Horoscopul zilei de 10 mai 2024

Horoscop Special zilei de 10 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Horoscop pentru femei de azi Joi 16 Noiembrie 2017

Written By NIKE B. on joi, 16 noiembrie 2017 | 05:45


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Joi 16 Noiembrie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Joi 16 Noiembrie 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Relatiile dumneavoastra sunt pe focuri astazi. Sunteti in priza, comunicativ si plin de idei. Relaxarea va este adusa de sport sau de o plimbare prelungita.









Horoscop pentru femeia din Taur

Nu ratati nici o oportunitate pe care o intalniti pentru a avansa din punct de vedere profesional. Comunicarea este la cote maxime si e posibil sa primiti o noua oferta de munca. O ruda va face parte din planul dumneavoastra de a infrunta tot ce e nou.




Horoscop pentru femeia din Gemeni

Amintirile de ieri pot fi motorul viselor de maine: meditati asupra lucrurilor mai putin evidente. Inlaturati umbrele de indoiala si incercati sa va sustineti speranta. Gasiti puterea din voi capabila sa va alimenteze capacitatea de a manevra situatiile noi care va bat la usa.









Horoscop pentru femeia din Rac

Sunteti mobilizat de hotararea de a descoperi toate dedesubturile unei situatii inainte de a ii da de capat. Daca aveati o nelamurire, e foarte probabil ca astazi sa isi gaseasca rezolvarea.





Horoscop pentru femeia din Leu

Principalul plan pe ordinea de zi este largirea spatiului in caminul tau. Simti nevoia sa aerisesti camerele, sa schimbi aranjamentul si dai un aer nou in locul in care te afli.










Horoscop pentru femeia din Fecioară

Te asteapta o perioada destul de frustranta, atat in camin, cat si la munca. O poti folosi insa pentru a readuce lucrurile pe un fagas normal, care sa te multumeasca.






Horoscop pentru femeia din Balanță

Crearea si acordarea de spatiu pentru ca cei din jur sa isi poate desfasura activitatea in mod confortabil e esential pentru ziua de astazi. Incearca sa empatizezi mai bine cu cei din jur si iti va veni la indemana sa le acorzi ceea ce isi doresc.










Horoscop pentru femeia din Scorpion

Uneori, metoda cea mai buna de a va binedispune e sustinerea celor din jur. Ei vor fi primii care vor beneficia de pozitivismul care va domina in aceasta perioada.






Horoscop pentru femeia din Săgetător

Cineva din trecutul dumneavoasta mai are probleme nerezolvate in ceeea ce va priveste. Nu va mirati asadar daca veti fi contactat in vederea ingroparii unei securi demult uitate.






Horoscop pentru femeia din Capricorn

Intelegerile trebuie incheiate astazi in detaliu, pentru ca ceea ce pare a fi o prada sigura se va dovedi a fi o pasare calatoare. Mergeti in profunzimea lucrurilor, nu va lasati inselati de aparente.







Horoscop pentru femeia din Vărsător

Chair daca dai peste o mica dificultate, nu trebuie sa permiti unui mic detaliu sa te opreasca din drum. Nu renunta la angajamentele pe termen lung, doar pentru ca ai un moment mai dificil. Ai de pierdut, daca nu faci tot ce iti sta in putere pentru a trece peste!







Horoscop pentru femeia din Pești

Ziua va surade din punct de vedere amoros, daca sunteti mai dragut cu cei din jur. Multumiti-va pe dumneavoastra insiva si pe prieteni pentru a culege roadele fortei dumneavoastra creative. Dragostea la prima vedere va bate in usa!



0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții