Mesajul Universului de Pasti 5 mai 2024

Ce îți transmite Universul de Pasti in funcție de zodia ta! Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrolo...

Horoscop pentru femei de azi Luni 27 Februarie 2018

Written By NIKE B. on luni, 26 februarie 2018 | 13:41


Horoscop pentru femei de azi Luni 27 Februarie 2018 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Acum, emotiile au un impact puternic asupra ratiunii. Fiti mai flexibil, mai deschis la ideea de a schimba cateva lucruri din rutina dumneavoastra. Intampinati aerul proaspat al noului cu bratele deschise!


Horoscop pentru femeia din Taur

S-ar putea sa va regasiti in pace cu cei din jur, dar in razboi cu propria persoana. Va lasati purtat de val intr-o situatie care va avea repercursiuni mai tarziu. Daca va petreceti timpul cu oameni in care aveti incredere, nu riscati sa va treziti in situatii riscante.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Viata sexuala si cea sentimentala functioneaza excelent astazi. Chiar daca nu sunteti intr-o relatie stabila, veti avea parte de experiente intense in acest domeniu.






Horoscop pentru femeia din Rac

Veti fi atras de lucruri neobisnuite, care implica persoane sau culturi straine. Va veti intalni cu cineva care are un trecut total diferit si veti fi deschis catre toate posibilitatile alternative care vor aparea.


Horoscop pentru femeia din Leu

cVeti fi apreciat de cei pentru care si cu care munciti saptamana aceasta. Indiferent de ce faceti, totul va fi bine, iar dumneavoastra veti capta atentia multor persoane. De ce sa fiti timid? Expuneti-va operele si lasati-i pe altii sa va critice.







Horoscop pentru femeia din Fecioară

Va trebui sa acordati ceva timp evaluarii resurselor financiare, pentru ca va asteapta cheltuieli neprevazute. Ar fi bine sa lucrati la un fond de rezerva pentru zile negre.







Horoscop pentru femeia din Balanță

Ce oferiti este si ceea ce primiti. Cateva cuvinte blande, cateva sfaturi bine plasate si un umar oferit atunci cand e necesar va asigura simpatia si recunostinta celor din jur.







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Nu sunteti prea practic astazi. Sunteti somnoros si visati cu ochii deschisi. Evitati sa va angajati in rezolvarea unor probleme serioase, nu aveti gandirea necesara pentru aceste chestiuni.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Pregatiti-va pentru rolul de salvator! Dar nu va uitati limitele si nu faceti pe super-eroul. Spontaneitatea e un lucru bun, inconstienta nu!


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Nu va grabiti in luarea unei decizii. Fiti sigur ca o veti lua cu mintea si cu sufletul bine sondate. Nu permiteti celor din jur sa va preseze, pana la urma e pielea dumnevoastra in joc, nu a lor.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

In urmatoarele saptamani, intimitatea sexuala va fi mai mare. Daca v-ati plans ca nu v-a mers bine in acest compartiment in ultima vreme, inseamna ca veti fi foarte surprins cand persoana care va iubeste va va acorda un plus de atentie.






Horoscop pentru femeia din Pești

Nu sunteti de acord cu felul in care se comporta un prieten. Veti avea nevoie de tact pentru a va exprima nemultumirea. Riscati sa va bagati intr-o situatie jenanta!


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții