-ti administrezi cat mai eficient bugetul si sa asiguri familiei tale confortul necesar. In acest context, e necesar sa faci putina ordine in colaborari si parteneriate, adica sa le triezi, pe criterii proprii.








Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Piedicile, situatiile tensionate si neintelegerile aparute la locul de munca te motiveaza sa iei fraiele in maini, sa-ti iei inima in dinti si sa aduci claritate acolo. Talentul oratoric se manifesta astazi in toata splendoarea lui, mai ales atunci cand e cazul sa convingi sau sa obtii ceva. Evita insa exagerarile, rigiditatea si manipularea, daca nu vrei sa obtii efectul contrar.




Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Cariera, afacerile si castigurile materiale primesc astazi intreaga ta atentie. Adevarul este ca ai resurse impresionante si poti implini orice-ti propui. Totusi, sacrificarea timpului promis persoanei iubite sau copiilor poate conduce la tensiuni si conflicte. Asadar, pastreaza-ti echilibrul in tot ce faci si evita sa faci alegeri impulsive, pripite sau egoiste.







Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Luna este prezenta astazi in zodia ta si iti aduce ipostazele si experientele de care ai nevoie pentru a evolua. Chiar daca in interiorul tau inca se dau lupte si exista multa confuzie cu privire la unele decizii care asteapta sa fie luate, accepta totul asa cum este. Nu uita ca atunci cand te zbati, chiar si in mintea ta, nu faci decat sa te afunzi si mai mult.






Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Dupa ce plantezi un copac, il ingrijesti si apoi il lasi sa rodeasca. Pe acelasi principiu, te afli acum in perioada in care sa lasi fructele sa apara si sa se coaca, fara sa le fortezi in vreun fel. Cu alte cuvinte, nu e momentul sa actionezi, ci e o perioada de acalmie, potrivita pentru detasare si receptivitate. Primeste ce ti se ofera in aceste zile.










Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Astazi s-ar putea sa ti se reveleze adevarul despre unele relatii, si e vorba in special despre relatii cu oameni de care te leaga scopuri comune, afaceri, proiecte. Mai cu seama daca sunt si bani la mijloc, e posibil ca multi sa se manifeste prin prisma temerilor si sa faca gesturi aparent ciudate, la limita onestitatii. Stai si observa cu atentie, nu te grabi sa tragi concluzii.




Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Cu Luna in Fecioara, ziua aceasta iti poate facilita accesul la castiguri financiare suplimentare prin specularea inteligenta a unor culoare profitabile sau abordarea constructiva a unei afaceri. Insa toate acestea sunt posibile prin efort considerabil, tenacitate si, mai ales, rabdare.









Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

In cazul tau, sunt premize de schimbare mai ales in privinta zonei sentimentale, relatiilor cu strainii, studiilor si evolutiei. Insa pentru a primi darurile experientelor de astazi, e necesar sa renunti la gandurile pesimiste si sa le mentii pe cele pozitive. Aminteste-ti ca orice gand poarta in el energie creatoare.




Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

In timp ce asteptarile de la prieteni sau cunostinte care ti-au facut promisiuni raman nesatisfacute, primesti din alte surse tot felul de daruri si favoruri neasteptate. Cu alte cuvinte, nu te grabi sa te superi, sa judeci sau sa condamni, ci schimba contextul, priveste din alt unghi, fii gata sa primesti lucruri de care ai nevoie cu adevarat.









Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Tensiunile si animozitatile existente in zona profesionala si in relatii pot fi constructiv gestionate doar daca esti concesiv, dispus sa asculti si rabdator. Altfel, nu vei face decat sa pui paie pe foc, un foc deja intretinut de altii. Poate ca unele relatii se vor rupe, insa vor fi construite altele, mult mai potrivite celui care esti acum.



0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții