Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi Joi 29 Martie 2018

Written By NIKE B. on joi, 29 martie 2018 | 06:39


Horoscop pentru femei de azi Joi 29 Martie 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Odata ce iti deschizi sufletul, conervatia va curge mult mai usor. Nu te simti chiar in largul tu cu ideea de a pune pe tava ceea ce simti, dar uneori trebuie sa o faci si pe asta. Si vei fi uimita de senzatia de usurare pe care o vei simti!


Horoscop pentru femeia din Taur

Pozitia planetelor inseamna ca se poate sa incerci sa blochezi posibilitatea unui anumit progres intr-o relatie personala. Partenerul tau poate avea planuri sau idei care iti vor parea prea diferite sau posibil extreme. Totusi, iti vei face o defavoare fiind incapatanat. Macar o data, indrazneste sa eliberezi copilul din sufletul tau.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Astazi trebuie sa gasiti un echilibru intre a spune cuiva ce simtiti pentru el/ea si a tine seama de propria situatie si de nevoile plactice. Pozitia planetelor indica faptul ca daca exagerati cu oricare dintre aceste doua posibilitati, pot aparea probleme. Trebuie ca macar o data sa va urmati instinctul, iar totul va fi bine dupa aceea.





Horoscop pentru femeia din Rac

Aspectul planetar al zilei va incurajeaa sa priviti o anumita relatie din numeroase perspective. Nu fiti tentat/a sa va concentrati asupra unui mic detaliu care nu va ofera o privire de ansamblu a ceea ce se intampla cu adevarat, deoarece veti avea dificultati in descoperirea adevaratei probleme.

Horoscop pentru femeia din Leu

Ai o afinitate pentru o persoana pe care ai cunoscut-o de curand si se pare ca va potriviti in cel mai mic detaliu, chiar si in ceea ce priveste intelegerea intelectuala. Pozitia de astazi a planetelor te ajuta sa aduci aceasta intelegere acasa cu tine si iti dai seama cat de norocos esti sa fi intrat in contact cu o persoana cu care te poti identifica.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

E posibil ca astazi sa va doriti sa evadati din cotidian si sa traiti din plin romantismul, exact asa cum ati visat. Cu toate ca o anumita persoana poate parea perfecta pentru o astfel de escapada, ar fi totusi de preferat sa abordati lucrurile cu ceva mai mult realism si simt practic! Sigur, bucurati-va unul de compania celuilalt insa incercati sa nu pierdeti din vedere ca lucrurile se pot schimba oricand!





Horoscop pentru femeia din Balanță

Ai ceva foarte profund si important sa ii spui partenerului, dar iti e foarte frica de reactia lui. Inainte de a deschide gura, iti faci tot soiul de scenarii, care mai de care mai dezolante. Daca prezinti lucrurile cu un aer detasat, vei reusi sa eviti situatiile neplacute.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Alinierea planetelor va face ca viata dvs. sociala sa se schimbe intr-un mod placut. In ceea ce priveste dragostea, nu puteti anticipa ceea ce va asteapta in continuare. Daca sunteti in cautarea unui suflet pereche, fiti mai inventiv si nu frecventati locatiile cu care v-ati obisnuit pana acum; alegeti ceva diferit, care va va pune fata in fata cu noi oportunitati.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Desi ar fi placut sa crezi ca ai implicit incredere in partenerul tau, pozitia planetara actual ate incurajeaza sa iei alt drum. Acest lucru ar putea insemna ca devii din ce in ce mai suspicios si nemultumit din cauza unui incident care te-a facut neincrezator. Cel mai rau lucru pe care poti sa il faci astazi este sa te retragi ranit in liniste. Cel mai bun lucru este sa discuti despre temerile tale profunde pentru a dovedi ca sunt nefondate.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Greseala pe care o puteti face azi este sa va ganditi la dragoste prea mult, in loc sa iubiti. Tranzitele astrelor indica faptul ca actiunile gandite, daca va bazati pe ele, pot conduce la cateva notiuni de-a dreptul ciudate si care nu se bazeaza pe adevar in cazul acelei probleme. Partenerul dvs. este real si uman, si merita mai bine de atata.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Desi este normal pentru tine sa te lasi implicat, sunt zile in care apreciezi un spirit optimist si fara griji prin preajma, pentru ca iti aduce aminte sa nu iei lucrurile prea in serios. Configuratia astrala la momentul asta te incurajeaza deci pe tine si partenerul de viata sa va relaxati complet in compania celuilalt si sa petreceti ceva timp impreuna bucurindu-va de viata, fara sa fie nevoie sa va analiza-ti unul altuia problemele.





Horoscop pentru femeia din Pești

Astazi ai tendinta sa faci din tantar armasar. O problema minora intre tine si partenerul tau iti da mari batai de cap. Din fericire, totul e doar in imaginatia ta. Ramane doar sa iti dai si tu seama de asta!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții