Femeile geniale din horoscop 2024

Femeile geniale din horoscop, în funcție de zodie. Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi ce...

Horoscop pentru femei de azi Vineri 29 Decembrie 2017

Written By NIKE B. on vineri, 29 decembrie 2017 | 07:13


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Vineri 29 Decembrie 2017


Horoscop pentru femei de azi Vineri 29 Decembrie 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Cineva din jur nu isi face munca bine si are pretentia sa o faceti dumneavoastra in locul lui. Daca asta va agaseaza, exprimati-va parerea, altfel va crede ca va face placere.








Horoscop pentru femeia din Taur

Astazi sunt puse in balanta latura sentimentala si cea practica. Daca lasati emotiile sa patrunda in negocierile dumnevoastra, cei din jur va vor percepe ca fiind cicalitor.



Horoscop pentru femeia din Gemeni

Daca doriti sa va apropiati mai mult de cineva drag, nu e cazul sa recurgeti la gesturi iesite din comun. Pastrati o atmosfera familiara si veti castiga mai mult.









Horoscop pentru femeia din Rac

Sunteti fortat sa folositi tactul pentru a mobiliza unul dintre angajati, care nu prea se dovedeste a fi de baza. O a treia persoana risca sa fie angajata in acest mic conflict.



Horoscop pentru femeia din Leu

Astazi sunteti captivat de problemele legate de mediu. Va implicati activ in actiunile de protejare a naturii. Si intuitia va functioneaza la cote maxime.








Horoscop pentru femeia din Fecioară

Simtiti nevoia sa intrati in conexiune cu vremuri apuse si scoateti din dulap cutia cu vechituri. Sunteti nostalgic si reluati legatura cu un vechi prieten.







Horoscop pentru femeia din Balanță

Astazi, numai peretii caminului dumneavoastra par sa va energizeze. Nu e nimic, scoateti telefonul din priza si petreceti cateva clipe de singuratate.








Horoscop pentru femeia din Scorpion

Cereti prea mult de la cei din jur. Nu va linistiti pana nu puneti mana pe cele mai marete lucruri care va ies in cale. Nu uitati, o viata mai simpla asigura un echilibru.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Calatoriile, prieteniile si cultura va alunga monotonia. Aveti nevoie de oameni care sa va stimuleze nevoia de cunoastere si aveti tendinta sa ii evitati pe cei care nu corespund acestui criteriu.



Horoscop pentru femeia din Capricorn

Astazi le cereti ajutorul celor din jur, chiar daca intuitia va spune ca nu sunt chiar asa dornici sa va fie alaturi. Nu fiti brutal si, in final, ii veti avea de partea dumneavoastra.





Horoscop pentru femeia din Vărsător

Ar fi bine sa va imbunatatiti conexiunea cu latura emotionala astazi. Cea mai buna metoda de a obtine ce doriti in plan emotional e comunicarea sentimentelor. Numai asa veti obtine intelegerea celor din jur.







Horoscop pentru femeia din Pești

Puteti sa va imbunatatiti viata sociala, dar atentie la persoanele de sex opus. Au tendinta sa va angajeze in activitati nu tocmai ortodoxe.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții