Horoscop weekend pentru femei

Horoscop pentru femei weekend 17-20 mai 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de astrol...

Horoscop pentru femei de azi Miercuri 15 Noiembrie 2017

Written By NIKE B. on miercuri, 15 noiembrie 2017 | 09:18


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Miercuri 15 Noiembrie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Miercuri 15 Noiembrie 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Ai o stare de vulnerabilitate si nu ai resursele necesare pentru a te apara. Simti ca multi oameni din jur iti sunt potrivnici si nu stii cum sa reactionezi. Partea buna a acestei situatii este ca ai tendinta sa asculti mai mult de intuitia ta care, se pare, te ghideaza pe calea cea buna.








Horoscop pentru femeia din Taur

E o perioada buna pentru a incepe sa iti pui in practica fanteziile. Nu e usor, dar nu e nici imposibil, mai ales ca nu esti o persoana idealista, care sa viseze la lucruri prea greu de atins.



Horoscop pentru femeia din Gemeni

Cei din jur iti dau impresia ca te inteleg si ca iti sunt alaturi, dar simti ca, de fapt, nu sunt de acord cu deciziile tale. Daca asa simti, incearca sa ai o discutie mai profunda cu ei, din care sa intelegi exact ce gandesc despre tine.








Horoscop pentru femeia din Rac

Planetele va influenteaza lucrurile de valoare, banii si afacerile financiare. Sunteti un magnet pentru evenimente pozitive in viata dumneavoastra daca va eficientizati in manevrarea propriilor resurse. Pastrati-va lumina interioara care va ghideaza in acest moment.



Horoscop pentru femeia din Leu

Nu lasa confuzia in ce priveste problemele financiare sa te impiedice din incheierea unei tranzactii! Daca e ceva ce nu intelegi, cauta lamuriri la persoane avizate. Va trebui sa actionezi cu rapiditate dar vei vedea ca efortul va merita!








Horoscop pentru femeia din Fecioară

Ceea ce nu stiti va poate face rau, de aceea ar fi bine sa adunati cat mai multe informatii puteti. Sinceritatea e cea mai buna politica, in masura in care nu raniti prin ea.




Horoscop pentru femeia din Balanță

Perseverenta si increderea intr-o cauza sunt lucrurile care te vor mentine pe linia de plutire astazi. Sunt multi cei care vor sa te abata din drum, dar reusesti sa iti pastrezi convingerile intacte.








Horoscop pentru femeia din Scorpion

Nu e bine sa aveti mana prea libera cu banii dumneavoastra. Acum ca sunteti aproape de a finaliza unele probleme financiare, nu riscati sa prelungiti efectele ei negative si pe viitorul indepartat.




Horoscop pentru femeia din Săgetător

Daca opiniile tale sunt puternice, iti vei satisface toate cererile astazi. Cei din jur vor reactiona pozitiv, numai daca esti in stare sa iti sustii punctul de vedere si sa nu cedezi in fata argumentelor.




Horoscop pentru femeia din Capricorn

Astazi sunteti sensibil si practic totodata. Intuiti usor ceea ce trebuie facut. Agerimea dumneavoastra ajuta pe cineva sa iasa la randul lui dintr-o stare de apatie.





Horoscop pentru femeia din Vărsător

Nu lasa banii sa iti afecteze deciziile in ce priveste relatiile pe care le ai. Daca perechea ta nu reuseste sa gestioneze banii asa cum ti-ai dori, ar fi bine sa ii prezinti si punctul tau de vedere, nu sa ii imputi din start abordarea.







Horoscop pentru femeia din Pești

Trebuie sa aveti incredere in propria intuitie in ce priveste noile relatii care apar la orizont. Daca aplecati urechea la sfaturile celor din jur, nu mai ajungeti nicaieri. In ce priveste viata amoroasa, ascultati-va instinctele.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții