Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 25 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop pentru femei de azi Sambata 13 Ianuarie 2018

Written By NIKE B. on sâmbătă, 13 ianuarie 2018 | 07:22


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Sambata 13 Ianuarie 2018


Horoscop pentru femei de azi Sambata 13 Ianuarie 2018 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Ai impresia ca partenerul de viata are o atitudine egoista in ce te priveste, cu toate ca nu are intentii rele. In mod normal, prima tendinta este sa taci si sa inghiti. Ar fi cazul sa spui ce te deranjeaza. Comunica, pentru a duce relatia mai departe!

Horoscop pentru femeia din Taur

Pozitia planetelor poate sa influenteze felul in care va simtiti, chiar daca partenerul/a nu vrea sa va raneasca in niciun fel. Sunteti obisnuit/a sa fiti in centrul atentiei, si de aceea putina nepasare va raneste ego-ul. Confuziile de astazi pot cauza neintelegeri, asa ca nu luati lucrurile in serios.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Partenerul de viata iti reproseaza ca schimbarile tale de dispozitie sunt derutante. Incearca sa faci ceva care sa ii arate care iti sunt adevaratele intentii in ce priveste relatia voastra. Nu e corect sa il tii in sah!







Horoscop pentru femeia din Rac

Astazi puteti profita de configuratia astrala pentru a va face clar cunoscute intentiile. Un cadou ar constitui o surpriza placuta pentru persoana iubita, insa daca vreti intr-adevar sa ii produceti o bucurie marturisiti-i cat de mult inseamna pentru dvs! Daca simtiti ca v-ati gasit cu adevarat jumatatea, ce ati spune de un angajament serios?


Horoscop pentru femeia din Leu

Tranzitele planetare v-ar putea oferi o mare oportunitate de a trece peste orice diferente care ar putea sa fi avut loc intre dvs. si persoanele dragi recent. Este o perioada in care sarbatoriti tot ce va tine impreuna, si tot ce este cu adevarat minunat in relatia dumneavoastra. Luati cina la lumina lumanarilor sau faceti ceva deosebit împreuna. Amandoi meritati.







Horoscop pentru femeia din Fecioară

Configuratia astrala releva faptul ca relatiile dumneavoastra personale trec printr-o perioda grea astazi. Acest lucru nu ar trebui sa fie o problema, atata timp cat sunteti pregatit sa munciti putin pentru a clarifica anumite probleme. Singura dificultate va fi aceea ca veti fi putin dezamagit cand va veti evalua emotiile din ultima vreme.






Horoscop pentru femeia din Balanță

Daca nu puteti decide ce sa purtati la intalnirea din aceasta seara, ati putea opta pentru o vestimentatie neobisnuita si originala, deoarece veti avea mai mult succes. Nu are rost sa purtati tinuta dvs. favorita, dar invechita, cu atat mai putin ceva cu paiete sau inflorat. Va trebui sa aveti o abordare cat mai modernista.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Atmosfera astrala inseamna ca veti vedea un proces in miscare mult prea clar astazi. Va dati seama ca aveti sentimente pentru cineva care nu prea se integreaza in cercul dvs social sau in chema vietii dvs in general, si totusi acum incercati sa gasiti 1000 de moduri in care ati putea face relatia sa mearga. Iubiti-l asa cum este.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Configuratia astrala de azi iti pune in lumina viata ta amoroasa. Este cu adevarat exceptionala- pentru ca vei descoperi ca cineva pe care il considerai prieten este mai mult de atit, dar nici unul dintre voi nu a realizat cit de profunda este legatura dintre voi. Un eveniment la care luati parte amindoi scoate la iveala cele mai profunde sentimente, ceea ce este incitant si un pic ravasitor deopotriva.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Poate ca nu e o zi incarcata de romantism, dar asta nu inseamna ca nu e o zi importanta pentru relatia ta. Astazi, un eveniment din viata de cuplu te face sa vezi lucruri care, pana acum, iti erau ascunse. Se petrec ceva schimbari in viata ta amoroasa!


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Ai multe de sarbatorit alaturi de perechea ta, care pare sa se alinieze fiecarei cerinte pe care o ai in ce priveste sufletul pereche. Armonia zilei te face sa zambesti incontinuu!






Horoscop pentru femeia din Pești

Te astepti la aceeasi seara banala, cu o cana de cacao fierbinte in fata televizorului si un halat calduros prins bine in jurul taliei? Mai bine te-ai pregati pentru o noapte aventuroasa, in bratele cuiva care stie sa te tina in priza pana in zori!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții