Urmează săptămâna schimbărilor majore

Horoscopul special Urmează săptămâna schimbărilor majore pentru zodii Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și prev...

Horoscop pentru femei de azi Luni 26 Martie 2018

Written By NIKE B. on luni, 26 martie 2018 | 05:40


Horoscop pentru femei de azi Luni 26 Martie 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Temelia este cladita pe baza unei rezistente solide, uneori chiar si prin demolari repetate. Opizitia in dorintele tale apare sporadic, dar este serioasa, asa ca uneori trebuie sa te retragi pentru a te auto-evalua, iar opozitia va disparea. O data ce ai success, acorda-ti putin ragaz de odihna inainte de o noua incercare.



Horoscop pentru femeia din Taur

Primesti sprijin care te ajuta sa mergi mai departe. Este un moment bun sa te intalnesti cu prieteni apropiati , cunostinte sau doar sa socializezi. Comunici usor si ii poti cuceri pe ceilalti fara sa faci deloc eforturi. Fiind in compania prietenilor, te vei bucura de anumite beneficii.



Horoscop pentru femeia din Gemeni

Daca vrei ca planurile tale functioneze asa cum le-ai trasat tu si sa evolueze foarte bine, astazi este ziua sa pui cartile pe masa. Imaginatia si inspiratia merg impreuna cu motivatia si coordonarea mai mult decat de obicei, asa ca aduna-i pe toti in spiritul unei operatiuni de succes.







Horoscop pentru femeia din Rac

Este timpul ca ambele parti sa se retraga putin si sa fie sigure ca ceea ce pare o idee buna nu are un inteles ascuns. Ceea ce simti ca este bine poate sa fie nerealistic sau gresit, asa ca mai bine arunci o a doua privire pentru a evita greselile. Nu crede tot ce auzi.



Horoscop pentru femeia din Leu

S-a cam vorbit pe la spate despre dumneaovastra si e cazul sa trageti cateva semnale de alarma celor care vorbesc in necunostinta de cauza. Gura lumii v-a ajuns la os si simtiti ca a venit timpul sa puneti capat vorbelor rautacioase.








Horoscop pentru femeia din Fecioară

Rezolvi proiecte care necesita mult disciplina si organizare. Daca munccesti din greu vei fi rasplatit/a. Progresul pe care il faci acum iti va fi de folos mai tarziu. Parintii te primesc cu bratele deschise, la fel si angajatorii sau alte persoane cu autoritate.







Horoscop pentru femeia din Balanță

Te vei simti mai bine lucrand de la baza fara sa tolerezi scuzele. Stai departe de tribunaluri si relativ aproape de casa si incerca sa-ti imbunatatesti ce ai deja. Nu te ghida dupa capricii ci fa ceva practic.








Horoscop pentru femeia din Scorpion

Astazi esti marcat/a de ezitare si daca incerci sa pui licrurile cap la cap se vor pierde in ceata. Intuitia invinge unde cerebalul esueaza, si daca te vei lasa purat de val vei ajunge mai departe decat daca vei folosi un plan de zbor. Nu fii Toma necredinciosul caci posibilitate sfintieniei te atrage. Urmeaza-ti constiinta si vei scapa nevatamat.



Horoscop pentru femeia din Săgetător

Persuasiunea subtila este cheia, iar ceilalti te vor gasi convingator cand folosesti vorbe blande, si nu cuvinte dure. Daca mergi pe caile uzuale este mai bine decat daca ai folosi noi tactici. Vei face progrese rapide si remarcabile daca mentii un nivel comfortabil de ridicat.



Horoscop pentru femeia din Capricorn

Vei avea mai putine probleme cu sarcinile de rutina decat cu cele noi, asa ca este momentul sa scapi de treburile de rutina si sa faci loc pentru noi actiuni. Este de inteles ca esti frustrat ca faci progrese lente, la la ritmul actual, vei recupera din urma sufiecient de repede.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Trebuie sa fii inovativ, mai ales daca dorinta ta pentru tot mai mult este crescuta. Daca lucrezi de la 9 la 17 cu doar cateva ore peste program, ai o rezerva de bani pentru a face ce vrei sa faci acum. Daca ai nevoie sa castigi mai mult, foarte bine, insa evita strategiile rapide de imbogatire.







Horoscop pentru femeia din Pești

Evenimentele care vor avea loc luna viitoare iti vor aduce schimbari minore in rutina zilnica. Femeile vor avea un rol activ in problemele tale personale, sau noi cunostinte vor intra in viata ta. S-ar putea sa vrei sa-ti schimbi viata, sa te gandesti la noi oferte de munca sau sa faci o calatorie.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții