Cadoul special oferit de Univers

Horoscopul special Puterea primită de Univers la naștere, în funcție de zodie Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții...

Horoscop pentru femei de azi Marti 19 Decembrie 2017

Written By NIKE B. on marți, 19 decembrie 2017 | 07:22


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Marti 19 Decembrie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Marti 19 Decembrie 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

O anumita discutie a zilei are rezultate la care nu te astepti deloc. Nu numai ca persoana in cauza are mult potential, dar intuneste si toate calitatile pe care ti le doresti intr-un partener. Nu trebuie sa iti fie frica sa actionezi, astrele spun ca simte exact la fel.






Horoscop pentru femeia din Taur

Ceva din caminul dumneavoastra va nemultumeste pentru ca nu se potriveste cu stilul de viata pe care vi-l doriti. Ceva din casa are nevoie de reparatii si asta va indispune. Astazi, conjunctura te forteaza sa faci un pas indraznet intr-o directie care iti pare usor riscanta. Intuitia te indeamna sa astepti, insa un anumit factor te forteaza sa mergi inainte. Nu vei regreta daca,din cand in cand, asculti instinctele tale.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Astazi simti o atractie puternica fata de cineva care se afla intr-o pozitie de autoritate fata de tine. E inca incert daca ai sanse de reusita cu aceasta persoana, dar nu te grabi inca sa visezi prea mult!
Pana acum v-ati tot pliat pe asteptarile unei persoane apropiate in ce va priveste. Simtiti nevoia sa actionati si dupa bunul plac. Nu va fie frica, veti constata ca acea persoana va respecta si pentru ceea ce sunteti de fapt.






Horoscop pentru femeia din Rac

Astazi vi se schimba brusc planurile: o plecare neasteptata va da peste cap. Linistiti-va, pana la urma se va dovedi o evadare binevenita. Aliniamentul celest de astazi te impulsioneaza sa intri in contact cu oamenii - in special daca esti in cautarea cuiva special cu care sa-ti imparti viata. Vei descoperi ca oamenii pe care ii intalnesti astazi sunt diferiti intr-un fel si ca interactiunea cu ei te inspira si iti ofera subiecte de reflectie. O persoana in special te pune pe ganduri - mai ales ca vrei sa o reintalnesti.


Horoscop pentru femeia din Leu

Astazi, multe dintre secretele perechii tale ies la iveala. Nu ai nimic de pierdut daca pui intrebari, chiar daca asta inseamna sa insisti cam mult. Nu ezita sa incerci sa il cunosti mai bine pe cel de langa tine!






Horoscop pentru femeia din Fecioară

O idee importanta pentru tine prinde contur astazi. Pentru a o pune in practica, ai nevoie de ajutorul unei persoane pe care te poti baza. Impreuna, veti reusi nu numai sa duceti la bun sfarsit planul, ci sa va si cunoasteti mai bine.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Fiecare are un strop de romantism, chiar daca e mai ascuns. Numai ca sunt anumite gesturi sau vorbe care il pot scoate la iveala. Iti va fi greu sa scoti la suprafata aceasta latura in persoana iubita, dar nu e imposibil. Daca iti doresti cu adevarat momente de profunzime, va trebui sa fii creativ!






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Astazi vi se va oferi sansa de a cunoaste mai bine o anumita persoana, insa "mai bine" nu inseamna neaparat "complet". Daca sunteti dispus sa investiti ceva timp, atunci aceasta relatie frumoasa de prietenie se poate transforma in ceva mult mai profund odata cu trecerea timpului. In cele din urma se va transforma in relatia pe care v-ati dorit-o si la care ati sperat cu atata ardoare!


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Persoana iubita te tachineaza constant, lucru care, daca ai o dispozitie buna, va duce la o atmosfera jucausa si plina de afectiune. Daca nu esti insa intr-o stare buna, vei resimti tachinarile ca pe insulte si vei reactiona ca atare.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Partenerul de viata simte ca e ceva in neregula cu tine si chiar daca negi pana in panzele albe acest lucru, nu vei reusi sa iti mai maschezi gandurile multa vreme. Ar fi bine sa spui sincer ce te framanta!


Horoscop pentru femeia din Vărsător

De obicei, arma ta de seductie e o discutie fermecatoare despre abilitatile tale, sau despre tot soiul de subiecte nonconformiste. Astazi, aceasta metoda trebuie sa fie puternic exploatata, pentru ca intalnesti o persoana care iti raspunde cu exact aceeasi moneda.






Horoscop pentru femeia din Pești

Amestecul dintre practic si idilic iti anima viata. Ziua de azi iti scoate in cale o veche iubire. Va amintiti impreuna de momentele pline de romantism petrecuta alaturi si pare ca flacara e pe cale sa reizbucneasca.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții