Horoscopul zilei de 17 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 17 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop pentru femei de azi Luni 19 Martie 2018

Written By NIKE B. on luni, 19 martie 2018 | 05:48


Horoscop pentru femei de azi Luni 19 Martie 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Nu e nevoie sa terminati acum toata treaba, dar e nevoie sa o planuiti din timp. Pregatiti instrumentele necesare si asigurati-va ca aveti mediul propice pentru desfasurarea activitatilor viitoare.

Horoscop pentru femeia din Taur

Te poti bucura examinandu-ti realizarile sau barfind. Iti valorifici latura intunecata, partile mai secretoase si nu te incurci cu probleme care implica sensibilitate.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Scopul zilei de astazi il reprezinta afacerile si dragostea; s-ar putea sa apara conflicte interioare cauzate de dorinte neexprimate, de integritatea personala sau de alti factori. Incercati sa nu ganditi, ci sa simtiti ce urmeaza sa faceti.





Horoscop pentru femeia din Rac

Este o perioada cand poti sa lasi frau liber emotiilor si sa te intalnesti cu persoane din trecut care te vor ajuta sa rezolvi niste probleme inca nerezolvate . Un telefon de la o persoana pe care nu ai mai vazut-o de multa vreme poata aduce cu sine aceste noi experiente.

Horoscop pentru femeia din Leu

Daca sunteti parinte, inseamna ca va veti petrece majoritatea timpului in preajma copiilor dumneavoastra. Daca v-ati sacrificat timpul personal si in trecut astfel incat sa aiba o dezvoltare propice, nu veti avea probleme nici acum. Pe de alta parte, daca i-ati neglijat in trecut, s-ar putea ca echilibrul karmic sa se intoarca impotriva dumneavoastra.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Daca apare un eveniment nefericit tu vei fi tapul ispasitor fara sa ai vreo vina. Nu este timpul sa ai incredere in colegi, care pot folosi ce afla in avantajul lor. Poti sa lucrezi cu oameni care au probleme de sanatate sau emotionale.





Horoscop pentru femeia din Balanță

Veti cauta noi metode de a va imbunatati veniturile, dar aveti grija sa nu ii calcati pe altii pe bataturi. Sunteti aprins cand vine vorba de viziunea dumneavoastra legata de faima si lux, dar daca exagerati, s-ar putea sa ii deranjati.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Evita conflictele si neintelegerile cu rudele si prietenii acum. Nu este intelept sa calatoresti sau sa iti cumperi o masina sa ceva mare. In general trebuie sa eviti barfa, nu te increde in nimeni si increde-te in propriile sfaturi.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Ziua de azi si cea de maine reprezinta niste momente cheie in luarea unor decizii fata de care ai fost reticent/a. Planetele sunt favorabile actiunilor astazi. Pe scurt confuzia mentala se va termina.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Problemele in afaceri si cele pe plan financiar te descurajeaza. Este posibil sa nu dormi datorita acetor aspecte. Nu este un moment bun sa ceri favoruri din partea sefilor, parintilor sau unor persoane in varsta, sau sa incepi noi proiecte. Chiar daca vrei sa faci foarte multe, ia o pauza sa-ti reincarci baterile in acesta perioada.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Ideii puternice pot da savoare zilei dar adu-ti aminte ca sabia are doua taisuri. Argumentele entuziaste si bine sustinute castiga prieteni dar insistena asupra opiniei unei anumite personae va atrage antipatie. Trebuie sa te pazesti de orgoliul nemarginit care predomina mai mult decat ratiunea si de graba in a lua decizii inainte sa ai toate informatiile relevante.





Horoscop pentru femeia din Pești

Daca actionezi impulsiv, poti sa gresesti grav, asa ca nu fi grabit sau temperamental: vei regreta consecintele. Nu este momentul sa-ti stabilesti prioritatile sau drumul pe care vrei sa-l urmezi in viata. Uneori dorinta de a face ceva � orice! � poate scapa de sub control.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții