Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024

Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024 în funcție de zodie Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual Site de astrologie...

Horoscop pentru femei de azi Sambata 6 Ianuarie 2018

Written By NIKE B. on sâmbătă, 6 ianuarie 2018 | 07:36


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Sambata 6 Ianuarie 2018


Horoscop pentru femei de azi Sambata 6 Ianuarie 2018 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Este posibil ca astazi sa primesti o oferta de colaborare care suna destul de tentant pentru tine; ti-ai dori sa o accepti, insa dupa o discutie cu partenerul de cuplu hotarasti ca cel mai bine este sa ramai pe drumul tau si sa te ocupi de proiectele pe care le ai in desfasurare.







Horoscop pentru femeia din Taur

De obicei sunteti foarte subtil cand vine vorba de felul in care va comportati in dragoste. Insa astazi nu veti intampina nici o bariera in a arata persoanei iubite exact ceea ce simtiti. Ce anume determina aceasta schimbare? Cu siguranta faptul ca o anumita persoana va innebuneste pur si simplu de dorinta!


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Impresiile capata forma si creaza situatii dinamice interesante ca urmare a alinieri de azi a planetelor. Este posibil, sa crezi ca-ti cunosti persoana iubita dar vei fi surprinsa sa vezi o noua fateta aparand precum luna de dupa un nor. Acest lucru il vei gasi absolut fascinant; nu l-ai vazut inca niciodata atat de tandru, dulce si romantic; intr-un cuvant irezistibil.







Horoscop pentru femeia din Rac

Astazi e o zi programata pentru o iesire in aer liber cu persoana iubita, in care sa va eliberati impreuna de tensiunile ultimelor zile. Ar fi bine sa incercati sa faceti o schimbare mai drastica de peisaj: un drum la tara sau la munte e ceea ce va trebuie acum.

Horoscop pentru femeia din Leu

Configuratia celesta te implica intr-un scenariu straniu. Esti constient ca cineva apropiat probabil nu spune tot adevarul despre el si ca sa fim onesti chiar ai vrea sa sti de ce. Fiind asa cum esti nu poti decat suspecta ce e mai rau pana afli care e realitatea. Deci ataca direct problema!






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Relatia spirituala dintre tine si partenerul tau este perfecta. Sunteti pe aceeasi lungime de unda si nu exista nici umbra de conflict intre voi. Sentimentul pe care il traiesti este reconfortant, mai ales ca vine dupa o lunga asteptare!






Horoscop pentru femeia din Balanță

Astazi nu puteti sa intelegeti atitudinea partenerului/ei dvs., mai ales daca sunteti la prima intalnire, si asta numai din cauza alinierii planetare. Desi la prima vedere nu este observabil, partenerul/a se da peste cap pentru a va face pe plac si a fi original, iar dvs. nu veti avea decat de beneficiat de pe urma acestui lucru.







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Atunci cand te indragostesti, ai tendinta sa idolatrizezi persoana de langa tine. Astazi insa, iti dai seama ca are defecte, ca orice om. In loc sa te distantezi, poate ca ar fi bine sa te maturizezi si sa iti dai seama ca nu exista relatie perfecta!


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Alinierea planetelor iti inveseleste viziunea asupra vietii, iti confera un sentiment de optimism cu privire la ultimele tale eforturi in dragoste. Cu siguranta evenimentele de azi sunt iesite din comun, la fel ca oamenii pe care ii cunosti. Vei descoperi o anumita persoana care nu este numai ravasitor de atractiva, dar are si o minte originala, sanatoasa si isteata, ceea ce pentru tine reprezinta ce reprezinta o capa rosie pentru un taur.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Veti avea o zi minunata alaturi de persoana iubita, datorita pozitiei de astazi a planetelor. Aveti sansa sa va implicati intr-o activitate noua si creativa, si astfel sa intariti legatura pe care o aveti. Lucrand alaturi cu sarg, veti gasi noi bucurii in aceasta relatie. Ce mai asteptati?


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Dupa o saptamana foarte aglomerata si dificila pe plan profesional, profiti de acest weekend pentru a te relaxa si a iti incarca bateriile. Incerci sa eviti pe cat posibil interactiunea cu alte persoane deoarece nu vrei sa devii din nou agitata.
Planul sentimental este sprijinit de astre astazi. Daca e ceva ce nu merge in relatia ta, e momentul perfect pentru a purta discutia hotaratoare pentru voi.





Horoscop pentru femeia din Pești

Ti se pare ca scenele de o pasiune intensa sunt usor penibila. Chiar si asa, astazi iti va fi greu sa le eviti, cu toate ca nu recunosti asta in fata nimanui. "Virusul" pasiunii te-a cuprins si pe tine!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții