Femeile geniale din horoscop 2024

Femeile geniale din horoscop, în funcție de zodie. Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi ce...

Horoscop pentru femei de azi Duminică 3 Decembrie 2017

Written By NIKE B. on duminică, 3 decembrie 2017 | 09:08


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Duminică 3 Decembrie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Duminică 3 Decembrie 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Ziua de duminica pare sa fie una relaxanta si frumoasa pentru tine. Reusesti sa iti concentrezi intreaga atentie asupra relatiei cu partenerul de cuplu. Spre seara, primesti o veste frumoasa de la o persoana la care tii foarte mult; esti cu zambetul pe buze mai tot timpul.






Horoscop pentru femeia din Taur

Astazi reusesti sa comunici deschis si sincer cu partenerul de cuplu; impreuna luati o decizie frumoasa pentru viitorul vostru. Imediat dupa orele pranzului, iti indrepti atentia asupra vietii profesionale, unde incerci sa colaborezi cu o persoana noua. Astrele sunt de partea ta.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Astazi treci prin momente mai complicate in ceea ce priveste viata personala; o intamplare neasteptata te convinge ca este timpul sa iei o decizie importanta pentru un viitor frumos si linistit. Persoanele apropiate iti sunt alaturi si te sprijina neconditionat.








Horoscop pentru femeia din Rac

Astazi primesti o suma importanta de bani din partea superiorilor; poate fi vorba despre un bonus substantial de pe urma unui proiect mai vechi sau chiar despre o marire de salariu. De asemenea, spre seara partenerul de cuplu iti da o veste frumoasa.

Horoscop pentru femeia din Leu

Iti doresti foarte mult ca lucrurile intre tine si partenerul de cuplu sa ramana la fel de frumoase in continuare; este posibil ca astazi, dupa o discutie cu acesta, sa ajungeti la concluzia ca sunt necesare cateva compromisuri pentru un viitor asa cum va doriti.







Horoscop pentru femeia din Fecioară

Lucrurile stau foarte bine intre tine si partenerul de cuplu, motiv pentru care esti mai fericita ca niciodata. Pe plan profesional, este posibil ca astazi sa primesti o oferta de colaborare de la o firma destul de importanta. Analizeaza cu mare atentie situatia inainte de a lua o decizie finala.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Dimineata este una frumoasa si linistita pentru tine deoarece o petreci in compania persoanei iubite. Imediat dupa orele pranzului, este posibil sa primesti o vizita neasteptata sau chiar sa faci un drum mai lung pentru a revedea o persoana draga, cu care nu ai mai vorbit de mult timp.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Dupa o discutie serioasa cu o persoana la care tii foarte mult, este posibil sa incepi sa vezi viata cu alti ochi si sa iti doresti sa faci cateva schimbari pe plan personal. Consideri ca mai ai multe lucruri de pus in ordine inainte de a te considera cu adevarat fericita.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Ziua de duminica poate aduce un val de schimbari importante pe plan personal. Conversatiile pe care le porti cu oamenii din jurul tau te ajuta sa vezi lucrurile cu alti ochi si sa intelegi mai bine care este drumul pe care vrei sa mergi mai departe.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Astazi este posibil sa primesti o veste nu tocmai placuta din partea unei persoane foarte dragi. Desi nu esti in apele tale, astrele te sfatuiesc sa pastrezi o pozitie pozitiva si sa faci tot posibilul sa nu te lasi influentata de sfaturile pe care le primesti; de data aceasta bazeaza-te pe intuitie.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Astrele te sfatuiesc ca in aceasta perioada sa te lasi purtata de ce iti dicteaza inima; in cazul in care iti doresti sa faci cateva schimbari, fa-le fara sa te mai gandesti la ce spun oamenii din jurul tau. Important este ca tie sa iti fie bine si sa traiesti viata asa cum iti doresti.





Horoscop pentru femeia din Pești

Ziua de duminica pare sa vina la pachet cu numeroase surprize pe plan profesional; superiorii te pot surprinde cu o propunere interesanta pentru un proiect important sau chiar iti pot oferi un bonus substantial pentru un task recent incheiat. Seara va fi mult mai linistita.



0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții