Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscop pentru femei de azi Vineri 12 Ianuarie 2018

Written By NIKE B. on vineri, 12 ianuarie 2018 | 05:40


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Vineri 12 Ianuarie 2018


Horoscop pentru femei de azi Vineri 12 Ianuarie 2018 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

O disputa cu un prieten va seaca de energie si va indispune. Noroc de partener, care va ridica mereu moralul.









Horoscop pentru femeia din Taur

Va sincronizati perfect la cei din jur si comunicati excelent. Petreceti mai mult timp cu cineva drag, lucru care va da o dispozitie buna.




Horoscop pentru femeia din Gemeni

Sunteti bantuit de tot soiul de fenomene oculte, pe care nu vi le explicati. Fiecare centimetru din dumneavoastra e sensibil la mediul inconjurator.









Horoscop pentru femeia din Rac

Sunteti sensibil si romantic, dar nu puteti pune in practica latura aceasta din cauza zilei aglomerate. E cazul sa va programati agenda in avans, daca vreti sa nu mai fiti luat prin surprindere si pe viitor.





Horoscop pentru femeia din Leu

Calatoriile si distractia din ultima vreme isi cam pun amprenta pe rutina dumneavoastra. E cazul sa luati o pauza si sa traiti intr-un ritm mai lent.










Horoscop pentru femeia din Fecioară

Va uimiti pana si pe dumneavoastra insiva cu tendinta accentuata de a-i ajuta pe cei mai putin norocosi. Va implicati intr-o activitate caritabila care va cam surmeneaza. Satisfactia de la sfarsitul zilei compenseaza insa efortul depus.









Horoscop pentru femeia din Balanță

Nu va mai lasati tarat in vise si imaginatie. V-ati neglijat destul indaotirile de dragul de a visa cai verzi pe pereti. Fiti mai pragmatic si deschideti din cand in cand si agenda dumneavoastra de lucru.









Horoscop pentru femeia din Scorpion

O persoana care va starneste amintiri neplacute va apare azi in cale. Ar fi bine sa ii evitati influenta negativa.





Horoscop pentru femeia din Săgetător

Daca vreti sa aduceti o relatie la un nivel superior, e cazul sa dati frau liber tuturor emotiilor pe care le-ati tot tinut ascunse.





Horoscop pentru femeia din Capricorn

Viata sociala vi se pare o povara astazi si aveti tendinta sa va inchideti in casa si sa scoateti telefonul din priza. Va construiti propriul altar si e cel mai bun lucru in acest moment, dupa perioada agitata prin care ati trecut.






Horoscop pentru femeia din Vărsător

Ii invadati cu afectiune pe cei din jur. Cautati compania celor care va pot schimba perspectiva asupra vietii. Originalitatea va atrage privirea mai ceva ca un diamant in soare.









Horoscop pentru femeia din Pești

Vi se face dor de unele locuri pe care le-ati vizitat si de care v-ati atasat. Un bonus va ajuta sa revedeti acele locuri dragi.



0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții