Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 3-5 mai 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de astrolo...

Horoscop pentru femei de azi Luni 27 Noiembrie 2017

Written By NIKE B. on luni, 27 noiembrie 2017 | 05:34


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Luni 27 Noiembrie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Luni 27 Noiembrie 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Astazi sunteti deosebit de cheltuitor si va atrag tot soiul de lucruri extravagante, dar inutile. Riscati sa fiti inselat cu usurinta de oamenii de vanzari care va ies in cale.








Horoscop pentru femeia din Taur

Sunt binevenite calatoriile de scurta durata. Discutiile sentimentale cu partenerul vor fi in avantajul dumneavoastra. Aveti o stare nostalgica si ar fi bine sas va exprimati sentimentele, pentru a nu intra in situatii jenante.



Horoscop pentru femeia din Gemeni

Nu toate schimbarile neasteptate sunt rele. Un coleg sau un subaltern va paraseste echipa, dar nu va debusolati! Mobilizati-va in vederea inlocuirii resurselor umane si fiti optimist!








Horoscop pentru femeia din Rac

O idee geniala va vine in minte. Puteti profita de ea pentru a va imbunatati viata sentimentala. Ganditi-va bine cum puteti sa puneti aceasta idee in cuvinte si nu fiti surprins daca partenerul o primeste cu foarte mare entuziasm.



Horoscop pentru femeia din Leu

Impulsivitatea si lipsa de rabdare va acapareaza astazi. Nimic din ceea ce vi se intampla nu este planuit. Daca sunteti intr-o relatie, veti schimba felul in care se intampla lucrurile intre dumneavoastra si partener.








Horoscop pentru femeia din Fecioară

Incheiati intelegeri cu oameni capabili sa participe la indeplinirea propriilor vise. Ajungeti la o rascruce intre nevoile domestice si cele profesionale.




Horoscop pentru femeia din Balanță

Oamenii cu autoritate va pun piedici in calea succesului, lucru care va frustreaza. Ar fi bine ca astazi sa va adaptati situatiei si sa va multumiti cu mai putin decat ati sperat.








Horoscop pentru femeia din Scorpion

Maturizarea dumneavoastra este favorizata de confruntarea cu amintirile din copilarie, in special cele legate de parinti. Sunteti in alerta si va inarmati corespunzator pentru a infrunta tot ce e nou.



Horoscop pentru femeia din Săgetător

Momente de profunzime si previziune va vor permite sa va largiti orizonturile. Nu ezitati sa acceptati o abordare noua, daca vi se pare ca se potriveste cu situatia in care va gasiti.



Horoscop pentru femeia din Capricorn

Aveti o energie debordanta, care va face sa va angajati intr-un sir de activitati fizice. Noi proiecte, cu perspective de castiguri in plus, apar la orizont. Incercati sa va menajati totusi.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Oameni cu autoritate se vor ingramadi sa va ajute la integrarea in comunitate. Verificati toate detaliile inainte de a face schimbari in viata profesionala si succesul va fi garantat.







Horoscop pentru femeia din Pești

Simtiti o nevoie intensa de schimbare in viata dumneavoastra. De aceea, incurajati si un prieten sa faca o curba radicala pe drumul sau. Si relatia dumneavoastra e supusa dorintei de independenta care va cuprinde.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții