Horoscopul zilei de 4 mai 2024

Horoscop Special zilei de 4 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni,...

Horoscop pentru femei de azi Miercuri 25 Octombrie 2017

Written By NIKE B. on miercuri, 25 octombrie 2017 | 06:24


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Miercuri 25 Octombrie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Miercuri 25 Octombrie 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Remarcile celor din jur, chiar si cele inocente, te provoaca si te fac sa dai raspunsuri acide si destul de rautacioase. Nu e cazul sa iei decizii importante, pentru ca impulsivitatea te poate impinge in directia gresita.








Horoscop pentru femeia din Taur

Daca aplici o intorsatura neasteptata unei chestiuni care pare sa nu aiba rezolvare, atragi respectul multor persoane astazi. Chiar daca asta inseamna sa te camuflezi si sa iti ascunzi trairile. Cei din jur iti vor accepta punctul de vedere.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Vei surprinsa de flirtul cuiva la care nu te asteptai in veci sa te placa, in felul asta. Totul pare inofensiv, dar e bine sa deschizi ochii larg si sa analizezi situatia. Interese ascunse pot sta in spatele acestei schimbari bruste de atitudine.






Horoscop pentru femeia din Rac

Se spune ca vorbele nu inseamna mult, dar astazi, cei din jur se vor lupta sa le auda pe ale tale. Fie pentru ca pretuiesc parerea ta, fie pentru ca isi doresc sa te poata contrazice, ti se vor cere pareri. Asa ca pregateste-te sa fii tras sau trasa de maneca din toate partile!

Horoscop pentru femeia din Leu

Conflictele sunt in centrul atentiei zilei. Nu una, ci mai multe persoane par sa vrea sa iti puna bete in roate si vei avea de dat multe explicatii pentru a putea continua mai departe planurile pe care le aveai in gand.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Esti intr-o dispozitie romantica, hiper-sensibila si schimbatoare. Cu toate acestea, entuziasmul tau e molipsitor pentru cei din jur, care trec peste faptul ca vezi lucrurile intr-o lumina prea roz.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Simti ca o ruda sau un prieten nu e de nadejde, atunci cand ai nevoie de ajutor. Asta nu inseamna ca trebuie sa cersesti atentia sau dedicatia lui. Cauta resursele in propria persoana!






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Astazi, ai nevoie de multa activitate fizica pentru a te simti in forta asa ca vei accepta orice provocare in acest sens. Un maraton, alpinism, o excursie, orice te poate angrena intr-o activitate consumatoare de energie, iti surade astazi.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Cauti siguranta si certitudine intr-o forma cam agresiva astazi. Ii fortezi pe cei din jur sa iti dea raspunsuri pe care nu le au si provoci nemultumiri si reactii destul de acide. Cauta sa iti dozezi agresivitatea in abordare!

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Vrei mai degraba sa stai acasa si sa te afunzi intr-un fotoliu, cu o carte buna pe brate. Ideea de a te afla intr-un mediu galagios si aglomerat te oboseste, fara sa fii neaparat in acest mediu. Din fericire, nici prietenii nu sunt foarte insistenti, ceea ce face lucrurile usoare.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Daca faci pe serioasa sau seriosul, nu vei reusi sa mergi mai departe de aparente cu cineva drag. Asa ca lasa masca asta rigida la o parte si incearca sa vezi lucrurile in profunzimea lor. Celalalt are nevoie de orice, dar nu de seriozitate. Pliaza-te pe nevoile lui, macar o zi!





Horoscop pentru femeia din Pești

Schimbari neasteptate si turnuri ciudate sunt prevazute pe ziua de astazi. Daca stii ca ai o fire impulsiva, ar fi bine sa eviti contextele sociale in care ai putea fi in centrul atentiei.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții