Răsturnări de situație pentru 4 Zodii!

Luna MAI aduce răsturnări de situație pentru 4 Zodii! Horoscop zilnic, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi ce spune hor...

Horoscop pentru femei de azi Joi 23 Noiembrie 2017

Written By NIKE B. on joi, 23 noiembrie 2017 | 06:27


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Joi 23 Noiembrie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Joi 23 Noiembrie 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Prieteniile si parteneriatele noi sunt puse in pericol de faptul ca nu renuntati la obiceiurile vechi. Veti constata ca, daca lasati in urma obisnuintele, veti progresa. Sunt retrasate valorile personale legate de relatii.








Horoscop pentru femeia din Taur

Castigati simpatia cuiva prin felul energic si original in care va comportati astazi. Nu sunteti dispus sa incetiniti insa pasul pentru a va alinia la dorintele celor din jur.



Horoscop pentru femeia din Gemeni

Trecutul va ajunge din urma si asta va inhiba interactiunile cu cei din jur. Veti spori esecul relatiilor daca va prelungiti efectele trecutului in prezent. Nu ii judecati pe cei din jur pe baza experientelor anterioare.








Horoscop pentru femeia din Rac

Problemele financiare sunt in centrul atentiei. Relatia cu o persoana influenta va aduce beneficii in acest domeniu. Planurile noi sunt favorizate, mai ales ca cei din jur sunt alaturi de dumneavoastra.


Horoscop pentru femeia din Leu

Anxietatea va va activa problemele digestive. Evitati sa mancati in momentele de tensiune. Mai bine renuntati astazi la mancarurile grele. O salata e cea mai buna optiune a zilei.







Horoscop pentru femeia din Fecioară

Numai lucrurile noi reusesc sa iti atraga atentia si sa te captiveze astazi. Tot ce e deja incercat e, automat, neinteresant. Idealismul, gandirea ascutita si gandirea critica fac parte din tiparele tale zilnice in ultima vreme.



Horoscop pentru femeia din Balanță

Daca adopti o tactica agresiva in planurile tale, se va intoarce impotriva ta, ca un bumerang. Tactul si diplomatia sunt cele care te vor scoate din impas astazi.







Horoscop pentru femeia din Scorpion

E o zi perfecta pentru a va deschide sufletul si a va intelege viata amoroasa. Daca gasiti echilibrul intre nevoile personale si cele ale partenerului, va veti exprima mai clar intentiile. Intelegerea va fi stimulata de o cina romantica, departe de agitatia cotidiana.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Cineva nu e de acord cu felul in care actionati si nu se fereste sa va puna bete in roate. Capacitatea de a va dezvolta ideile de viata va este inhibata de atitudinea celor din jur.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Astazi veti avea nevoie sa lucrati mai atent la organizarea timpului dumneavoastra, pentru a nu fi constrans de implicarea celor din jur in propriile probleme. Veti obosi daca veti continua sa inaintati impotriva curentului. Se intrevede o negociere legata de lucruri neplacute care va sunt impuse de altii.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

E o zi a cautarii raspunsurilor, in toate planurile vietii dumneavoastra. Nu va aruncati cu capul inainte, temperati-va si s-ar putea ca cei din jur sa participe la incercarea de a va croi caile.






Horoscop pentru femeia din Pești

Increderea in propria persoana e la un nivel ridicat, ceea ce atrage priviri asupra dumneavoastra. Nu va lasati pe seama astrelor, tine de dumneavoastra sa fructificati acest lucru.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții