Horoscop Urania. Ce dorințe ascunse au zodiile

Dorințele ascunse ale fiecărui semn zodiacal Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. F...

Horoscop pentru femei de azi Sambata 25 Noiembrie 2017

Written By NIKE B. on sâmbătă, 25 noiembrie 2017 | 06:32


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Sambata 25 Noiembrie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Sambata 25 Noiembrie 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

E o zi norocoasa, asa ca puteti sa va urmati linistit planurile. Sunt posibile castiguri si daca le fructificati, beneficiile vor fi si mai mari.






Horoscop pentru femeia din Taur

Accentul cade pe sfera domestica. O seara intima, romantism si momente speciale sunt temele zilei. Atentie la un membru mai tanar al familiei care are probleme.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Aveti tendinta sa fiti generos fata de lucrurile frumoase, dar ar fi bine sa strangeti cureaua. Puneti prea mare pret pe calitatea lucrurilor. E o perioada perfecta pentru petreceri, cat timp evitati excesele.






Horoscop pentru femeia din Rac

Prietenii va aduc vesti pozitive. Daca sunteti deschis la ideile lor, veti castiga increderea necesara pentru a demara un vis pus in asteptare. E o persoana care va cere bani in schimbul unei pareri. Evitati acest tip de sfaturi!

Horoscop pentru femeia din Leu

Este o zi foarte buna pentru studiu. Va confruntati cu noi idei si noi viziuni asupra lumii. Dorinta de a va dezvolta din punct de vedere intelectual este foarte puternica acum.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Luati aminte ca intr-o relatie, ambele parti trebuie sa ofere. Ca sa corectati atitudinea partenerului, ati face bine sa nu mai puneti totul pe masa.


Horoscop pentru femeia din Balanță

O influenta nefasta iti va afecta rutina la locul de munca. Un eveniment neplacut te face sa iti pierzi concentrarea si vei avea ceva explicatii de dat sefilor pentru lipsa ta de atentie.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

O schimbare e la fel de buna ca o vacanta. E o zi buna pentru a-ti renova caminul sau biroul. Ideile vin fara niciun efort, pentru ca nu duci lipsa de creativitate.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Vi se pare ca timpul s-a oprit in loc si ca universul comploteaza impotriva progresului dumneavoastra. Nu renuntati, chiar daca aveti tendinta sa fiti pesimist.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Oamenii din anturaj va irita la maxim si aveti nevoie de nervi de otel pentru a nu fi brutal. Aveti impresia ca cei din jur sunt un element de distragere. Munca la domiciliu va va rezolva problema.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

E o zi a respectarii angajamentelor sociale. Va trebui sa iti tii promisiunile si sa onorezi fiecare intalnire pe care ai stabilit-o. Orice amanare va avea cel putin un efect nefast.





Horoscop pentru femeia din Pești

Te bucuri de forte proaspete, ceea ce inseamna ca ai si o dorinta mai mare de a face planuri noi si de a dezvolta feluri mai bune de a-ti atinge scopurile. Cu banii stai bine, dar nu te culca pe ureche!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții