Horoscop Urania. Ce dorințe ascunse au zodiile

Dorințele ascunse ale fiecărui semn zodiacal Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. F...

Horoscop pentru femei de azi Sambata 14 Octombrie 2017

Written By NIKE B. on sâmbătă, 14 octombrie 2017 | 06:20


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Sambata 14 Octombrie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Sambata 14 Octombrie 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Iti este greu sa iti atingi telurile astazi. Tuturor din jur le e usor sa iti dea sfaturi, dar, in acest moment, nu de sfaturi ai nevoie, ci de un sprijin concret. Pe care il vei si primi, de unde te astepti mai putin. Trebuie doar sa nu te pripesti!




Horoscop pentru femeia din Taur

Ideea cererii unui sfat e aceea ca e bine sa il urmezi, la momentul potrivit. Degeaba mai incerci acum sa asculti de un amic, daca deja ai ales sa faci ce ti-a trecut tie prin cap intai. Reevalueaza situatia si vezi ce e mai potrivit in acest moment!


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Inainte de te angaja int-o afacere, e bine sa tatonezi terenul si sa cercetezi contextul si implicatiile. Nu te avanta impulsiv in chestiuni care privesc atat banii, cat si intregul tau viitor!



Horoscop pentru femeia din Rac

Te intereseaza sa auzi mai mult despre exprientele traite de un prieten si nu ai rabdare sa ii asculti sfaturile, deci ai avea multe de invatat de la el. E important sa treci mai departe de suprafata relatiilor tale, pentru a le permite sa se cimenteze.




Horoscop pentru femeia din Leu

Astazi vrei sa iesi in evidenta, sa fii centrul atentiei, pentru ca ai reusit sa iti dai seama ca esti o fiinta cu multe calitati, care pana acum au stat ascunse. Astrele te ajuta sa iesi din coltul umbros in care te-ai ascuns in ultima vreme.



Horoscop pentru femeia din Fecioară

Nu mai amana controlul ala medical pe care il ai de multa vreme in minte. E cazul sa vezi ce se intampla in organismul tau, pentru ca ai deja de multa vreme semnale ca ceva nu e tocmai ok.



Horoscop pentru femeia din Balanță

Cei din jur te incurajeaza sa actionezi pripit astazi, dar ar fi mai bine sa gandesti inainte de a face un pas. Adrenalina momentului ar putea pune ideile spontane intr-o lumina atragatoare, dar nu e cazul sa te grabesti.







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Adopta o atitudine jucausa in fata problemelor care ti se ivesc astazi in cale. Nu are rost sa te consumi, pentru ca nu vei face decat sa te blochezi in fata unor chestiuni destul de banale.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

E o perioada buna pentru a intra in contact cu oameni care iti pot furniza informatii. Asa, poti sa obtii multe idei bune, prin care sa iti imbunatatesti conduita. E accentuata posibilitatea de a-ti face sentimentele auzite si intelese.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Vrei sa iti imbunatatesti abilitatile, dar, in acelasi timp, vrei sa te si distrezi. Succesul cere sacrificiu asa ca nu e posibil sa le impaci pe cele doua, cel putin, nu astazi!



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Astazi ai multe ocazii de a obtine castiguri financiare, cata vreme iti pastrezi mintea deschisa si nu refuzi propuneri, inainte de a le analiza. Oricat de deplasate ti-ar suna unele idei, nu uita ca nu lucrurile banale sunt cele care atrag atentia publicului!


Horoscop pentru femeia din Pești

Esti plictisita de anturajul tau, asa ca esti neobisnuit de comunicativa cu vecinii sau chiar cu strainii care iti trec prin cale. Manifesti un interes mare fata de felul in care functioneaza mintea umana, asa ca ai chef sa faci tot soiul de experimente sociale pe cei din jur.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții