Horoscopul zilei de 4 mai 2024

Horoscop Special zilei de 4 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni,...

Horoscop pentru femei de azi Luni 4 Decembrie 2017

Written By NIKE B. on luni, 4 decembrie 2017 | 07:04


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Luni 4 Decembrie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Luni 4 Decembrie 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

E cazul sa faceti o selectie a reusitelor si sa ordonati proiectele dumneavoastra in functie de prioritate. Succesul e garantat atunci cand aruncati la cos lucrurile inutile. Astazi veti avea curajul sa faceti un lucru pe care vi-l doriti de mult.







Horoscop pentru femeia din Taur

Simtiti nevoia sa va evidentiati latura creativa. Dorinta de a va distra e mai puternica astazi. Sunteti pasional, senzual si predispus la aventuri. Deviza zilei e "cauta si vei gasi!"



Horoscop pentru femeia din Gemeni

Nu va consumati energia pe oameni si situatii efemere. Relationarea se petrece din obligatie si nu din placere astazi. Fiti mai atent, cei din jur ar putea sa va observe superficialitatea.









Horoscop pentru femeia din Rac

Astazi trebuie sa alegeti intre a ridica miza sau a ramane pe pozitia actuala. Daca mentineti aceleasi standarde, nu va puteti astepta sa aveti mai mult succes. Daca totusi mariti miza, efectele benefice vor fi pe termen lung.


Horoscop pentru femeia din Leu

Generozitatea de care dati dovada astazi va fi vazuta cu ochi rai de cei din jur, care vor crede ca aveti motive ascunse. Daca va doriti sa ajutati pe cineva, alegeti-va o tinta precisa si administrati-va timpul cu grija.








Horoscop pentru femeia din Fecioară

Riscati sa puneti in pericol o relatie promitatoare pentru ca sunteti prea cicalitor. Pe de alta parte, daca deja sunteti intr-o relatie, asta va va aduce aprobarea partenerului, care are pretentii destul de mari de la dumneavoastra. Fiti moderat totusi.



Horoscop pentru femeia din Balanță

E o zi buna pentu studiu si meditatie. Simtiti mult mai bine aspectele ascunse ale vietii, cu toate ca sunteti in expectativa si nu va exprimati parerile.







Horoscop pentru femeia din Scorpion

E o zi buna pentu a va auto-mobiliza si pentru a progresa. Cei din jur apreciaza eforturile dumneavoastra, dar beneficiile nu vor aparea in viitorul apropiat.



Horoscop pentru femeia din Săgetător

Ati face bine sa intocmiti liste financiare, pentru ca astazi va dati seama ca ati uitat sa achitati o datorie. Va fi un moment jenant si ar fi bine sa luati masuri ca pe viitor sa nu mai fiti nevoit sa dati explicatii.



Horoscop pentru femeia din Capricorn

Daca va ganditi sa va cumparati o casa noua, astrele va surad. Sunteti pe cale sa gasiti caminul viselor dumneavoastra. Pe deasupra, va asteapta un eveniment brusc, dar spectaculos astazi.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Cei din jur va invadeaza cu tot soiul de cereri. O relatie pe care v-o doriti de ceva timp se contureaza astazi. Dragostea pluteste in aer, dar nu va lasati imbatat de ea.






Horoscop pentru femeia din Pești

Deschiderea, ideile proaspete, creativitatea si spontaneitatea va domina astazi. De aceea veti fi o sursa de sfaturi utile pentru cei din jur. Sunteti atenti la nevoia celor din jur de a fi independenti.




0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții