Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscop pentru femei de azi Joi 22 Martie 2018

Written By NIKE B. on joi, 22 martie 2018 | 05:47


Horoscop pentru femei de azi Joi 22 Martie 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Cantareste bine orice planuri sau promisiuni inainte de ale pune in plicare. Este probabil sa vezi lucrurile in ansamblu si sa te simti bine, dar ai deasemenea tendinta sa treci cu vederea detalile. Excesul de optimism poate fi inalturat mai tarziu din cauza unei neplacute dar necesare verificari le realitatii palpabile. Incearca sa nu exagerezi.




Horoscop pentru femeia din Taur

Toata luna este caracterizata de o iluzie placuta dar riscanta, iluzie intretinuta si de ceilalti, asa ca ai grija sa nu te lasi prins/a in valtoarea unui capriciu de moment care poate avea consecinte pe termen lung. Inarmat/a cu atentie, totusi, abia astepti ca roata sa se intoarca in favoarea ta.




Horoscop pentru femeia din Gemeni

In aceasta perioada ei ai grija de sanatatea ta. Esti pe cale sa te lasi doborat/a. Nivelul tau de energie este scazut si eforturile tale sunt sortite esecului mai mult ca niciodata. Este deci mai bine, sa depui un efort de doua ori mai mare sau sa iei o pauza si sa astepti imbunatatiri. Iti vei intra in forma in scurt timp.








Horoscop pentru femeia din Rac

Incercuirea perimetrului si repararea gardurilor este ceva natural acum � separarea dintre tine si ceilalti este nevoie sa fie accentuate pentru a castiga recunoastere. Creditul castigat si crediturl datorat celorlalti trebuie sa fie bine delimitat.




Horoscop pentru femeia din Leu

Poti petrece cateva zile placute chiar stimulante cu cineva special. Totusi, daca te simti doborat/a in relatia cu ceilalti, asta demonstreaza ca trebuie sa lucrezi la stima de sine. Probleme financiare pot aparea la orizont. Datoria si dorinta sunt in conflict.









Horoscop pentru femeia din Fecioară

Claritatea din gandire apare mai usor atunci cand nu te mai lasi agasat de lucruri marunte, iar ceea ce este cu adevarat necesar devine scopul normal al gandirii tale. Nu iti lipsesc cuvintele, iar ceea ce vei spune va impune respect si iti va face pozitia de nezdruncinat. Cand argumentele tale sunt atat de bine intemeiate, cine ar putea sa te contrazica?








Horoscop pentru femeia din Balanță

Cand ai indoieli in privinta unui lucru apeleaza la sarm. S-ar putea sa scapi basma curata daca iti vei folosi forta carismei personale sa depasesti orice obstacol. Singurele greutati cu care s-ar putea sa te confrunti cu abordarea asta este aceea ce desi poti face ca oamenii sa-ti treaca cu vederea defectele acum, ele pot deveni vizibile mai tarziu, asa ca trebuie sa fii in stare sa te tii de promisiuni.









Horoscop pentru femeia din Scorpion

Solutiile concrete sunt preferate si semnificatia profunda conteaza. Poti sa optezi pentru o abordare mai realista care face fata necesitatilor situatiei. Nu fii formal/a si mai ales nu te astepta ca si ceilalti sa fie.




Horoscop pentru femeia din Săgetător

Esti sfatuit sa iei in seama aceste critici constructive si sa le folosesti pentru a te imbunatati in aceasta perioada. O alta alternativa ar fi sa nu le iei in seama, dar asta va duce la tristete.




Horoscop pentru femeia din Capricorn

Te afli intr-o perioada de mare evolutie in care inveti sa-ti imbini idealurile personale si convingerile religioase si filozofice astfel incat sa nu mai fie in conflict unele cu celelalte. Efectul este o stabilitate interna care te va ajuta mai tarziu sa induri declinul si ghinioanele.





Horoscop pentru femeia din Vărsător

Numele tau este pe buzele tuturor in acesta perioada- esti subiect de conversatie. Este o perioada propice invatatului si dezvoltarii spirituale, o perioada de educatie in viata ta. Incepi sa descoperi natura lucrurilor. Curiozitatea este cheia, mai ales in ceea ce priveste legatura ta cu ceilalti si cu tot ce te inconjoara.








Horoscop pentru femeia din Pești

Acesta este o perioada linistita de noroc cand lucrurile incep sa mearga de la sine. Situatiile iti sunt favorabile si este usor sa vezi ce cale sa alegi. Acesta perioada buna in ocazii si vei descoperi ca vrei sa le faci pe toate.



0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții