Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 3-5 mai 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de astrolo...

Horoscop pentru femei de azi Duminica 17 Decembrie 2017

Written By NIKE B. on duminică, 17 decembrie 2017 | 06:18


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Duminica 17 Decembrie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Duminica 17 Decembrie 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Ziua incepe relativ normal, dar e posibil sa evolueze spre sfarsit intr-o extravaganta nebuneasca. Intalnesti pe cineva care are aceleasi hobby-uri nebunesti ca si tine si care traieste la fel de nonconformist ca tine.







Horoscop pentru femeia din Taur

E o perioada buna pentru a-ti mari grupul de prieteni. Chiar daca persoana aia speciala, pe care o cauti de mult nu a aparut inca, iti maresti perspectivele in acest sens. Cu cat mai multi oameni cunosti, cu atat mai multe sanse ai de a-ti gasi perechea.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

E o zi plina de inclinatii artistice. Vei avea puterea cuvantului alaturi de tine, pentru a-l aduce pe partenerul tau acolo unde il vrei. Puterea ta de a-i influenta pe cei din jur e mai mare ca niciodata, asa ca nu o lasa sa se iroseasca!







Horoscop pentru femeia din Rac

E genul de zi in care orice se poate intampla. E o instabilitate in atmosfera care face ziua plina de lucruri imprevizibile. Si persoanele din jurul tau par a fi la fel. Mai ales o anumita persoana, care nu vrea sub niciun chip sa ii ghicesti gandurile.

Horoscop pentru femeia din Leu

Astazi, poti sa arunci toate vitaminele si energizantele, sau sa le ascunzi intr-un sertar. Nu ai nevoie de ajutor pentru a avea energie: debordezi de vitalitate. E exact ceea ce aveai nevoie pentru a pune la cale un plan prin care sa obtii atentia persoanei pe care o admiri.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Astazi va trebui sa vorbesti mai mult decat de obicei, pentru ca partenerul de viata te forteaza sa spui ce simti pentru el. Nesiguranta in care il tii cu forta i-a ajuns la os si simte nevoia sa ceara lamuriri si sa afle raspunsuri.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Chiar daca pari detasata si relaxata, cei din jur se lovesc de o atitudine destul de rigida. In ciuda eforturilor pe care le depun nu reusesc sa te faca sa zambesti, daca tu nu ti-o doresti. Nu vrei sa faci nimic, doar de dragul de a-i multumi pe cei din jur. Pentru unii, atitudinea ta e deosebit de atragatoare.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Astazi trebuie sa depui un efort mai mare pentru a-ti "pansa" relatia. Nu iti mai amintesti nici macar de la ce au inceput certurile intre voi, dar e cazul sa incepeti sa comunicati din nou.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Atmosfera dintre tine si partener este incarcata. Daca simti nevoia sa discuti despre un incident din trecut, peste care s-a trecut cu prea mare usurinta, va trebui sa vorbesti acum, pana nu e prea tarziu.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Iubirea si romantismul sunt mai mult lucruri abstracte in momentul acesta decat experientele fizice si senzualitatea care te incanta in mod obisnuit. Corpurile ceresti indica o implicare mai mare in discutii sau cel putin incercarea de a intelege cele mai fine parti din jocul dragostei. Asta te ajuta sa apreciezi aspectele mai subtile care au un efect puternic in relatia ta cu celalalt.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Cateodata inceputul se declanseaza in feluri ciudate, mai ales la inceputul unei relatii noi. Astazi pozitia planetelor indica ceva ;in genul asta apare si mai exact din senin. In clipa asta n-ai un iubit si in secunda urmatoare deja el e aici. Poate nu e exact ce te asteptai sa fie dar oricum este foarte distractiv.





Horoscop pentru femeia din Pești

Ai multe oportunitati in jur, dar toate vin din cunostintele noi ale zilei. Situatia dintre tine si o alta persoana starneste discutii intense. Nu inseamna ca nu vei descoperi in persoana de langa tine un adversar care te provoaca, in cel mai bun fel.



0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții