Femeile geniale din horoscop 2024

Femeile geniale din horoscop, în funcție de zodie. Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi ce...

Horoscop pentru femei de azi Luni 23 Octombrie 2017

Written By NIKE B. on luni, 23 octombrie 2017 | 06:15


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Luni 23 Octombrie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Luni 23 Octombrie 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Pui la indoiala actiunile parintilor, ale angajatorilor si ale celor care te coordoneaza in general.Pastreaza-ti integritatea si, daca e posibil, increderea in propriile fortei. Chiar daca e descurajant sa nu gasesti sprijin in cei din jur, te poti baza pe tine mai mult decat crezi!










Horoscop pentru femeia din Taur

Nu accepta refuzurile si continua sa insisti! E singura metoda prin care astazi vei obtine ceeea ce iti doresti! Nu ai nici timpul, nici mediul propice pentru a incerca abordari subtile! Mergi direct la tinta si vei obtine ce vrei!




Horoscop pentru femeia din Gemeni

Nu amana plata unei datorii, mai ales daca e vorba de un prieten. Trebuie sa iti pastrezi onoarea intacta si sa iti respecti cuvantul dat. Cu atat mai mult, nu te infunda in si mai multe datorii!









Horoscop pentru femeia din Rac

Ai o dispozitie visatoare, care te face sa iti imaginezi lucruri care, de fapt, nu exista. Ar fi bine sa lucrezi mai mult la viziunea ta asupra lumii si sa nu iti mai permiti sa vezi lucrurile atat de irealist.

Horoscop pentru femeia din Leu

Astazi, constientizezi faptul ca exista o mare diferenta intre tine si cei din jur. Asta poate induce un sentiment de izolare, solitudine, dar, in timp, vei gasi si persoane care sa iti impartaseasca punctul de vedere.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Placeri neasteptate, noi prieteni sau o atitudine mai jucausa in relatia ta fac aceasta perioada deosebit de incitanta pentru tine. Vrei o pauza de la rutina ta si dispozitia ta spre spontaneitate si noi experiente e exact lucrul de care aveai nevoie pentru a iesi din monotonie.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Astrele favorizeaza un soi de atitudine increzatoare generala astazi, dar tu pari a fi pe culmile ego-centrismului astazi. Ar fi bine sa te cobori mai aproape de pamant, pentru ca te vei lovi de pragul de sus si va fi dureros!






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Ai asteptari mari de la relatiile tale cele mai profunde, lucru care ii pune pe cei dragi sub presiune. Nu e usor sa sti ca cineva iti supravegheaza cu ochi de vultur fiecare miscare, asa ca nu ii supune la asemenea tratament exigent!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Visele si fanteziile tale nu pot fi transformate in realitate fara spirit de initiativa. Asa ca, incearca sa nu mai visezi cu ochii deschisi si sa treci, odata si odata, la actiune!

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Ai de-a face cu o persoana care, in trecut, ti-a demonstrat ca nu te poti baza pe ea. Vei descoperi ca e un om care invata din greseli si vei gasi un partener de nadejde. Trebuie doar sa ii dai sansa sa ti-o dovedeasca!


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Sunt timpuri in care trebuie sa bati in retragere si timpuri in care trebuie sa adopti o atitudine agresiva in luptele tale. Azi e una din zilele in care trebuie sa fii ceva mai implicata si sa preiei initiativa.





Horoscop pentru femeia din Pești

Alege-ti cu grija responsabilitatile. Ceea ce azi iti pare la indemana, pe viitor iti poate da mari batai de cap. Ai grija la felul in care iti ierarhizezi prioritatile!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții