Mesajul Universului de Pasti 5 mai 2024

Ce îți transmite Universul de Pasti in funcție de zodia ta! Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrolo...

Horoscop pentru femei de azi Duminica 7 Ianuarie 2018

Written By NIKE B. on duminică, 7 ianuarie 2018 | 07:20


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Duminica 7 Ianuarie 2018


Horoscop pentru femei de azi Duminica 7 Ianuarie 2018 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Stii bine care e adevarul, atat de bine, incat filosofii te-ar invidia. Dar, cand vine vorba sa il expui persoanei iubite, eziti. Asta pentru ca nu ii acorzi suficienta incredere.






Horoscop pentru femeia din Taur

Ai un simt al umorului taios, asa ca nu te mira daca persoana iubita are cateva obiectii la adresa ta. Chiar daca spui unele lucruri intr-o nota glumeata, nu inseamna ca nu ranesti prin cuvintele pe care le alegi.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Ai parte de o intalnire cu cineva din trecut, in cel mai neasteptat loc cu putinta. Aceasta persoana e hotarata sa revina in viata ta si sa ramana aici, de data asta pentru termen lung.






Horoscop pentru femeia din Rac

E cazul ca tu si partenerul sa va acordati un timp departe unul de celalalt, in care sa va dati seama ce simtiti cu adevarat. O pauza va clarifica motivele pentru care, in ultima vreme, cand critici fiecare gest al sau, cand simti ca adori fiecare bucatica din partenerul de viata.


Horoscop pentru femeia din Leu

E mai bine sa-ti asumi riscul de a spune ce simti azi, in loc sa te prefaci ca nu simti nimic. Alinierea planetara din acest moment arata ca nu ai nimic de pierdut deschizindu-ti sufletul. Adevarul este ca prietenul/a tau/a este probabil mai rezerva/at ca tine, dar se simte la fel de atras/a. Unul din voi trebuie sa faca un pas altfel nu se va intampla nimic intre voi.







Horoscop pentru femeia din Fecioară

Cei din jur par sa fie intr-o stare copilareasca, total in contradictie cu atitudinea ta matura si responsabila. Iti e greu sa raspunzi cu aceeasi atitudine jucausa, mai ales cand vine vorba de perechea ta, care pare ca a revenit la varsta copilariei.





Horoscop pentru femeia din Balanță

Atmosfera astrala de astazi va da curajul sa va asumati un risc la care va gandeati de ceva vreme. Nu este ca si cand curajul ar fi picat din cer, ci vine din privirea din alta perspectiva a relatiei cu persoana iubita, lucru care va va deschide calea catre o alta dimensiune a povestii dvs, de dragoste.







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Daca erai in cautarea unei persoane speciale, care sa iti umple viata de iubire, ar fi bine sa profiti de ziua de azi. Fa un pas in fata cu persoana pe care o gasesti atractiva, chiar daca, momentan, e pura atractie fizica!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Pozitia planetelor va face atenta astazi in ceea ce priveste luarea unei decizii majore cu privire la relatia dvs.. Aveti grija, deoarece in acest moment nu cunoasteti toate detaliile, si credeti ca stiti care este motvul pentru care va doriti ca lucrurile sa fi stat altfel. Nu va pacaliti singura, fiti mai atenta si lasati lucrurile sa se rezolve de la sine.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Pozitia planetelor va incurajeaza sa cautati in continuare, in felul dvs specific, relatia perfecta! Cu toate ca nu exista relatie perfecta, sunteti convins ca puteti invata din relatiile anterioare astfel incat sa le imbunatatiti pe cele viitoare. Cercetati cu atentie aportul pe care l-ati adus in trecut relatiilor in general si trageti concluziile care se impun!



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Ziua de astazi este una foarte buna pentru tine; reusesti sa iti concentrezi atentia asupra vietii profesionale si sa inaintezi destul de mult cu proiectele aflate in desfasurare. De asemenea, poti lua o decizie neasteptata si pe plan personal. Prezenta ta e recunoscuta deja, pentru rasul contagios pe care il afisezi, ori de cate ori esti in centrul atentiei. Nimic nu te anima mai mult decat sa stii ca cineva te apreciaza si iti urmareste fiecare gest.






Horoscop pentru femeia din Pești

Daca au fost lucruri care au ramas nespuse, astazi vor iesi la iveala, dar intr-o maniera nu prea placuta. Astazi comunici foarte bine cu oamenii din viata ta. Pe plan sentimental, reusesti sa porti o discutie interesanta si matura cu partenerul de cuplu, care va duce la o decizie frumoasa pentru voi. Seara este una relaxanta pentru tine.



0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții