Horoscopul zilei de 7 mai 2024

Horoscop Special zilei de 7 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni,...

Horoscop pentru femei de azi Duminica 12 Noiembrie 2017

Written By NIKE B. on duminică, 12 noiembrie 2017 | 06:29


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Duminica 12 Noiembrie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Duminica 12 Noiembrie 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Va trebui sa fiti mai clar in ce priveste intentiile dumneavoastra. Chiar daca veti crede ca e vina celorlalti ca nu va inteleg, problema e la dumneavoastra. Daca va pastrati buna dispozitie si rabdarea, veti reusi sa va imbunatatiti relatiile.








Horoscop pentru femeia din Taur

Chiar daca uneori trebuie sa mergeti in locuri care nu va plac, veti descoperi ca asta va va vindeca temerile si va va aduce o bunastare corporala si spirituala. Nu ezitati sa va scufundati in partile intunecate ale sufletului dumneavoastra, pentru a le lumina putin.



Horoscop pentru femeia din Gemeni

Astazi sunteti exigent, atat cu sinele cat si cu cei din jur. Munca abundenta, circumstantele dificile sau chiar vremea urata va poate irita. Rezolvarea problemelor cere rabdare si concentrare, mai ales ca aveti tendinta sa fiti pesimist.








Horoscop pentru femeia din Rac

Daca te-ai ascuns sau daca ti-a lipsit increderea in sine, e cazul sa te inarmezi cu multa hotarare, pentru ca nu ti se va permite sa ai o astfel de atitudine astazi. Sefii te imping de la spate sa iei initiative si ezitarea nu isi are locul in astfel de situatii.



Horoscop pentru femeia din Leu

Locul de munca e solicitant si te face sa iti mobilizezi toata energia, pentru a duce la bun sfarsit un plan. Priveste situatia ca pe o oportunitate de a te impune, nu neaparat ca pe o provocare!









Horoscop pentru femeia din Fecioară

Se prevede o alegere pe care o faceti si care va ajuta sa obtineti succesul in planurile dumneavoastra. Veti castiga o lupta. Astrele va favorizeaza in aceasta perioada.




Horoscop pentru femeia din Balanță

Ai ceva conflicte cu parintii, profesorii sau alte persoane cu autoritate in fata ta. Cateodata, nu ceea ce se intampla conteaza, ci felul in care reactionezi la situatii de accest fel. Ofensiva nu e o optiune, mai ales ca e vorba de oameni care au un cuvant de spus in viitorul tau!








Horoscop pentru femeia din Scorpion

Vrei sa mergi cu viteza maxima, dar lumea pare sa funtioneze in ritm lent astazi. Daca cei din jur nu reusesc sa tina pasul, poate ca ar trebui sa faci drumurile tale fara companie. Cel putin, pentru moment!



Horoscop pentru femeia din Săgetător

Dezorientarea si lipsa unui drum bine stabilit sunt sentimentele care te incearca astazi. Daca e asa, esti singura persoana care se poate ajuta pe sine insasi. Nimeni nu itipoate ghida drumul, pentru ca numai tu te poti mobiliza cu adevarat in directia corecta.



Horoscop pentru femeia din Capricorn

Daca o persoana draga trece printr-o perioada grea, ar trebui sa lasi egoismul la o parte si sa fii un sprijin. Chiar daca asta inseamna sa stati impreuna in fata unui film lacrimogen, cu un teanc de servetele alaturi!




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Aveti timpul necesar la dispozitie pentru a explora mediile creative, dar nu stiti cu adevarat ce va doriti in ce priveste petrecerea creativa a timpului. Mai bine va dedicati un pic explorarii, inainte sa va aruncati pe mari necunoscute.







Horoscop pentru femeia din Pești

Cresc sansele sa va impiedicati de tot felul de pietre in drumul dumneavoastra. Fiti atenti la cum mergeti, altfel veti avea de cules oase de pe jos. Putin egoism nu strica, mai ales cand e vorba de sanatatea dumneavoastra.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții