Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi Vineri 17 Noiembrie 2017

Written By NIKE B. on vineri, 17 noiembrie 2017 | 05:45


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Vineri 17 Noiembrie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Vineri 17 Noiembrie 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

E o periaoda de liniste generala in viata dumneavoastra. Evenimentele sociale nu sunt asa cum va asteptati sa fie, asa ca nu investiti in lucruri care se vor dovedi nesatisfacatoare.






Horoscop pentru femeia din Taur

Pluteste in aer o energie care iti va plasa mingea direct in poarta. Veti fi atras de posibilitatea unor noi proiecte, in care tindeti sa va aruncati cu entuziasm. Orice demarati in acest moment, va fi acompaniat de noroc si succes.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Gradul crescut de energie va stimuleaza curajul, abilitatea de a comunica si intelectul. Astazi veti fi mai capabil sa rezolvati problemele cu promtitudine si forta fizica. Latura senzuala iese in evidenta si veti fi un magnet de energie pentru cei din jur.






Horoscop pentru femeia din Rac

Intelectul va functioneaza la cote maxime si va este sustinut de personalitatea dumneavoastra unica. Se prevede o calatorie in care veti intalni oameni noi. Povestea de dragoste debuteaza instabil, dar va prinde contururi placute in viitor.






Horoscop pentru femeia din Leu

Nici o intelegere nu e incheiata pana nu se pun semnaturile pe acte, asa ca analizati foarte bine termenii colaborarilor dumneavoastra. Nu va fie frica sa puneti intrebari pentru a va nelamuri indoielile.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Va concentrati pe maximizarea distractiei. Chiar daca nu sunteti intr-o relatie, se prevede o aventura captivanta. Daca sunteti cu cineva, relatia va fi deodata foarte pasionanta. Oferiti caldura care va este oferita si dumneavoastra.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Nu sunteti capabil sa ganditi clar si sa separati realitatea de fictiune. E o perioada a reveriilor creative, dar fiti atent: contractele nu sunt avantajate de astfel de escapade.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Schimbarile de la locul de munca par sa te afecteze mai mult decat e cazul. Poate ca nu vorba doar de asta si sunt lucruri mai profunde care te framanta, dar nu vrei sa recunosti.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Cand oamenii care conteaza cel mai mult nu te inteleg, e normal sa te afecteze. Cu toate acestea, nu exagera: faptul ca ei nu sunt de acord cu tine nu e un capat de lume. Inseamna doar ca trebuie sa depui un pic mai mult efort pentru ca ei sa iti inteleaga pozitia.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Cand vine vorba de a te adapta multimii, ar fi mai bine sa iti asculti instinctele. Chiar daca asta inseamna sa iesi putin din randuri si sa intreprinzi actiuni mai indraznete.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Daca nu poti fi cu cel pe care il sau o iubesti, iubeste-l pe cel cu care esti! Va trebui sa aplici aceasta idee, atat in plan profesional cat si in plan personal. Adaptarea e cheia succesului astazi!





Horoscop pentru femeia din Pești

Sunteti foarte persuasiv astazi, deoarece e o colaborare perfecta intre inima si minte. Ziua de azi se construieste din conexiuni, discutii amiabile si relaxare prin lectura.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții