Femeile geniale din horoscop 2024

Femeile geniale din horoscop, în funcție de zodie. Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi ce...

Horoscop Urania saptamana 2 – 8 Decembrie 2017 in functia de zodie

Written By NIKE B. on sâmbătă, 2 decembrie 2017 | 10:41



Horoscop Urania săptămâna 2-8 Decembrie 2017 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 2-8 Decembrie 2017. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 2-8 Decembrie 2017

Horoscop Urania Berbec

În ziua de 2 decembrie preocupări bănești născute din situații complicate, greu de rezolvat pe termen scurt; uneori, bunele lor intenții se vor lovi de tendințele ascunse ale unor persoane care le pun „bețe-n roate”. Nemulțumiți de felul în care se desfășoară un proiect (afacere, demers, interes de natură materială) unii Berbeci vor fi tentați să caute căi ocolite pentru a-și atinge scopul. Între 2 decembrie, după ora 23:21′, și 4 decembrie seara, bună comunicare atât cu cei apropiați cât și cu cei aflați la distanță, scurte deplasări în țară sau în străinătate, vești sau relații susținute cu reprezentanții oficiali ai unor instituții. Dialogurile pot fi animate sau chiar aprinse, alunecând spre dispută și exagerare (subiectivism, individualism, vedetism, atitudine ostentativă).

În ziua de 3 decembrie va avea loc faza de Lună Plină în Gemeni care va da acestor sectoare o dinamică specială: posibilă noutate sau eveniment asociat (provocat?) de o declarație sau o situație specială care le va produce o impresie puternică și-i va determina să treacă la acțiune.
Între 4 decembrie, după ora 22:37′, și 6 decembrie seara, preocupări casnice, motive de îngrijorare cu privire la starea gospodăriei sau a unui aspect de viață domestică. Neînțelegeri cu rudele în privința administrării unui bun; ostilitate și rea-voință, inițiative venite din partea familiei care-l descumpănesc pe nativ. Între 6 decembrie, după ora 22:38′, și 8 decembrie viața afectivă intensă, patimi și furtuni sentimentale, dorință de a trăi din plin plăcerile vieții; aventurism și extravaganță. Aspect bun pentru cei care desfășoară activități sportive. În preajma zilei de 5 decembrie, unii nativi, timizi, fără experiență de viață, tineri la început de drum, vor lua o decizie importantă pe fondul unei judecăți oneste, lucide și corecte. Alții pot da dovadă de curaj și implicare în susținerea unei cauze drepte.



Horoscop Taur pentru săptămâna 2-8 Decembrie 2017

Horoscop Urania Taur

În ziua de 2 decembrie, nevoia de stabilitate va fi sporită în urma provocărilor lansate de Jupiter, în tranzit prin casa a VII-a. Relațiile parteneriale vor fi șubrede și vor scoate la iveală nereguli de gândire și acțiune. Nativii ar putea fi obligați să facă un adevărat slalom printre provocările de moment și disfuncțiile mai vechi, majore, care continuă, nestingherite, să le greveze liniștea și calmul în viața de familie, în afaceri și contracte. Între 2 decembrie, după ora 23:21′, și 4 decembrie seara, mesaje legate de nevoia de a intra în normalitate cu privire la acte și documente privitoare la bani, bunuri și avantaje pe care le-au primit deja ori care întârzie, tocmai din cauza nerezolvării acestor aspecte administrative. În ziua de 3 decembrie, se va produce faza de Lună Plină în Gemeni care va accentua aceste ipostaze ori va evidenția aspecte noi. Totul se îndreaptă spre o direcție legală, totul le sugerează nativilor unde și cu ce mijloace ar trebui să acționeze ori să interpreteze situația prin care trec.

Intrarea în mișcare retrogradă a planetei Mercur îi va ajuta pe Tauri să reevalueze corect starea în care se află o cauză, un dosar ori un proces de tipul partaj, ieșire din indiviziune, moștenire, pretenție materială. Între 4 decembrie, după ora 22:37′, și 6 decembrie seara, nativii vor avea destul de puțin chef să facă conversație, mai ales dacă va fi vorba de mondenități, amabilități și alte dialoguri gratuite, formale, care nu aduc spor de cunoaștere sau nu sunt utile. Între 6 decembrie, după ora 22:38′, și 8 decembrie mobilizare interioară pentru a rezolva chestiuni curente de familie ori pentru a-și impune punctul de vedere și interesul personal în relația cu rudele. Se va menține, întreaga săptămână, un factor de stres intens, cu efecte în plan organic, ce pot afecta fiziologia sistemului nervos, cerebral, cognitiv și senzorial ori a celui renal/urinar.







Horoscop Gemeni pentru săptămâna 2-8 Decembrie 2017

Horoscop Urania Gemeni

În ziua de 2 decembrie, multe și puternice motive de indispoziție organică. Din fericire, acestea vor fi trecătoare, inegale ca intensitate și vor avea ca substrat organic o disfuncție endocrină. Între 2 decembrie, după ora 23:21′, și 4 decembrie seara, stare de încărcare energetică care îi va face pe Gemeni mobili și energici. Faza de Lună Plină în semnul lor zodiacal natal care se va produce în ziua de 3 decembrie, va accentua această stare, imprimând comportamentului lor o nuanță de agitație și de nervozitate. În plan relațional, lucrurile se pot complica prin numeroasele solicitări care vor veni spre ei (ședințe, dezbateri, negocieri, medieri, convorbiri pe chestiuni de principiu) pe fondul unui litigiu sau a unui conflict interpersonal ori a grupului de muncă și interese din care face parte. Între 4 decembrie, după ora 22:37′, și 6 decembrie seara, posibile blocaje bănești, unele obișnuite, altele majore, rezultate din disfuncțiile în regimul de plăți și/sau finanțare a unei activități instituționale sau personale; în ultima variantă ar trebui luată în calcul dorința de a fi șicanați, subminarea unui proiect comun, tactica de a-i pune pe nativi în dificultate, subterfugii la care pot recurge persoanele cu care interacționează Gemenii.

Între 6 decembrie, după ora 22:38′, și 8 decembrie, Gemenii vor aborda un aer superior, autoritar, teatral; acestora le va face plăcere să „joace un rol”, să facă impresie, să se impună prin gest și ton retoric ceea ce, în anumite situații, poate fi o soluție sau o tehnică, utilă lor, de influențare a opiniei; ea va fi, însă, mai puțin indicată la locul de muncă unde, utilizarea acestui „arsenal”, ar putea fi taxată drept aroganță sau infatuare. Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă și le va permite Gemenilor, timp de trei săptămâni, să reevalueze relațiile intrate în criză și să decidă ce poziție trebuie să adopte față de oameni și evenimente într-un registru demn, corect, moral sau strict juridic.



Horoscop Rac pentru săptămâna 2-8 Decembrie 2017

Horoscop Urania Rac

În ziua de 2 decembrie, presiuni morale generate de revolte și tristeți. Registrul sentimental va fi vulnerabil și le va induce nativilor o stare de nemulțumire față de persoanele de la care așteaptă solidaritate și afecțiune și care nu vor fi la înălțimea exigențelor; motiv pentru care, cei născuți în zodia Racului vor deveni critici și ostili, formulând, în chip revendicativ, dezamăgirile și pretențiile. Între 2 decembrie, după ora 23:21′, și 4 decembrie seara, axa celor două case ale sănătății va solicita aparatul loco-motor, sistemul arterial, regimul hepato-biliar și cel sanguin. Posibilele modificări în regimul muncii și al salarizării, ca urmare a pretențiilor formulate de către nativi referitoare la statutul lor de angajați, se pot produce în preajma datei de 3 decembrie, când va avea loc faza de Lună Plină în Gemeni.

Alte cereri, născute din dorința de a „arde” niște etape pentru a se afirma mai repede, pot fi respinse ca nejustificate sau deplasate, stârnit revolta nativilor care vor lua în calcul soluții radicale (demisie, schimbarea locului de muncă, reorientare profesională, plecare din țară, angajarea în activități pe cont propriu). Între 4 decembrie, după ora 22:37′, și 6 decembrie seara, stări speciale, generate de tranzitul Lunii prin domiciliul ei, în beneficiul nativilor, care vor primi influxuri de natură să-i motiveze și să-i mobilizeze pentru gesturi, inițiative și determinări personale. Nu toate vor fi urmate de o schimbare vizibilă din cauza crucii Cardinale realizate de Lună, Marte, Pluton și Uranus; ea va aduce în prim-planul atenției proiecte și idealuri care nu se pot rezolva din cauza acestui tip de obstrucție planetară și va sublinia nevoia ca nativii să se concentreze pe aspectele esențiale de viață. Între 6 decembrie, după ora 22:38′, și 8 decembrie, jenă financiară, imposibilitatea de a face plăți sau cumpărături curente. Racii vor alimenta starea conflictuală dintre ei și rude,









Horoscop Leu pentru săptămâna 2-8 Decembrie 2017

Horoscop Urania Leu

În ziua de 2 decembrie situație complicată sau, pentru unii, chiar dramatică, stârnită de un vârtej cu (pre)miză socială, publică. Mai afectați vor fi cei cu funcții și responsabilități care se vor vedea nevoiți să spună sau să acționeze într-un fel brutal, drastic, autoritar și categoric pentru a-și apăra statutul, autoritatea ori renumele și credibilitatea. Între 2 decembrie, după ora 23:21′, și 4 decembrie seara, situații efervescente care vor modifica raportul de forțe în asocieri, prietenii, apropieri umane. Uneori, acestea se vor produce cu schimburi de cuvinte „înfierbântate”. Alteori, va fi vorba doar de o enervare trăită în forul interior, Leii controlându-și, până la un punct, reacțiile, pe principiul că nu se vor pune la mintea tuturor… doar că Luna Plină în Gemeni, din 3 decembrie, ar putea risipi această capacitate de a se abține, nativii dând frâu liber mâniei și spiritul lor de dreptate.

Între 4 decembrie, după ora 22:37′, și 6 decembrie seara, nemulțumiri născute din evenimentele care degradează relațiile de serviciu sau care intră în contradicție cu principiile lor de viață. Între 6 decembrie, după ora 22:38′, și 8 decembrie etapă a orgoliului personal; Leii vor avea reacții categorice și vor fi mai puțin „maleabili”, adaptabili ori concilianți și cooperanți. Contextul astral al acestui răstimp va fi unul bogat, generos și complex, permițându-le nativilor să-și afirme personalitatea, talentul sau vocația, să realizeze (dacă activează în planul creației și al interpretării artistice) adevărate performanțe ori să-și pună în aplicare intențiile de viață printr-o abordare frontală, directă, fără tremolo și dubii, premize care le vor permite să evolueze conform conștiinței și idealurilor lor. Mercur, care va intra în mișcare aparent retrogradă, le va insufla dorința de a-și verifica sentimentele, de a-și reevalua investițiile afective sau proiectele personale. Cei care practică discipline sportive pot obține succese remarcabile.







Horoscop Fecioară pentru săptămâna 2-8 Decembrie 2017

Horoscop Urania Fecioara

În ziua de 2 decembrie, idei contradictorii, revoltă a minții față de situațiile percepute de către nativ ca o presiune morală sau o constrângere exercitată asupra conștiinței de a face și de a accepta idei, soluții și inițiative cu care, pe fond, nu sunt de acord. Dialoguri dificile, marcate de crispări și reticențe. Incapacitatea de a fi sinceri și deschiși îi va obliga pe nativi să-și mascheze adevăratele convingeri prin strategii de „învăluire” și abatere a atenției ori, în absența argumentelor, a diplomației și a experienței necesare să dea frâu liber sarcasmului și ironiilor mușcătoare cu intenția de a intimida și „închide gura” unora și altora. Între 2 decembrie, după ora 23:21′, și 4 decembrie seara, nativii trebuie să țină cont depremizele vieții publice.

Luna Plină în Gemeni, care se va produce în ziua de 3 decembrie, ar putea marca începutul ori sfârșitul unor temeiuri în care interesele de familie se vor amesteca, deloc productiv, cu dorința lor de afirmare, de putere sau de notorietate. Între 4 decembrie, după ora 22:37′, și 6 decembrie seara, tendință de izolare față de un prieten sau un grup de cunoscuți, reticență și pas înapoi (desolidarizare, respingere) a felului în care aceia trăiesc, gândesc și acționează. Între 6 decembrie, după ora 22:38′, și 8 decembrie, dorința de a „schimba foaia” față de unele rude va fi motivată de interesele materiale puse în joc sau de situațiile care vizează patrimoniul comun al familiei. Relația armonică între Jupiter și Neptun le poate împinge pe Fecioare să-și facă idei cu privire la un posibil parteneriat (căsătorie) ori la o asociere care va conține un viciu de gândire, fiind calate pe un interes personal (egoist, individualist). Această cultivare a iluziilor, în ciuda realității, îi poate determina să facă promisiuni hazardate, fanteziste, lipsite de obiectivitate și de o bază logică care vor alcătui „speranțele deșarte” de mai târziu.



Horoscop Balanță pentru săptămâna 2-8 Decembrie 2017

Horoscop Urania Balanta

În ziua de 2 decembrie, încurcături materiale sau consecințe enervante ale unor disfuncții legate de regimul banilor. Mecanism vulnerabil care nu trebuie activat provocat de neputința de a rezolva pe căi normale și legale a unor interese materiale. Între 2 decembrie, după ora 23:21’, și 4 decembrie seara, numeroase contacte cu cei aflați dincolo de granițele țării care le trimit nativ lor vești, oferte, soluții sau invitații ce pot fi onorate imediat sau mai târziu. Unele persoane pot fi suprasolicitate în legătură cu rezolvarea unor documente oficiale (aprobări, eliberări de acte, autentificări de înscrisuri) de care vor avea nevoie în deplasările pe care le vor face în scurt timp sau de care depind alte demersuri pe relația cu instituțiile statului.

Din 4 decembrie se impune o verificare atentă a tuturor documentelor, chiar și banalelor chitanțe, pentru a se elimina și corecta, în timp util, erorile de formă sau conținut. Unele persoane se pot prezenta la audieri, consultări, interviuri, verificare a dosarelor de activitate în vederea plecării din țară, a efectuării unei deplasări în interes de serviciu, a desemnării întro postură publică, a integrării într- un colectiv reprezentativ de muncă și cooperare cu parteneri străini etc. Aceste ipostaze pot căpăta aspectul unor urgențe, în preajma zilei de 3 decembrie, când se va produce faza de Lună Plină în Gemeni. Între 4 decembrie, după ora 22:37’, și 6 decembrie seara, provocări profesionale, nevoia de a fi rezervați în fața unor provocări publice sau a unor constrângeri. Între 6 decembrie, după ora 22:38’, și 8 decembrie, Balanțele vor simți nevoia să se impună în fața unor prieteni care nu-i cunosc îndeajuns sau care îi marginalizează. Marte va continua să exercite presiuni asupra nativilor, mai ales pe direcția relațiilor parteneriale, cărora le vor imprima o nuanță conflictuală, contradictorie sau chiar ostilă.







Horoscop Scorpion pentru săptămâna 2-8 Decembrie 2017

Horoscop Urania Scorpion

În ziua de 2 decembrie, răstimp în care unele relații parteneriale se pot degrada pe fondul revelării unor adevăruri: pot ieși la iveală manevrele necinstite ale unor parteneri de viață sau de afaceri ori tendințe periculoase cultivate de un coleg de proiect care va dori să “tragă spuza pe turta lui” sau care, din varii motive (dușmănie, dorință de răzbunare), va fi în stare să saboteze activitatea comună. Între 2 decembrie, după ora 23:21’, și 4 decembrie seara, mecanisme financiare în avantajul nativilor. Scorpionii pot primi bani sau pot intra în posesia documentelor necesare care să le permit, ulterior, să primească sume de bani ca rezultat al unei corecții financiare, ale atribuirii (întârziate) a unui drept cuvenit, al unei despăgubiri materiale (nu neapărat bănești) aprobate pe cale judecătorească. Posibile surprize, în preajma zilei de 3 decembrie, când se va produce faza de Lună Plină în Gemeni, generate de evoluția evenimentelor la locul de muncă sau al aplicării unor măsuri îndrăznețe, mai puțin obișnuite.

Între 4 decembrie, după ora 22:37’, și 6 decembrie seara, mecanismele de gândire vor fi marcate de nemulțumiri și revolte interioare generate de evoluția evenimentelor curente sau de unele curente de opinie cu care nativul intră în conflict, refuzând să accepte niște premise sau să se supună unor exigențe. Între 6 decembrie, după ora 22:38’, și 8 decembrie, moment al orgoliului personal, motive de ambalare publică (mai ales, în cazul celor tineri) în vederea afirmării sau a unui câștig de imagine. Măsura și prudența nu ar trebui să-i părăsească pe acești nativi care pot exagera sau le pot sugera, celor din jur, lipsa de scrupule, în graba, insistența și vehemența cu care vor susține o cauză sau își vor expune un punct de vedere. Dacă vor fi combătuți, cei maturi pot face mici (mari?) crize de orgoliu și vanitate. Aspect astral favorabil celor care desfășoară activități de creație bazate pe inspirație și vizionarism.



Horoscop Săgetător pentru săptămâna 2-8 Decembrie 2017

Horoscop Urania Săgetător

În ziua de 2 decembrie, casa I a personalității va fi locuită de cele patru planete aflate în tranzit prin această zodie, dându-le o mare varietate de vibrații, dar totodată și de soluții practice. Mai întâi va fi vorba despre energie, curaj, determinare și despre activism. Al doilea aspect ține de norocul care le poate surâde multora din perspectiva prezenței Micului Benefic în zodia lor natală. Luna, tranzit prin casa a VI-a, le poate aduce stabilitate organică și disponibilitate spre hărnicie și efort fizic. Între 2 decembrie, după ora 23:21’, și 4 decembrie seara, mecanismele de gândire, analiză și decizie se vor realiza repede și bine. O anume vioiciune spirituală și capacitate de adaptare îi va face parteneri de negociere plăcuți, dar surprinzători prin capacitatea de a sesiza și replica detaliile inedite. În ziua de 3 decembrie se va produce faza de Lună Plină în Gemeni ceea ce ar putea instaura un statut special al nativilor în relația lor cu partenerul de viață sau cu unele instituții care intervin în desfășurarea unor evenimente cu caracter public sau chiar oficial.

Între 4 decembrie, după ora 22:37’, și 6 decembrie seara, vor fi posibile reorientări cu privire la cheltuirea banilor, mai ales în ipostaza renunțării sau limitării sumelor disponibile pentru ceea ce nu este strict necesar. Între 6 decembrie, după ora 22:38’, și 8 decembrie, etapa astrală le va insufla nativilor vigoare mentală, demnitate în gând și faptă și decizii categorice. Săgetătorii nu vor ezita să exprime un punct de vedere, fie el și contrar curentului general de opinie. Mercur, în tranzit prin Săgetător, va intra în mișcare aparent retrogradă și le va da posibilitatea nativilor de a reflecta cu privire la o serie de situații de dată recentă asupra cărora nu au stăruit cu analiza semnificațiilor. Acum, ei vor avea posibilitatea să sesizeze aspecte importante pentru ei, trecute cu vederea.







Horoscop Capricorn pentru săptămâna 2-8 Decembrie 2017

Horoscop Urania Capricorn

În ziua de 2 decembrie, preocupări legate de creșterea, educarea sau îngrijirea copiilor, pentru Capricornii părinți. În altă privință, tranzitul acestei zile le insuflă interesul sau plăcerea unor activități practice care să le dea satisfacție (jocuri, sport, hobby, mâncare, modă etc.). Între 2 decembrie, după ora 23:21’, și 4 decembrie seara, nativii se vor confrunta cu un fel de joc secund: totul începe să le apară într-o altă lumină, într-o altă ipostază, să capete altă semnificație și mai ales să-i oblige să se replieze față de posibilele noi variante ce se desprind din observarea evenimentelor deja petrecute sau în derulare. În ziua de 3 decembrie se va produce faza de Lună Plină în Gemeni, ceea ce ar putea marca relația lor cu locul de muncă ori cu unele persoane din instituția unde își desfășoară activitatea retribuită prin surprizele, de proporții restrânse, ce țin de circulația informațiilor și a deciziilor. Unii Capricorni pot fi beneficiarii unor confidențe sau dezvăluirii unor secrete legate de colegii de serviciu.

Între 4 decembrie, după ora 22:37’, și 6 decembrie seara, diligențe parteneriale, dar și dificultăți, blocaje sau chiar impas în rezolvarea unor chestiuni personale, parteneriale, procesuale, familiale sau socio-profesionale. Etapă delicată care îi va pune la încercare. Între 6 decembrie, după ora 22:38’, și 8 decembrie efort de a înfrânge niște “neputințe” financiare ori strict materiale. Cei care vor să vândă ori să închirieze un bun patrimonial vor ține la preț. Atenție la eventualele tranzacții oneroase ce li s-ar putea oferi, dar care, în realitate, se vor dovedi niște provocări. Autoritatea profesională și imaginea vor fi, în continuare, supuse stresului și contestării. Deși nu cedează și se “țin bine”, unele persoane născute în acest semn zodiacal se vor gândi să renunțe la o funcție sau să abandoneze o activitate care le aduce numai stres, griji și necazuri.



Horoscop Vărsător pentru săptămâna 2-8 Decembrie 2017

Horoscop Urania Vărsător

În ziua de 2 decembrie cramponări de bunurile și interesele materiale care aparțin într-un fel anume și familiei, născând astfel dispute pe obiecte sau pe veniturile potențiale ce ar rezulta din valorificarea lor ori chiar adevărate “bătălii pentru avere”. Între 2 decembrie, după ora 23:21’, și 4 decembrie seara, perioadă mai relaxată în care unele persoane, mai ales cei tineri, vor dori să se relaxeze, să se distreze, să compenseze oboseala și monotonia zilelor când muncesc încordați și concentrați pe un subiect. Una dintre marile disponibilități ale momentului va consta în ceea ce se cheamă, cu un termen modern, cheful de socializare, Vărsătorii vor dori să cunoască tot felul de oameni, să fie prezenți în mijlocul evenimentelor colectiv, și vor reuși să-și lărgească cercul de cunoștințe. Plăcerea aventurii, tentația flirtului, jocul de-a dragostea îi vor transforma în niște persoane fascinante, atrăgătoare, dar mai puțin profunde ori chiar deloc serioase în intențiile lor.

În ziua de 3 decembrie, pe fondul fazei de Lună Plină în Gemeni, Vărsătorii ar putea începe o relație sentimentală, ar putea face o schimbare în universul lor afectiv, trăind spontan și intens, ca-n filme. Relațiile cu prietenii vor fi marcate de surprize, de noutate, de modificarea permanentă a percepțiilor și a impresiilor pe care și le vor face despre unele persoane de care se vor apropia sau distanța, de la caz la caz. Între 4 decembrie, după ora 22:37’, și 6 decembrie seara, Vărsătorii vor trebui să se supună constrângerilor de la locul de muncă, fiind solicitați mai mult decât în alte dăți; uneori, opțiunile și viziunea lor despre lume, viață, societate, oameni și direcții de evoluție a evenimentelor vor intra în contradicțiile cu ceea ce li se va impune să facă sau să accepte ca sarcină de serviciu. Între 6 decembrie, după ora 22:38’, și 8 decembrie mecanismele parteneriale vor fi exprimate radical, nativii manifestânduși din plin personalitatea și voința.







Horoscop Pești pentru săptămâna 2-8 Decembrie 2017

Horoscop Urania Pești

În ziua de 2 decembrie, unii Pești își vor consolida ideile, părerile și impresiile transformându-le în convingeri care vor intra în contradicție cu concluziile de viață bazate pe experiențele anterioare. Noul și vechiul se vor lupta în sufletul și în mintea lor, născând dezamăgiri, temeri și regrete. Alteori, realitatea înconjurătoare și evoluția unor stări de lucruri se vor desfășura atât de brutal, încât aceștia se vor vedea nevoiți să accepte o realitate care nu le convine. Între 2 decembrie, după ora 23:21’, și 4 decembrie seara, casa, locuința și gospodăria vor reveni în prim-planul vieții lor de fiecare zi, impunându-le asumarea unor activități de care nu au nici un chef. Dialogurile cu unele rude pot conține un sâmbure de conflict, replicile și controversele născându-se, din fleacuri, la tot pasul. Luna Plină în Gemeni din 3 decembrie ar putea genera o situație specială legată de nume, renume, imagine, succes, autoritate. Unii pot primi recompense și distincții, premii, laude, recunoaștere sau oferte flatante.

Dacă va fi vorba despre o funcție ce presupune asumarea unor riscuri speciale, Peștii vor sta pe gânduri, chibzuind atent oportunitatea implicării în respectivul demers. Probabil că oscilațiile lor cu privire la acceptarea unei numiri, desemnări, însărcinări speciale va dura până în preajma datei de 24 decembrie sau, ținând cont de specificul activităților publice de la sfârșitul anului, până după Anul Nou. Între 4 decembrie, după ora 22:37’, și 6 decembrie seara, Peștii vor da dovadă de o sensibilitate excesivă care îi va face atenți la suferințele și problemele celor dragi mai mult decât în alte dăți, permițându-le unora să exploateze aceste emoții ca pe niște slăbiciuni. Între 6 decembrie, după ora 22:38’, și 8 decembrie între muncă, funcție și rezultate se stabilesc relații ca de la cauză la efect, Peștii având orgoliul muncii și valorilor profesionale ceea ce s-ar putea reflecta printr-un avantaj material.



Horoscop Urania saptamana 2 – 8 Decembrie 2017





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții